Yaptığım büyük yanlıştı.

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.226
126
43
21
Arkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.

images.webp

Ya zaten yaptığım yanlıştı diyorum yanlış bir şey olur mu onun endişesine düştüm.
Fotografin size ait olmadigini ispatlarsiniz ama olaylar oraya varirsa coktan adiniz saga sola nude atiyor diye bilinir olayi bilenler arasinda.

Cocugu tanımıyorsunuz etmiyorsunuz. Aileniz baskici. Basiniza is acarsiniz bu surecte.

Hahaha fake fotoyla böyleyse gerçekle neler yayar 🤣 daha da gelmıs konu mu açıyorsun bu kişi için ?
İnan kuzum inan böylelerine inanmalısınız 😏😒

Arkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
Bi halt yapamaz merak etme . Çok var böyle havlayip bi şey yapmayan adamlardan .

Aslında çocuk yaymam aramızda annemin ölüsünü öpeyim felan dedi ben derdine düştüm
Niye yayacak mis ki hem ? İstediği farklı Bi şey var onu mu yapmadın? Hem desene sen adam olsan bi kızın sana güvenerek attığı seyi böyle şantaj yapmassin diye.

Back
X