Yapmış olabilir mi ?

Konu sahibi normalde eşiyle iyiymiş ama. Bir insanın aklına durduk yere böyle bir ihtimal niye gelir? Hem her zaman koşulsuz güven diye bir şey olamaz ki. Veya koşulsuz güvenirsin seni yanıltır. Özetle bu olay yanlış anlama şeklinde sonuçlanabilir ama hiçbir zaman "asla" yoktur böyle konularda, insanin başına her şey gelebilir.

Kim kime koşulsuz güvenir ki?
Ben güvenmem şahsen. Ama her fırsatını bulduğunda beni aldatabileceğini düşündüğüm biriyle de evlilik nasıl sürer bilemedim..

Benim aklıma kötü şeyler gelmedi. O küpe sizin küpeniz olabilir. Belki bir yerden çıktı ve düştü yere. Zaten siz de bilmiyorsunuz nerde olduğunu, tesadüf olabilir. Eşinizi bir süre izleyin açık vermeden. Zaten sizi aldattiysa - ki inşallah olmamıştır- yine yapar ve siz de bir şekilde anlarsınız hal ve hareketlerinden. Aldatan erkek belli eder zaten. Telefonu gizlemeye başlar, tedirgin olur felan. Size karşı ilgisi nasıl?

Nasıl bir devirde yaşıyoruz ben anlamıyorum ki, kadın bir kaç gün evde yoktu diye hemen aldatıldığını düşünüyor hemde daha önce hiçbir belirti yokken. Biraz abartılıyor olmasın? Bazen bazı erkeklere cidden acıyorum. Birde üstelik seninle tıpatıp aynı küpeyi kullanan biriyle? :) yani hepimizde var olan bir küpe değil ise bence bir silkelen ve gerçekten boş yere günah alma.. hemde kendi küpelerini bulamazken. Elinde kafanda ki senaryodan başka hiçbir şey Yok aslında

İki senedir takmadığınız küpeler nasıl yere düştü acaba kutudan başka bir takı alırken farketmeden filan düşürmüş olabilir misiniz? Uzun zamandır yerde olamaz süpürürken ya makineye kaçardı ya da yerleri silerken bulurdunuz.

Bence o küpe sizin küpeniz.
En son 2 sene önce kullandım demissiniz 2 sene içind e parlak olan küpe illa ki kararır.
Ayrıca öyle zamanlar oluyor aradığım birşey çok farklı bir yerden çıkıyor ben bile şaşırıyorum .

Küpeyi bulduğunuz yere yakin olan be esinizin görebileceği bir yere bırakın. Hiç görmemiş gibi yapın. Bakalım eşiniz görünce ne yapacak. Eşinizi gözlemleyin. Ama bana sorarsanız boşuna üzülüyorsunuz.
Eşiniz sizi aldatıyor,siz fark etmiyorsunuz. Siz yokken yatak odanıza sevgilisini sokuyor. Sizin küpenizden onda da var. Oraya düşürüyor. Siz de derhal küpeyi buluyorsunuz. Bu kadarı olmaz. Ama madem ki şüphe ettiniz takip edin.

iki senedir takmadığı küpeler niye ortaya çıkmışmış.. nasıl yorumlar bunlar kocası bi kutu açmıştır çıkmıştır kadın evlede ilgilenmedim diyor.. insanı şüpheye götürür yuva yıktırır bu yorumlar Allah aşkına yapmayın etmeyin sizlerin başına gelse Allah korusun....

Kulağına takmadin belki ama gömleği önü acik bi bluzu tutturmak icin kullandin belki ve unuttun olamaz mi. O kupeler başkasininsa seninkiler nerde?

Ben açıkçası eşine yüklenmen gereken bir durum göremedim arkadaşım.Mahçup olacağın ve hafızanın seni yanıltabileceği muhtemel bir durum bu.Gümüş küpe de zamanla kararır.Küpe senin küpen bu çok net.Sizin eve hiç çocuk falan girmez mi mesela? Y ada sen hatırlamadığın bir dönemde çıkardın ya da temizlerken kaydı düştü vs..Yani direk tahminler silsilesi geliştirme derim.Bu olayı destekleyici şeyler görsen neysede.Bir küpeden bunu yapma derim.Eğer kafanı karıştıran başka mevzular olursa o zaman bu küpe olayını düşün..

içinizdeki kurt geçmeyecekse 3 gün daha ben anneme gidiyorum orada kalacağım deyin gidin bakalım. yine bir değişiklik göze çarpacak mı. ama direk eve getirmesi çok saçma değil mi. konu komşu görmez mi korkar insan yani.

yorumlara henüz bakmadım belki yazan olmuştur aynısını. temizliğe falan kadın geliyor mu? ya da ablası annesi başka birinin de olabilir yani sizin evde sizi aldatmış olması bana çok normal görünmedi.

Canım iyice emin olmadan yargılama eşini.Çünkü aynı küpeden bendede var diyorsun,nereye koyduğunu hatırlamıyosun bile belki eşin bişey ararken yada bakarken düştü oraya yani herşey olabilir boşyere tatsızlık çıkarmış olma.Küpelerin aynı olması benim aklıma aldatma ihtimalini getirmedi ya nedense birde kendi evindemi yapacak böyle birşeyi.Bir aya yakın uzak kalmışsınız bu kadarmı basiretsiz ki gidip hemen başkasını getirdi kendi evine birde sanmıyorum ben ya.Sen kendi küpelerini bulmaya çalış bence.

kizlar merhaba. Ben tuhaf bir ikilemdeyim. Sorsanız eşime çok güveniyorum asla ondan böyle birsey beklemem ama basına gelen herkes de beklemiyordu sonuçta. O yüzden hiç bir zaman tam sırtımı dayamam.
Eşim ihanet konusunun bizi bitireceğini her Zaman bilir. İkimizin de asla kaldıramayacağı ve evliliğimizi yürütmeyeceğimiz bir durumdur. Cevrede yaşandığında ve her konusu açıldığında birbirimize bunu yaşatmayacagimiza bir kez daha söz veririz.
Fakat yakın zamanda annem kalçasından ameliyat oldu. Ben dört gün hastanede kaldım ve ilk defa o kadar sure ayri kaldık. (Bir iki kere ziyarete gelmesi dışında) Daha sonra annem taburcu oldu ben yanında kalmak istedim ama o sagolsun sorun yasarim korkusuyla beni evime gönderdi. Ben iki hafta boyunca sabah çıktım akşam döndüm baktım anneme. Orda pişirdim buraya getirdim burda pişirdim oraya götürdüm bazen hiç uyumadım iki evin İşini gördüm. Ve o dönem ilaç tedavisi uygulandığı icin on gün eşimle yakınlaşmadık. Öncesinde de bir hafta regldim.
Tabi herşeyi atlattık. Üzerinden bir hafta geçti bunların. Ben bugün evimi temizlerken yatak odasının komidinin yanında bir top küpe buldum. Bu küpenin aynısından çift olarak bende de var. Ama ben bu eve taşındığımdan beri bu küpeleri hiç kullanmadım :KK43: üstelik küpenin ne diğer teki ne de klipsi yoktu bulduğum yerde. Kendi küpelerimi aradım, hani bulayım belki benimdir klipsleri de başka küpeye kullanmışımdır belki diye. Ama o küpeleri bulamadım sanki yerin dibine girdi. Eşim bana yaklaştıkça içimden gelmiyor kendimi tuhaf hissediyorum. Çünkü emin değilim. Sor diyeceksiniz ama küpenin aynısından bende olmasa direk hayırdır derdim her kadın gibi. Ama benim küpemse bu ihtimali bile bile kalbini kırmış olacağım onun. Çünkü annemin hastalığında bana çok destek oldu. Şakayla bile sorsam böyle birşeyi direk seni aldatma fırsatı olarak mi değerlendireceğim der bana kırılır. Hele ki sonra benim küpe çıkarsa o küpe düşünün yani. Bu bizim icin çok hassas bi konu yani:KK43:
Şimdi tek ihtimal var. Ama tek mi onu da bilmiyorum. Benim küpelerim gümüştü. Onları hala daha bulamazsam bu tekli küpeyi bi bilene göstereceğim. Küpe gümüş çıkmazsa kesinlikle evime ve yatak odama baska bi kadın girdi hatta onu oraya bilinçli düşürdü :KK43: ama gümüş çıkarsa da tam anlamıyla benim diyemem sonuçta ben kullanıyorum diye başkası gümüş kullanmayacak değil. Siz kayıp eşyalarınızı nasıl buluyorsunuz ? Ben o küpeleri en son iki sene önce taktım :KK43: ve ordan taşındım o zamandan beri kullanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler ..
Benim takı hele ki küpe kaybetme gibi bir huyum var . O teki hep yatakta düşer ve ben diğerini bir yere koyar kaybederim. Takılarımı temizliğe gelen bayan bulur .
Komşun bu kadar dikkatli ise eşin böyle bir şeyi yapacaksa bile bunu kendi evinde yapması pek inandırıcı gelmedi bana .
Ama Küpenin hortlaması can sıkıcı durum . eğer bunu göze aldıysa o küpe senin olmayabilir malesef.
Kardeşimin sevgilinin evimde kaldığını hep o tek küpelerden anlıyorum çünkü :(

Kizlar yorumlarsınız icin tek tek çok teşekkürler. Küpelerim nerde unutmuş olsam bile her zaman çift olarak bulurum. Yani kulagimdan çıkarıp çantama koyduysam bile çift haldedir. Ben tek halde bulduğum icin şüphelenmiştim. Ama yakınında Başka Esini de bulunca benim olduğunu düşündüm. Benim dışarıda kulagimdan çıkarıp çantanın yan gözüne falan koymak gibi huylarım var. Bu donem mi düştü hortladı diyecekseniz anneme giderken on beş defa çanta değiştirdim boşalttım kendi yattığım bölgede yatağın üzerine. Küpeler de malum orda çıktı. Tek çıksaydı bariz hala daha şüphedeydim. ama çiftini bulunca tabi daha iyi oldu. Klipssizler üstelik ben ilk alındığında çok zaman onun klipslerini başka küpelere kullandım. O klipsleri de şükür bugün başka bi küpemin arkasında bulup eşleştirdim küpelerle uydu. Tabi küpelerin bulunduğu yerde aradım önce klipsleri detaylı şekilde. Çünkü orda çıksaydı benim olamazdı ben o küpeleri klipslerini de kullanacak şekilde yakın zamanda takmadım, baya baya biri çıkarmış da kulagindan kalkarken hepsini iteklemiş yere ben göreyim diye düşünebilirdim. Ama Allah’ıma şükür sonuç istediğim gibi çıktı. İlk fırsatta gideceğini düşünüyorsanız evliliğinizde sorun var sürdürmeyin gibisinden yazanlar var. Ben gerçekten inanamıyorum böyle yorumlara. Onlar icin evlilik bu kadar basit mi ? Hakikaten kocalarının hiç bir şekilde bir hata yapmayacağına kalıplarını basarlar mi ? Kalmış ki devir o kadar bozuk ki, ben eşimle otobüste giderken yanında yüzünü bile görmediği kızın ayni anda tuttukları tutunma direğinden elini imalı şekilde direkten indirip eşimin elini kavradığına şahit olmuş insanım. Eşim önce benim elim sandı ama benim otobüsün koltuğunu tuttuğumu görünce resmen sıçradı cekti elini. Kız mi ne yaptı ? Güldü belli edecek şekilde. Nişanlısı da noldu askım dedi. Düşünün yani. Bana da içime düşercesine bakan oluyor. Eşimin yanında pazarda falan benim duyabileceğim şekilde laf atan oluyor. Niye ? Cok mu güzeliz çok mu dikkat cekiyoruz ? Hayır tabi ki. İnsanlar sapıtmış artık. Gundemdeki olayları hiç saymıyorum bile. Ben sadece evliliğim boyunca eşimden ilk defa bu kadar sure ayrı kaldım. Onun dışında hep dipdibe gozgoze. Rahim ve hormonum icin ilaç kullandığımdan ve annemin olaylarından kafam alt üst oldu. Etraftaki kötü niyetli insanlardan eşim acaba boşlukta bir hataya düşer mi diye düşünmekten alamadım kendimi. Çünkü benim babam dünyanın en asık adamıydı anneme. Ama başka bir kadına gitti 23 yıl sonra. Kadın çocuklarımı bırakamam demiş kaçalım dediğinde babam ona. Ben de babama “biz evlat değil miydik?” Dedim. Oyle kızgınım ki iki sene geçti hala inanmıyorum onu unuttuğuna. Yani kısaca eşimden size göre küçük bana göre bi anlık da olsa kuşku düşürücü birsey icin şüphe ettim diye evliliğimi sorgulamayın. Bana çok görmeyin yanı..

Sizin kupedir o , bu kadar tesadüf olmaz. Aynı küpe , teki orada kalmış, eşiniz hiç görüp kaldirmamis v.s uzak ihtimaller bunlar.

Düşünmeyin böyle şeyler . Annenizin durumu sizi yormuş , duygusal yaklasiyorsunuz.

Hepimizin ufak şüpheleri hep olmalı elbette ama sizin bu orneginiz aklınıza takacak bir şey değil.

Bir yerde görmüştür eşiniz bırakmıştır. Siz elbise giyerken cebinden düşmüştür gibi gibi..

Bulmanıza sevindim , çoğu kişinin düşündüğü yazdığı gibi o küpelerin sizin olduğu çok açıktı .

Aklınızı artık bulandırmayın , aksi halde şeytan olmayan şeylerden olmadık yorumlar sokuyor aklımıza . Eşinizle mutlu huzurlu bir ömür dilerim .

İste iki küpenin tamamen ayrı yerlerden çıkacak olması kafamı karıştırıyor :KK43: çıksa da diğer teki ayrı yerden çıksa bari. Ama yok yok yok :KK43: üstelik benim küpelerim parlaktı çok kullanmadığım icin. Bu kupe gümüş gibi de durmuyor ki gidicem sorucam ama cevabından korkuyorum. Çünkü hayatım boyunca kimden gelirse gelsin kabullenemeyecegim, askımdan olsem gözünün yaşına bakmayacağım bir durum :KK43: bizi bitirir yani. İnsallah yoktur :KK43:

Sabahtan beri düşünüp duruyorum. Keşke gerçek her neyse kolay yoldan öğrenebilsem :KK43:

aynen, bende bu küpeleri arıyordum nerden buldun diyebilirsin

iki senedir takmadığı küpeler niye ortaya çıkmışmış.. nasıl yorumlar bunlar kocası bi kutu açmıştır çıkmıştır kadın evlede ilgilenmedim diyor.. insanı şüpheye götürür yuva yıktırır bu yorumlar Allah aşkına yapmayın etmeyin sizlerin başına gelse Allah korusun....
Çok şükür düzgün bir yoruma denk geldim. Vallaha billaha burada herkes ne kadar da meraklı insan boşamaya ya tanımadıkları insanlar hakkında nasıl böyle yargısız imfaz yapılabiliyor aklım almıyor

Back
X