Yaptığım ayıp mı?

Tamamen saçmalamış.
Bu kadar mı kompleksli ki arkadaşınız. Ne var bunda konusunu edecek anlamadım.
İnsanlar geçekten çok garip. Milyarlarca yıllık dünyada toz tanesi kadar olan ömrümüzde şuncacık şeye takılan akılsızlara ne deyim. Demek ki başka derdi yok ki bunu dert edinmiş kendine.
Siz de dert etmeyin. Boşverin gitsin. Umursamayın onu.

Delimi ne

arabayla 6 dakika yaya olarak yüründüğünde az bir mesafe değil aslında

Saçma bence arkadaşınızın tavrı.
Bomboş arabada arkaya geçip otursanız amenna ama inenler olmuş,6-7 dakikalık yol için inip öne binmek pekte akıllıca yada gerekli bir davranış değil bana göre ama yolunun üzeri değilse sizde inebilir kalan yolu yüruyebilirdiniz diye düşünüyorum.

En son kişinin indiği yerde inip yürümenizi tavsiye ederim.

Arkada oturmanızı ben sorun etmezdim. Ama lütfen arabası olan insanlara hususi şoför muamelesi yapmayın.

Bıktım artık

Ben soruyorum böyle durumlarda. Ama yaptığınızda yanlış bir şey yok yine de.
Arkadaşınız sorunlu sanırım. Bu fırsatı değerlendirin ve görüşmeyin bence.

Al arabani....bu nedir yaa terbiyesiz. Iyi ki bi iyilik yapmis. Gormemis. Resmen sinir oldum. Hic sevmem boyle tipleri

3-5 dakika için neden öne geçeyim?

Bir süre değil, hiç görüşmeyin en iyisi.
Bu kadar tripli biriyle neden vakit kaybedesiniz?

bende ince düşünceliyimdir ama 6 7 dk lık yolu da dert etmezdim
dert edeceksem de "şoförün müyüm ben senin kız.. geç bakayım çabuk öne" diye şakayla karışık söylerdim.
arkadaşınız abartmış boşverin

ben gercekten safmisim.ya ne alaka kusuyorsa kussun sanki bi saatlik yolu gitmissiniz.zaten ineceksiniz one gecseniz niye gecti der.kirk yil dusunsem aklima boyle bisey gelmezdi pes valla

yanlış anlaşılma ihtimali yüzünden öne geçmediğinizi düşünmüş bence. o yüzden alınmış olabilir.
"bişey mi ima ediyorsun" demesinden böyle anlıyorum.
ama mutlaka arada kaçırdığınız başka detaylarda var ki arkadaşınız bu kadar tepki gösterdi.
bu arada ben de mesafe kısa bile olsa yanımda oturulmasını tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…