- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
KesinlikleEvet ama bunu araba sahibinin bilmesi gerekiyor
Malı kıymetli belkideçok ayıp etmiş
Erkek oldugunu nerden cikardiniz.cinsiyet belirtmemis ki.ben kadin diye dusundum
O zaman daha fena erkekler genelde boyle kucuk ayrintilara takilmaz..bu adam cidden problemliymis. Kosarak uzaklasmak lazimDevamındaki yorumlardan :)
Ben de önce anlamadım erkek olduğunu..
Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Aaa ruh hastasi. Ben asla öne oturmam bayan arkadasim olmadigi surece. Kafaya bak. Gorusme kiz bosver delimi ne
Aman uzak durun böyle idraki gelişmemiş alıngan insanlardan. Bence hazır uzaklaşmış hiç müdahale etmeyinMerhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Kişiye göre değişiyor bu durum yaa benim hiç umrumda olmaz ancak bazilari da çok hassas bu konuda..Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?