• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığı hoş birşey mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bortecineee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.743
5.373
158
İyi geceler hanımlar , eltim doğum yaptı, eşim doğum hediyesi olarak bir miktar para verdi, eşimin odada olmadığı bir an kaynım bana verdiğimiz parayı geri verdi.
-O: Bortecine verdiğiniz parayı geri veriyorum.
-Ben: Neden, olur mu öyle şey, alamam.
-O: Abim onunla kendine o almayı çok istediği cihazı alsın. Gerek yok paraya.
-Ben: Ama olmaz ki öyle, hem abin duyarsa kızar ve parayı almaz. Alamam kesinlikle.
-O: Al lütfen, 10 gün sonra filan söylersin abime, şimdi söyleme, ben parayı veriyorum sana, geri almam.
-Ben: Peki tamam ama çok kızacak.
Dedim ve aldım parayı. Eşime sizce söylesem mi, içim içimi yiyor 😔 kaynımın yaptığı da ayıp değil mi sizce??? Doğum hediyesi olarak verilen para geri verilir mi?

İyi geceler hanımlar , eltim doğum yaptı, eşim doğum hediyesi olarak bir miktar para verdi, eşimin odada olmadığı bir an kaynım bana verdiğimiz parayı geri verdi.
-O: Bortecine verdiğiniz parayı geri veriyorum.
-Ben: Neden, olur mu öyle şey, alamam.
-O: Abim onunla kendine o almayı çok istediği cihazı alsın. Gerek yok paraya.
-Ben: Ama olmaz ki öyle, hem abin duyarsa kızar ve parayı almaz. Alamam kesinlikle.
-O: Al lütfen, 10 gün sonra filan söylersin abime, şimdi söyleme, ben parayı veriyorum sana, geri almam.
-Ben: Peki tamam ama çok kızacak.
Dedim ve aldım parayı. Eşime sizce söylesem mi, içim içimi yiyor 😔 kaynımın yaptığı da ayıp değil mi sizce??? Doğum hediyesi olarak verilen para geri verilir mi?
eşinin para vermesi ayıp değil mi,doğum hediyesi olarak altın takılır, para neymiş, muhtaç gibi. ben de kabul etmezdim.

Kaynınız para verilmesine bozulmuş olabilir mi neden geri versin ki anlayamadım
Eşinize parayı aldıktan sonra gördüğünüz ilk an kardeşin zorla geri verdi deyip haber vermeniz lazım zaten. Ama söylemeyerek olayın sizin başınıza kalmasına sebebiyet verirsiniz dikkat.

eşinin para vermesi ayıp değil mi,doğum hediyesi olarak altın takılır, para neymiş, muhtaç gibi. ben de kabul etmezdim.
Doğuma altın takılmasına dair bir kural mı var üstelik altının gramı 380 lerde iken 😊

Muhtaçlık değil ki, hem doğum hediyesi hazırladık hem de para veriyoruz, ha altın almışız ha altın miktarınca para takmışız ne farkeder. Hem kaynım kendisi eşime kesinlikle altın filan alma diye tembihledi, biz öyle dediği için özellikle bebekle anneye bir hediye kaynıma da para verdik. Altını kabul etmeye yüzünğz var altına muhtaçsınız da paraya mı değşlsiniz altın para değil sanki???

Doğuma altın takılmasına dair bir kural mı var üstelik altının gramı 380 lerde iken 😊

valla kardeşin bebeğine de para takılmaz kusura bakılmasın da. yemez içmez biriktirirdim yine takardım altınımı. şukur öyle durumum yoktu da hayli hayli taktım. ama para verilmez ya ayıp.

Allah aşkına altın fiyatlarından haberiniz var mı
An itibariyle çeyrek 600 tl :KK53:
Herker altın takamayabilir
Buda laf mı şimdi

Muhtaçlık değil ki, hem doğum hediyesi hazırladık hem de para veriyoruz, ha altın almışız ha altın miktarınca para takmışız ne farkeder. Hem kaynım kendisi eşime kesinlikle altın filan alma diye tembihledi, biz öyle dediği için özellikle bebekle anneye bir hediye kaynıma da para verdik. Altını kabul etmeye yüzünğz var altına muhtaçsınız da paraya mı değşlsiniz altın para değil sanki???

altın başka birşey hediye olduğu belli,ama para ayıp ya, sizin durumunuz yoktur alın 3-5 kuruş gibisinden. bana ayıp gelir yani. benim kardeşim de illa ki ne altın ne bişey ısrar etti almayın diye, ama alınmaz mı ya,bilmiyorum. almayanın içinden almak gelmiyodur, bahane etmiştir almayın denmesini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X