Yaptığım ayıp mı?

Deli mi ne ?? Neyi ima edebilirsin onu anlayamadım.arkadasiniz erkek olduğu için acaba sizin ondan rahatsız olduğunuzu ve yalnız kalmaktan çekindiğinizi düşünmüş ama gerçekten aklı selim biri değil.hic görüşmeyin.ayip falan değil öne oturmamakla en doğrusunu yapmışsınız.

Kadin sanmistim.. Meger erkekmis Erkekler boyle detayli dusunmezler genelde. Allah evlenecegi insana sabir versin. Yaptiginiz ayip degil bence.. kadin olsaydi arkadasiniz hadi bi derece derdim de erkekmis yani.. Ne garip

Valla bu bahsettiğiniz duruma kendim çok düştüm, 5 dakikalık yol için de öne geçmedim. Bana da çok önde oturma meraklısı gibi görünürüm gibi geliyor. Çünkü ben de aracımla insanları eve bıraktım, öndeki indi diye arkadakinin öne geçmemesinden hiç rahatsız olmadım. Siz öne geçmediğiniz diye sinirlenmiş ama konu farklı bence. İlişkinizin durumu ne bilmiyorum, ya sizi eve bırakmak istemedi ya da sizin ona yakınlık göstermenizi isteyen birisi.

Ben insanlardan boyle incelikler beklemeyi bıraktığım için arkada da otursa herhalde hiçbişi demezdim..Ayıp bile olsa Acil ara denecek bi durum yok ortada...Arkadaşınız da biraz tuaf ya da evinize kadar hepinizi tek tek bırakmak zor gelmiş saygı beklemiş

Ne kadar artniyetli bir arkadaşmış o.
Bence de görüşmeyin zaten böyle biriyle. Bir iyilik yapmış ama içine oturmuş belli ki.

Yola sadece ikiniz çıksaydınız arkaya oturmanız olmazdı...

Asıl o arkadaşınızın yaptığı ayıp,sizin demeniz lazım valla bence görüşmeyelim diye düşünceye bak

Aaaa. Sizin hiç suçunuz yok ki. Kendisi nasıl bir art niyet taşıyorsa artık ettiği laflara bak. Hiç üzmeyin kendinizi

kimse kimsenin şoförü değilki.. mesafe uzun olsaydı eminim sizde geçerdiniz.. ama kısa mesafe için aklınıza o an gelmediyse bu çok normal.. bunda sizin ayıbınız yok.. aksine siz kendinizi anlatmaya çalıştığınız halde o böyle tribe girmiş.. kendisinin bu tavrı yanlış..
bu arkadaş size karşı birşeylermi hissediyor acaba ?

Mesafe kısa diye geçmemişsiniz bunda bir kötü düşünce yok bu kadar arayıp trip yapacak kadar. Kendi haline bırakın.

Kadin sanmistim.. Meger erkekmis Erkekler boyle detayli dusunmezler genelde. Allah evlenecegi insana sabir versin. Yaptiginiz ayip degil bence.. kadin olsaydi arkadasiniz hadi bi derece derdim de erkekmis yani.. Ne garip

Aynen. En basiti kendi kendine kız çekinmiştir belki diye düşünüp üstünde durmazdı.

Bence bu arkadaşın psikolojik problemi var. Kafasında kurup sonra ona inanan türden

Ya daa sizden hoşlanıyor. Muhabbet edemediğine bozuldu..

de ki böyle düşündü arayıp bu lafları sayması ne ayıp
salak saçma bir insanmış görüşme gitsin

Şöför arkadaş erkek miydi acaba bence erkekse sizden hoşlanıyor , kız ise trip atası gelmiş

Ben de erkek olduğunu düşünüp tacizci miyim ben diye triplendiğini düşündüm

Çünkü Adam ne ima ediyorsun demiş sanki yanına oturmaya çekindiğini düşünmüş

Araba süren insanın yerinde olsam, bu konularda çok hassassam, şakayla karışık ben söylerdim öne gel, ben senin şoförün müyüm kız, diye... Bu insanlar da cidden bir tuhaf. Uzun mesafe gidecek olsanız ve öne geçmeseniz tamam da, 5-6 dakikalık mesafe için bu tripler, bir de üstüne görüşmeyelim diyecek kadar olayı büyütmeler arkadaşınızın manyaklığı.

:) eskilerin bir lafı vardır: ön koltuk nereye gidiyorsa arka koltukta oraya gider. vatandaş boş konuşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…