Yapmış olabilir mi ?

Cok ilginc bir bakis aciniz var. 10 gun annenize baktiniz,oncesinde 1 hafta regl oldugunuz icin birlikte olamadiniz diye hemen elinde kadin sizin evinize getirip birlikte olabilecegini dusundugunuz bir adamla nasil evlisiniz su anda? İlle aldatma suphesi bitirmez evliligi. Sizin bunu dusunmeniz bile bitirir,hatta bitirmeli. Bence tabii

Edit;konuyu cozdugunuze sevindim. Ama suphe bu kadar kolay olusmamali evliliklerde. Hatalisiniz

Sizin de içinize düşenler oluyormuş ya, eşiniz acaba “Ortam çok bozuk. Erkekler de çok fena, evli olsun olmasın bir kadını ayartmaya çalışıyorlar. Aklını çelerlerse, eşim de hata yaparsa vb.” diye düşünüyor mudur acaba? Ona göre bu durum sizin hatanız mı olur yoksa ayartmaya çalışan kötü niyetli erkekler yüzünden boşlukta hataya düşmüş diye mi düşünür?

Yani esiniz ilk aldatmasinda eve getrecek kadar cesur mu.? Ilk kez boyle bsieye kalkissa bi erkek bence disarda yapar. Eve getrmek bana tecrube gerektirir gibi geliyor. Bu arada benimde gumus kupem var 3 senedir takmadigim.takarken parlakti.gecen elime gecti solmus kararmis sahte gibi.oyuzden sizin kuoeniz oraya dusmus kalmista olabilir oraya daha once bakmadiysanz gormedysenz

Fazlaca evham yapmissin adam aldaticak olsa evine niye getirsin gider otele kusura bakma ama...

Esiniz takilarin oldugu yerde bisey ararken dusurmustur belki kupeyi sonra da alip buldugunjz yere koymustur
Ayni kupeden baska bir kadinin eve gelmesi daha utopik geldi bana

bence küpeler sizin. bu kadar tesadüf olabilecegini sanmıyorum, bir yerde bulmustur koymustur ortaya. baska bir ihtimal cok ucuk geliyor ben asla oyle olacagına inanmadım su an okuyunca cok mantıksız geldi. ayrıca erkek bir ay seks yapmasa hemen aldatacak mı, öyle degildir bence kendiniz kuruntu yapıyorsunuz.. :/

Fazla abartılı yaklasiyorsunuz, neden aklınıza direk başka kadın geldi ki? Aaa benim küpelerim bunlar, nerden buldun diye sorardım ben olsam. Yüksek ihtimal sizin küpeniz o.
Aynen. Benimde aklıma kim gelmiş bu eve demek gelmezdim. Aaa küpe mi nerden buldun derdim.

Bence siz aşırı düşünüp aklında senaryolar üreten birisiniz. Evde aynısı olan bir küpeyi yine evde hatta aynı odada bulup kimin acaba diye düşünmek kimin aklına gelir yahu? İster 2 yıl evvel kullan ister 5 gün önce kullan. Sadakatinden şuncacık sebeple şüphe ettiğiniz bir insanla bir ömür yaşayamazsınız siz.. Eşinize üzüldüm cidden..

Ayni fikirdeyim.
Konuyu okurken e ne var bunda dedim,
Ilk iki sayfadaki cevaplari okuyunca daha bir sok oldum.
Guven boyle bir sey degil ya. Bir de adamin nefsine guvenmemek ayri, seni aldatip canim cicim devam ettigini dusunmek ayri. Ben de esim benden baska kimseyi arzulayamaz diyemem ama yatak odama birini getirip aldatacagina ihtimal vermek baska bir sey.

Gümus durdugu yerde kararır.O kupe sizin bence .Biyerde kalmis sonrada dusmus .Kendi küprlerinizi yerinde bulsaydıniz bingo derdim.

Sherlock Holmes ‘ olmayı düşündünüz mü

Ne kadar surede temizlik yaoiyosunuz orda bisey olmadigimdan eminmiydiniz? Belkide siizn oraya dustu yada daha altina sonra yatak felan cekince ortaya cikti hemen paranoya yapmayin tum ihtimalleri degerlendirin.bundan 1 yil once evimde ruj buldum kafayi yedim esimi aradim ama esimede guveniyodum sok oldum bagirdim cagirdim sonra eve gelen herkesi aradim megerse annem bana almis gelince cantasindan cikaetmis tuvalet aynama koymus soylemeyi unutmus .. bence hemen karalamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…