Yapmış olabilir mi ?

Ben çok mu safım bilmiyorum ama nedense esiniz sizi deniyormuş gibi geldi. Kupeyi yerinden aldi kullanilmis gbi birakti digerlerinide sakladi. Sizi denemek icin gibi geldi. Yaniliyor da olabilirim. Ama aldatan bir erkek daha dikkatli olur diye dusunuyorum.

Fazla abartılı yaklasiyorsunuz, neden aklınıza direk başka kadın geldi ki? Aaa benim küpelerim bunlar, nerden buldun diye sorardım ben olsam. Yüksek ihtimal sizin küpeniz o.

Hatta şöyle bir şey oldu bizde, geçen gün annem evi düzeltirken bir toka bulmuş getirdi bana verdi, öyle bir tokam olduğunu bile hatirlamiyorum. Ama eve giren çıkan başka kadın ihtimali yok bizde, demek ki varmış o tokam bir yerdye çıktı. Bazen kanepenin köşesine bile sıkışıp kalabiliyor, sonra denk gelip bulunuyor.

Birde 2 senedir hiçmu kutuyu açıp bskmadiniz en son ne zaman yerindeydi kupeler hatarlamuyormusun... valla benim evde birsey eksilse yeri değişse anlarım... duzen bende
Sürekli olarak taktığım (kulaklarım kapanmasın diye) küçük top küpelerim var. Tak çıkar sevmem pek onlar yerinde durur oyle. Arada bir açıp seyretmem de onları. Bi bakayım yerindelermi de demem çekmeceden başka birsey alırken görürüm çünkü yerli yerinde. Ben düzensizim ondan böyle olmustur belki

Oyle olabilecek birsey ki bi söylediğiniz. Çünkü küpelerin o kutunun içinde olmaları gerekiyordu ama neden yapsın, bunun karşılığında onu suçlayacak miyim diye mi ? Suçlamazsam da durum ortada olduğu halde kabul mu edeceğim. Kalkıp kalkıp küpeleri arıyorum İnanın. Keşke daha önce daha dikkatli baksaymışım küpelerime boyuna tas sayısına kadar diyorum
Fazla abartılı yaklasiyorsunuz, neden aklınıza direk başka kadın geldi ki? Aaa benim küpelerim bunlar, nerden buldun diye sorardım ben olsam. Yüksek ihtimal sizin küpeniz o.
Eğer ki küpeler masanın üzerinde ve çift halde olsaydi benim de aklıma kötülük gelmezdi İnanın. İnsallah oyle çıkar aksi her ne kadar aklıma gelse de düşünmek istemiyorum..

Nereye koyduğum konusunda emin olamasam da bana ait olan veya olmayan birsey konusunda her zaman Eminimdir. Mesela sizin basınıza gelmiş olayı ben yaşasaydım ya benimdir o ya da değildir. Aa varmış böyle bir eşyam demem yani. Ama kupelerdeki sanssizligim henüz sadece bir kere kullanmış olmam. Ve çok kendine özgü bir tasarımı olmaması. Top bir küpe düşünün her yeri taş. Sokakta yürürken bir milyoncudan da alınıp takilabilecek bir küpe. Hatta boyları olur onların küçükten büyüğe set halinde satılanları vardır. O yüzden kafamı kurcaladı biri herhangi bir yerden kolay bulup alıp takmis olabilir yani. Ama bakalım ne çıkacak sonuç.

Bence düşündüğünüz gibi kötü bir şey değil, inşallah güzel sonuçlanır uzulmezsiniz.

Siz bayadır temizlik yapmıyorsnz galiba tokayı hatırlayamyacak kadar kupeyi ilk buldgnzda belirtmeliydnz ki hal harekeernden anlardnzz zaten bnde bir bas ortsu bulmstum bn bayadr evde yokken direk dedm bu benm degl kimin diye kvmis ama net ve net onunms o oyle hep unutr hatta suan ble ceketi ve bas ortsu bzde :))

Icini ferah tumaya çalış simdilik bence
Kesin bir sey yok ortada...dur bakalım
Sürekli güzel düşünmeye çalışıyorum. Hayırlısı neyse o olsun..
Bunun temizlikle ilgisi Yok ki. Kişinin çok tokası vardır sürekli kullanan biridir satın alırken de dikkatli bakıp almıyordur kullanışlı olmasına özen gösteriyordur. O kadar Tokanin içinde hatırlamadiklari olabilir. Kimi de bileklik çok sever bir sürü alır bilemez kaç tane bilekliği var. Ben çok dikkatliyimdir ama herkes olacak diye birsey yok. Sizin olay neyseki hemen sonuçlanmış. İnsallah benimki de güzel bir şekilde sonuçlanır..

Sen sormassan böyle icin icini yer durursun en azından senin kupenin orda ne isi oldgunu sorarak alttan alttan baslayabilrsin caktırmadn direk soyleyemem diyorsun ya

Sen sormassan böyle icin icini yer durursun en azından senin kupenin orda ne isi oldgunu sorarak alttan alttan baslayabilrsin caktırmadn direk soyleyemem diyorsun ya
Direk soyleyememekten ziyade küpenin gümüş çıkmama ihtimali var ya hani, çıkmazsa birşeylerden daha emin olarak sorarım ve tepkilerini daha rahat anlayabilirim. Su an sorsam bile kötü birsey varsa bile beni rahatlatacak şekilde konuşması karşılığında inanmak istediğime inanmaktan korkuyorum. Önce kendim bi öğrenmeye çalışacağım yapabildiğim kadarıyla

Ne zor bi durum ya. Bi an önce gümüş mü değil mi öğrenin bence . İnşallah sizin küpenizdir , inşallah korktuğunuz şey başınıza gelmez çaresizliğiniz taa buradan hissediliyor dua edicem size
Gelişmelerden haberdar edin bizide.
Allah yardımcınız olsun .

Abooo konunuz bana ders oldu şuanda..
Ben inanilmaz dikkatsiz dağınık ve aklı 1 karış havadayimdir
Pirlantami kaybettim eşimin sortunun icinde yıkanmış meğersem.Bulana kadar 9 doğurdum Orada ne isi var kavga etmistim fırlamıştım yüzüğü (sacma hareketler)
Bir defa da kelepçe altin bileziğimi kaybettim.Baska kutudan cıktı esim cok kızmıştı bana pahali guzel biseydi ya kaybolsa aboo ustelik nisanliydim da o zaman
Birisi bu toka senin mi kanepenin altından cikti dese hee benim derim o kadar salağım
Kizkardesim ayni sizin gibi cok dikkatlidir evde birseylerin yeri degisse fark eder.odasina girilse fark eder.Gaedirobundan bir kiyafet alsam farkederdi.Saka gibi
Asıl saka gibi olan benim bence .. evime hırsız girse fark etmicem
Nufus cuzdanimi bile kaybetmişligim var.
Ben sonucu merak ediyorum ama bence sonuç düşündüğünüz gibi cikmayacak
Bundan sonra bende daha dikkatli olcam hatta imitasyon kupe vardi inci top 3lu olarak satilablardan ama kayıplı küpeydi
Teki sanırım cope yada baska cantaya gitti ve dugunde takmam icin almıştı eşim 3 boyunu almış ne bilim hangisini takcan en iyisi hepsinden aldim demişti
Yarın ilk isim o kupeleri imha etmek olacak.
Uzun bi sure portmantoda gezdi o kupe hicte takmadım.
Umarim üzülmezsiniz bence uzulmiceksiniz ama benimde icime seytan kaçtı suan beynime

3 yıl önce bir tatilde aldığım iki doğaltaş kolye vardı. Birini her yaptığı yemeği bana getiren karavanci teyzeye vermiştim. Bakıp bakıp mutlu olurdum ki kaybettim...
O günden sonra hiç gecmediyse 5 bayram geçti,annemin odamı baştan aşağı temizlediği, ben de fırsat buldukça süpürdüm ettim vs vs
Derken o 3 senenin sonunda bir anda yerde buldum kolyeyi.
Sanki hiç kaybolmamis gibi!
Gerçi benim kedim var bir tane , o oynamıştır belki ama yıllardır kayıp olan küpeyi nereden bulmuş olabilir ki?
O yüzden benim oyum da kalbimden geçen de sizin kolyeniz olduğu şeklinde. Umarım gerçekten de gümüş çıkar.

Bir olumlu yorum yaptım bir de olumsuz yorum yapayım. Benim arkadaşım aldatıldığini birkaç günlük aile ziyaretinden döndükten sonra evde bulduğu gunes gozlugunden anlamıştı. Kadın herhalde çıkarken götürmeyi unutmuş gözlüğünü, kimsenin de dikkatini çekmemiş.
Arkadaşım da 'acaba benim öylesine aldığım gözlüklerden biri mi?' diye kendi kendini yiyordu ki gözlükçüden epey pahalli,orjinal bir gözlük olduğunu öğrendi . Ve o yokken eve biri geldiğine emin oldu.
O yüzden böyle bir seçenek de ihtimal dahilinde.
Meraklı komşu hikayesine gelirsek. Bizim üniversitedeki evimizde de karşı komşumuz kapı sesi duysa hemen kapisini açıp bakacak biriydi, Anadolu'nun bağırında bir aile apartmani. Ama ev arkadaşım ihtisas yapmıştı bu konuda. Önce kapıyı açıyordu. Bakti karşı daireden ses seda yok, misafiri sessiz sedasız giriyordu. Bakti yine ses seda yok, kapıyı öyle kapatıyordu :) yani minareyi çalan kılıfını hazırlıyor elbet.
En iyisi sabahtan çıkıp bir gumuscuye sormak

Yani gelen yorumlara hayretlerim saştı. Herhangi bir kupe bulsaniz suphelenmekte çok haklısınız ama sizinkiyle ayni olan bı kupeyi gorunce böyle suphelenmeniz bence paranoya. Esiniz sizi aldaticak ve aldattigi kadında sizin kupenizin aynisi olucak. Coookkkk dusuk bı ihtimal bence. Ayrica bı kadın evinize girse ve hatta sizin yatağınızda yatsa,bunu kupeyi gormeseniz bile anlarsiniz. Kokusu siner ne bileyim saç teli dökülür vs. İçinizde ki supheden tez zamanda kurtulmak için ne yapmaniz gerekiyosa yapın ama bence eşinize bu hissettiklerinizi hissettirmeyin derim ben...

Bütün gece bunu kendine dert edene kadar açık açık konuşun. Gerçekler acı olabilir belki de tam tersi.
O kadar çok şeyler okuyoruz ki insanın aklı karışabiliyor. Ben Alicengiz oyunlarını seven biri değilimdir. Ya ak ya kara. Direk sor bu neyin nesi diye? Tepkisinden anlarsın zaten. Doğruyu söylediğini anlarsan, annenin durumundan dolayı psikolojinin alt üst olduğunu söylersin.

Peki eve temizlik için yardımcı fln alıyomusun?

Aynı şekılde.. bazı yorumları Yok artık dedım(seslıce:)

ya belki bi kıyafetinize takıldı, ya da cebindeydi, siz giyerken düştü ortaya? olamaz mı?

aynı küpe olacak falan çok zor ihtimal gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…