Yaptığım çocukça mı kim haklı?

Kim haklı?

• Sen haklısın

OY: 44 83,0%
  • Kocan haklı çocukça davranmışsın

OY: 9 17,0%

• Ankete Katılan
    53
Kaç yaşında dehp olmasın, sadece kilo yapmıyor. Hepsini aynı anda mı verdi?

Çikolata kısmında haklısınız. Eşim örneğin dondurma alsa, sadece oğluma alsa yeme vs dese bozulurum. Seviyorum çünkü. Sadece bozulmam gerçi 🤣
3 yaşında çok şükür çok akıllı şimdiden arkadaşları var güzel sohbet ediyor oyınlar oynuyor birazcık tombik sadece ve yaşına göre birazcık uzun abur cubur konusunda dikkat edicem

Ya cidden bu nasıl saçma bir site çoğu insan klavye doktoru/kabadayısı kesilmiş tamam hepinizin yorumuna saygı duyuyorum tüm yorumları dikkate alıcamda ama bu kadar linçlemeye azarlar tarzı yorumlar yazmanıza gerek yok
3 yaşında çocuk var ortada. Babası torba torba abur cubur alabilir ama siz annesi olarak engel olmak zorundasınız. Hepimiz çocuğunuza üzüldük. Siz yetişkinsiniz ve karar verme yetisine sahipsiniz. İsterseniz sabahtan akşama kadar yiyin ama o çocuğun seçme karar verme yetisi yok. Anne babası ne verse onu yiyecek. Biz acıdık siz acımıyor musunuz çocuğunuza?

Çocuk için bi poşet karışık şeyler almıştı içinden biri dikkatimi çekti ben bunu çok seviyorum diyip aldım elimden çekti çocuk için aldım sana yarın alırım aynısından dedi

o bir poşeti bir akşamda mı bitiriyor?
içinden bir çikolata almak istemişsiniz bence siz haklısınız. çocuğa sadece o çikolatayı getirmiş olması lazım sizin haksız olmanız için.

3 yaşında çocuk var ortada. Babası torba torba abur cubur alabilir ama siz annesi olarak engel olmak zorundasınız. Hepimiz çocuğunuza üzüldük. Siz yetişkinsiniz ve karar verme yetisine sahipsiniz. İsterseniz sabahtan akşama kadar yiyin ama o çocuğun seçme karar verme yetisi yok. Anne babası ne verse onu yiyecek. Biz acıdık siz acımıyor musunuz çocuğunuza?
Dikkat edicem

o bir poşeti bir akşamda mı bitiriyor?
içinden bir çikolata almak istemişsiniz bence siz haklısınız. çocuğa sadece o çikolatayı getirmiş olması lazım sizin haksız olmanız için.
Hayıır birkaç günde bitiyor tek seferde değil aynı gün sadece 2 yada 3 şey yiyor

İnternette bu konuyla ilgili çocuk gelişimi doktorları tarafından yazılmış yazıların çıktısını alıp buzdolabına yapıştırın. Her seferinde okusun, yok inadına devam ediyorsa da yasal yolları düşünün. Evlat bu, siz doğurdunuz. Bir şey olsa sadece sizin içiniz yanar.

Hayıır birkaç günde bitiyor tek seferde değil aynı gün sadece 2 yada 3 şey yiyor
Daha yazmayacaktım ama şunu görünce dayanamadım. 2-3 paket abur cuburun zaten 3 yaşında bir çocuğun bir günlük yiyecek kalorisi kadar kalorisi var. Neyse dikkat edicem demişsiniz zaten.

Dikkat edicem hepinizin dediklerine ama lütfen linçleyip durmayın beni ben buraya kaos çıkarıp gerilmek için değil kısaca fikirlerinizi almak için yazdım🙏

paketli gıdalara çocuklar okula başladıkları zaman ister istemez alışıyorlar zaten o zamana korumanız lazım.yaşı çok küçük abur cubur için.
eşinizle konuşun yaptığı iyi birşey değil.

2 -3 ten kastım hazır meyvesuyunuda dahil ettim

lütfen hazır meyve suyu asla vermeyin çocuğa.
evde komposto yapın ne bileyim limonata yapın.
yani sadece çocuk için değil yetişkin insanlar için bile çok zararlı olan şeyleri ufacık çocuğun bünyesine sokmayın.

Hazır meyve suyundan daha zararlı su an piyasada baska bir ürün pek yoktur. Hanımefendi 40 sene öncenin bilgisiyle çocuk büyütüyorsunuz. Gerçekten uzun bir zamanınızı ayırıp bu konuda doktor yorumlarını okuyun, en azından YouTube videoları izleyin lütfen.

Aboooo... Bacim siz ne yapiyorsunuz ya? Babasi kiziyor diye iyi madem cocuk çöp yesin. Annesisin cocugunu koruyacaksin. Lutfen elindeki telefondan biraz arastir ve bilinçlen. Kiziyorsun ama dogruyu söylüyoruz. Doktoruna aynen bu dediklerini soyle bakalim ne diyecek sana.

Hazır meyve suyu mu of :( Ne kadar zararli seyler yaptiginizin farkında olmamaniz daha kötü. Bu konularda güzel kitaplar var okuyun babasina da okutun diyeceğim de bakacagini sanmiyorum. Uzman videolari var acin bakin beraber. Kizmadan guzelce arastir bak kendin gor bu verdiginiz senin engel olamadigin(?) Abur cuburlar ailecek size nasil zarar verecek. Kilosu iyi demissin sonra biraz kilolu demissin de her sey kilo degil. Ileride diyabeti bilmem nesi ugrasirsiniz. Biraz bilincli olun babasi kiziyor diyerek isin icinden siyrilamazsin.

Linclendim deme bana ne anlatmaya calisiyorlar cocugumu dusunuyorlar de yoksa biz niye kotuluk yapalim sana?

Çocuk daha alınan çikolatayı görmemiş size hayatım sen ye ben çocuğa alırım ama görmesin diyebilirdi gidip alabilirdi arada bizede jest yapsalar birşey olmaz hem bilmiyor mu onu sevdiginizi sizede alsaymis

Ya boyle anlatinca gercekten cok itici ve ayipladim esinizi. Ama bende esime yapiyorum bunu onu farkettim ve esimde bozulur. Aldigim seyi iclerinden en guzelini secer mesela bende derim onu cocuga ver onun sen sunu al alacaksan fln 🤣 kendimi de ayipladim suan

Eşim çocuk için abur cuburlar almıştı içinden bi çikolayayı çok sevdiğim için ben bunu çok seviyorum ben alıyım mı bunu diyip tuttum tutmamla çekmesi bir oldu ben bunu çocuğa aldım sana yarın alırım diyip içeri girdi çocuğumuza verdi trip attım diye çocuk gibisin diyip beni suçlu buldu
Ama bu tip insanları nereden buluyorsunuz,önce eşini seversin sonra onu sevdiğin için ondan çocuk yapar ikisinide seversin,ver çocuğa aldım nedir ya bu sevgisizliği göze sokma çabası nedir,hani nezaket,hani sağduyu,hani sevgi,insan sevdiği insana böylemi davranır o harekete seven her insan gülümser şirin bulur kıtlıkta kalmış gibi çekiştirip ver çocuğa aldım demez ayrıca seviyorsanız alsaymış birkaç tane,cidden soruyorum bu insanları evlenmeden önce görmedenmi evleniyorsunuz,bu çok üzücü bir hareketle adam bütün duyguları aynı anda yaşatmış,sevgisiz insan türü.

Back
X