• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığım büyük yanlıştı.

Çok aksiyon dolu hayatın var. Psikopatın birine denk gelirsin. Hayatın kayar. Yaymayı bırak musallat olur,sapık dolu etraf. En son da öldürür. Allah korusun. Dürtüsel davranmak hayvanlara özgü sen insansın. Aklın ve iraden var. Kendini düşün.

Çok aksiyon dolu hayatın var. Psikopatın birine denk gelirsin. Hayatın kayar. Yaymayı bırak musallat olur,sapık dolu etraf. En son da öldürür. Allah korusun. Dürtüsel davranmak hayvanlara özgü sen insansın. Aklın ve iraden var. Kendini düşün.
Teşekkür ederim kesinlikle yapmam bir daha

Biz burda okulun gözükmesin şiddete maruz kalma diye uğraşalım sen elin adamına nude at. Bravo 👏

Arkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
Gecen hafta ilişki esnasında karısının resmini paylaşan kocaya şahit olduk. Nasıl güveneceksin

Back
X