Yapmış olabilir mi ?

Diyelimki adam aldatti ya bu kadar ayni kupe hic denk duser mi? Bence dusmez. Ayrica eski model bir kupeyse su an takilmayabilir her cesit kupe cikti. Yine de esine baska sekilde sorup icini rahatlatabilirsin. Canim sen mi buldun kupemi? Bu buraya nasil gelmis filan gibisinden. Hatta kupeyi buldugun yere koy ve o yatakta iken yeni bulmus gibi yap. Zaten baska bir kadininsa yuz ifadesinden bile anlarsin.

kötü düşünmeyin bence eşiniz sizin bu zor zamanınızı kötüye kullanmaz diye düşünüyorum.

Güzel bir ilişkiniz varmış anladığım kadarıyla. Eşinizin bir kadını sizin yatak odanıza kadar sokup sevişebileceği düşüncesine hangi ara geldiniz? Hani aldatması ayrı iğrençlik de, kendi evine sokup karısıyla yattığı yatakta aldatması ayrı bir boyut artık. Bunu her insan yapamaz. Bunun için birinin insanüstü bir midesiz ve ahlaksızlığa sahip olması gerekiyor. Öyle bir insan olsa zaten bir şekilde hissederdiniz. Aldatacak olsa evinizde mi yapar? Küpenizin nerede olduğundan bile emin değilsiniz. Belki bir yere düştü, belki bir çamaşıra takıldı, sonra oradan oraya fırladı vs... Aklınıza gelmeyecek bir sürü ihtimal olabilir ama buradan kocanızın sizi aldatmış olabileceğini çıkarmanız çok acayip geldi bana.

Eğer eşin gerçekten en ufak bir hastalıkta vermedin diye kosa kosa aldatmaya gittiyse asla affetme derim ayrıca telini karıştır mutlaka bir arama bir mesaj olmuştur ayrıca açıklama yapmışsın burada bir sürü sanki kocam beni aldattı ama gerekçesi var der gibi

Eve bir kadın gelse başka belirtilerde olurdu büyük ihtimal onları iyice araştır, saç kılı vs, evi elinle detaylıca sil bak. Bir de bina girişinde falan kamera yok mu yöneticiden rica et, evime hırsız girmiş olabilir de geçmişe yönelik izle.

Küpenin gerçekten gümüş olup olmadığını bilmiyorsunuz.gümus ise ayar yazar küpede..Bence o sizin küpenizdir diğer yeki süpürge çekmiş olabilir ..hani farklı küpe olsa kesin bir kadına aittir derim ama.sizin küpenin aynısı imiş. Mesela ben evde çok küpe kaybederim gece çıkartıp yerine koymazsam ortaya komidine bırakıp unutursam çocuklar eller düşürür bense bi güzel süpürürsem gider küpelerim.bence o sizin küpeniz.

O küpeyle çekilmiş fotonuz vs varsa bir bakın. Ben küpenin sizin olduğunu düşünüyorum.

Muhtemelen sizin küpelerinizdir. Aynı küpeli bir kadının eve gelip o küpeyi de evde düşürme ihtimali çok az bana kalırsa...

Renk konusunda da benimki parlaktı demişsiniz ama gümüş zamanla matlaşır ve kararır zaten.

Küpeler size aittir ve son zamanlarda stresli olmanız , herşeyi aceleyle yapmanız , evde kısıtlı zaman geçirmeniz vs bu süreçte belki de bazı şeyleri atlamış olabilirsiniz . Bir şeye çarptınız ve ordan düştü ve o anda farkına varmadınız gibi .

Evlenmeden once 6 senelik ilişkinin 3 senesini ayri sehirlerde geçirdik. Evlendikten sonra is icin esim sik sik yurt disina cikti. Ilk hamileligimde 3 ay boyunca birlikte olmadik. Bu hamileligimde dusuk riskim sebebiyle 15 gun annemde yattım sadece wc ye kalktim. Haliyle gene birlikte olmadik. Bir kere bile beni aldatma ihtimali aklimdan gecmedi. 4 gun evden ayrildiniz 2 hafta annenize baktınız diye hemen eve birini mi atacak esiniz? Bu dusunce tarzi cok yipratici ve esiniz acisindan da kucuk dusurucu bence.

Eşiniz bir yerleri karıştırırken küpenizi alıp oraya koymuş olabilir mi?
Benimki yapar. Yatak odasında şifonyeri karıştırır ve eline geçeni yatağın üstüne atar. Sonra toplar ama çoğu zaman yatak üzerinde bıraktığı küçük şeyler de olur.
Hassas bir konu. Ben olsam konuşurdum.

Suclamadan imasiz sorabilirsiniz. Ya da yanında bu küpeler nerden gelmis baktım tekide yok kayıp mi oldu diye konuşabilirsiniz. Yani bunlar sorulabilecek şeyler , arayacginiza gümüş mü degi mi diye arastiracaginiza sormanız daha mantıklı değil mi?

Aldatma ihtimalini bilemem bir kaç haftada direk eve kadın atacak bir tip mi kocanız? Bunu sizin evinizde sizin yatak odanızda mı yapacak? Tövbestafurullah.
Bazı eşyaların arasındaydı düştü falan mı? Ya da evinize giren çıkan oldu mu akraba, kardeş, görümce vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…