- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
İste iki küpenin tamamen ayrı yerlerden çıkacak olması kafamı karıştırıyorİnsanın içine bir şüphe girince ne yazık ki tam emin olamadan rahat edemiyor. Kupenin aynısından sizde olması bana sizin küpeniz olacağı ihtimalini getirdi. Eşinize şöyle sorabilirsiniz "aaa ben bu küpeleri iki senedir ariyordum bulamiyordum, sen mi buldun bir anda ortaya çıktılar" diyerek. Belki de siz evde yokken eşiniz bir şey aradı o esnada buldu siz görün diye oraya bıraktı. Ben bazen evde başka bir şey ararken taa eskiden kaybettiğimiz şeyleri buluyorum ortaya getiriyorum bakın ne buldum diye. Öyle bir şey olabilir.
Sabahtan beri düşünüp duruyorum. Keşke gerçek her neyse kolay yoldan öğrenebilsemÜzgünüm ama yıllardır takmadığınız küpenin yatağın kenarında olmasının tek bir açıklaması var, başka bir kulakta takılı olması...
Küpeler annemin hediyesiydi ve bildiğim kadarıyla gümüş ve altınlarımın bir arada olduğu kutu var. Onun içinde olduğunu sanıyordum açtım baktım Yok. Takı dolabı var imitasyon takıların olduğu ona baktım orda da Yok. Yani iki yıl önce kaybolup aniden ortaya çıkmadı. Küpeler iki turlu de bende ama nerde bilmiyorum. Ve bulduğumda tek mi çıkacak çift mi onu da bilmiyorumIki yil once baska bir evde kullandigin kupenin suan ki yatak odanda cikmasi..
Bilmiyorum ne denir
Insallah dedigin gibi olur ve bulursunKüpeler annemin hediyesiydi ve bildiğim kadarıyla gümüş ve altınlarımın bir arada olduğu kutu var. Onun içinde olduğunu sanıyordum açtım baktım Yok. Takı dolabı var imitasyon takıların olduğu ona baktım orda da Yok. Yani iki yıl önce kaybolup aniden ortaya çıkmadı. Küpeler iki turlu de bende ama nerde bilmiyorum. Ve bulduğumda tek mi çıkacak çift mi onu da bilmiyorum
Olmasi gereken zAten odur. Hani dalgınlık ve yorgunlukla komidine koyduysam bile (ki onları taktığımı hatırlamamam icin insan olmamam lazim) diğer parçaları da çıkardı bi şekilde ortaya. Ama seytan kulagina kurşun sanki biri tarafından birşeyden dolayı tamamen çıkarılıp konulmuş daha sonra da bi tanesi bilinçli düşürülüp digerleri alınmış gibi. Abartıyor muyum kendi kendimi boşuna mi kuruyorum diye de sizlere sorayım dedim. İnsallah üzücü birsey çıkmazInsallah dedigin gibi olur ve bulursun
Bilmiyorum benimde kullanmadigim bir cok takim var kutuda vs yatak odamda ama hic odamda orda burda bulmadim
Yani hep koydugum yerdedir
Küpede Yok. Benim küpemde de yoktu klipsinde 925 yazıyordu. Genelde top ve taşlı gümüş küpelerde böyledir zAten. İlk defa yasıyorum ben de İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım bir an önce uyan diyor bir yanım kendini boşuna strese sokuyorsun diyor. Ama üç yılın sonunda çocuk yapmaya karar vermiş hamilelik beklerken böyle birsey mahveder beni. O yüzden çok kötü bir hal içindeyim şimdiden. Umarım boşunadır..Küpede 925 veya gerhangi baska sayı yokmu.. genelde gümüşde yazili oluyor.. gercekten cok can sıkıcı cok üzüldüm hakkınızda hayırlısı insallah korktugun gibi olmaz
Bu şekilde kafamda direk diyalog oluşturabileceğim bir eşim olsaydi zaten bunun kaygısında olmazdım. Çünkü evli kalmazdım. Küpeler görünürde değildi aynısını bulunca aklıma geldi. Takılarım ayni yerdedir ama biri bi taraftaysa diğeri diğer taraftadır böyle birsey olduysa bile bulup takmasına imkan Yok yani. Malum ilgilenemiyordum evimle düzgün iki haftadır. Özellikle de takiyla tokayla.Bulamazsın bence... senin kuleleri taktı giderken birini evde düşürdü... Belki begendi eşinde al senin olsun dedi
Yok artikBulamazsın bence... senin kuleleri taktı giderken birini evde düşürdü... Belki begendi eşinde al senin olsun dedi
Bilmiyom simdikik eşine birsey deme... takip konusunda dağınıksan belki düşmüş olabilir... Temizlik yaparken farketmedin belki... Sadece sor eşine tekini bulamıyorum kaybettim galiba gordunmu de...Küpede Yok. Benim küpemde de yoktu klipsinde 925 yazıyordu. Genelde top ve taşlı gümüş küpelerde böyledir zAten. İlk defa yasıyorum ben de İnan ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım bir an önce uyan diyor bir yanım kendini boşuna strese sokuyorsun diyor. Ama üç yılın sonunda çocuk yapmaya karar vermiş hamilelik beklerken böyle birsey mahveder beni. O yüzden çok kötü bir hal içindeyim şimdiden. Umarım boşunadır..
Bu şekilde kafamda direk diyalog oluşturabileceğim bir eşim olsaydi zaten bunun kaygısında olmazdım. Çünkü evli kalmazdım. Küpeler görünürde değildi aynısını bulunca aklıma geldi. Takılarım ayni yerdedir ama biri bi taraftaysa diğeri diğer taraftadır böyle birsey olduysa bile bulup takmasına imkan Yok yani. Malum ilgilenemiyordum evimle düzgün iki haftadır. Özellikle de takiyla tokayla.
Evet bi de olayın o tarafı var. Bizim asagi katta bir kari koca var mobese kamerası gibi. Kargocu gelir kime geldin derler. Biz gece üçte yemek yemeye çıkarız sabahına gece hasta mi vardı hastaneye mi gittiniz derler. Yapacak olsa bile sanmıyorum komşulardan cesaret etsin de yapsın. Ama ısın içine seytan karıştı mi kimseye güveni olmuyor insanın. Ayni seytan su an benim aklimin içinde. İnsallah boşuna evhamlaniyorumdurSen yokkem kocan yerde bir yerde bulmustur koymustur oraya ya..
Bu kadar da supheci olmayin.
Ayrica kocani tanirsin yapacak olsa kadini evine getirecek kadar cesaretli mi kocan?
Bence sor kocana;
Bu kupeler nerden cikti ? De
Ne bileyim yerde buldum .derse tamamdir
Aa ben de ariyordum ne zamandir iyi olmus dersin
Ayrica gumus kupeler de kararir zamanla.
Niye ihtimal sadece olabilir yani... e nerde tekiYok artik
Esi de..al senin olsun .dedi.
Aynen ben de gözümde canlandıramadim bir an onu oyle :)Yok artik
Esi de..al senin olsun .dedi.
Zaten küpeleri bulamazsam bu küpe de gümüş çıkarsa elimde hala daha bir sonuç olmazsa oyle yoklayacağım ağzını artık..Bilmiyom simdikik eşine birsey deme... takip konusunda dağınıksan belki düşmüş olabilir... Temizlik yaparken farketmedin belki... Sadece sor eşine tekini bulamıyorum kaybettim galiba gordunmu de...
Aklınıza hemen kötüsü gelmiş ama belki evinizde bir misafir düşürdü ve eşiniz siz yokken yerde bir yerde buldu, sizin sanıp yatak odasına koydu . Yani açıkçası yatak odasında buldum diye hemen başka kadın aklınıza gelmesin. Bence diğer ihtimaller daha yüksek. Fazla suphecisiniz. Adam aldatsa eve niye getirsin, yüksek ihtimal suçu günahı yok sizin sandı siz görün diye koydu.Küpeler annemin hediyesiydi ve bildiğim kadarıyla gümüş ve altınlarımın bir arada olduğu kutu var. Onun içinde olduğunu sanıyordum açtım baktım Yok. Takı dolabı var imitasyon takıların olduğu ona baktım orda da Yok. Yani iki yıl önce kaybolup aniden ortaya çıkmadı. Küpeler iki turlu de bende ama nerde bilmiyorum. Ve bulduğumda tek mi çıkacak çift mi onu da bilmiyorum
Aah ah evime doğru düzgün arkadaşlarımız bile gelmez kiAklınıza hemen kötüsü gelmiş ama belki evinizde bir misafir düşürdü ve eşiniz siz yokken yerde bir yerde buldu, sizin sanıp yatak odasına koydu . Yani açıkçası yatak odasında buldum diye hemen başka kadın aklınıza gelmesin. Bence diğer ihtimaller daha yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?