Yaptığım ayıp mı?

Önde veya arkada oturmanın ayıp olacağı hiç aklıma gelmezdi. Arkada oturunca önde olananın şoför olacak olmasıda saçma zaten o arabayı kullandığı içn şoför. Arkadaşınıza sorar mısınız hayatta başka büyük dertleri olmadığı için mi ufak şeyleri kendine dert ediniyor?

işsiz insanlar takacak şey arar sürekli arkadaşınız da bunlardan biriymiş bence gereksiz bir muhabbet olmuş ben olsam tamam canım bence hiç görüşmeyelim bundan sonra der silerdim o şahsı..

Allahim bu insanlarin baska isi gucu mu yok Da bu kadar sacmasapan seylere bile dikkat ediyorlar
Hayat zor olmali boyle
Bu kadar rahatsiz olacaksa soyleseydi one gel istersen diye

Önde oturmadı diye bozulan insanın aklından şüphe ederim. Ayrıca bunun şoförlükle ne ilgisi var. Sanki her gün getir götür yapıyor. Kendini açıklama zahmetinde hissetme. Ruh hastası bir arkadaştan kurtuldun

Hayatın içinde onca şey varken insanlar bunlara mı takılıyor cidden oldu olacak dava açsın bir de. Ne var 5 dk arkada oturduysanız. Kendini şöfor gibi hissedecekse hiç bindirmesin arabasına.

Gereksiz triplenmiş. Bir gün müdür, müdür yardımcısı ve ben bir öğrencinin evine uğrayacağız. Müdür yardımcısı erkek ve direksiyonda. Bayan müdür arkaya geçti. Ben de boş bulundum, bayan diye müdürün yanına oturdum. Müdür yardımcımız güldü, kafa buldu falan, güldük geçtik

Evet bu konuda alıngan insan çok. Arkadaşınızın yerinde olsam bu kadar takacağıma diğer arkadaşı indirdikten sonra ‘öne gelsene’ derdim. Bilemiyorum büyütmüş biraz.

Valla şoför erkekse ben hep arkada oturuyorum, hiç böyle düşünmemiştim

Aman uzak durun böyle idraki gelişmemiş alıngan insanlardan. Bence hazır uzaklaşmış hiç müdahale etmeyin

Arkadaş eve dağıttığı için benzin yakmasına kıyamamış bence sinirinide sizden çıkartmış

ılk defa duydum arkada oturanın ayıp yaptığını.
aşırı saçma.
bende aksine oturmam öne hiç.(bayan ise otururum)
aklımdan zerre geçmedi bugune kadar şöfor hısseder mi diye.
ne tuhaf ya millet dert arıyor kendıne.
boşver insanın fıkrı neyse zikri de odur.

Kişiye göre değişiyor bu durum yaa benim hiç umrumda olmaz ancak bazilari da çok hassas bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…