• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptığım çok mu yanlış ?

Sevgili konu sahibi. Kız zorla sürdürüyor aldatılmış affetmiş vs vs vs. Kız konu açmadı ondan bize ne? Siz bu şerefsize sarılıp, samimi bulup neyin konusunu açtınız o zaman. Buyrun devam edin. İyi sarılmalar size.
Bunu söyleme sebebim herkes sende kızın yaşadığını yaşa kendini kızın yerine koy demiş. Ama ilişkilerindeki sorun ben değilim

N
Giriyor ama demek istediğim o değil
Ne anlatmak istediginizi anladim ben cinsellik yasamiyoruZ bunun icin yanimda degil sadece duygusal yani beni seviyor deger veriyor demek istiyosunuz ama o kisi kendine heyecan ariyor yakinda cinsellik de ister emin olun

Hata mı değil mi, bu hayatta aynı şeyi yaşadığında anlarsın... insanlarda bencillik yerine en azından biraz merhamet olsaydı bunlar olmazdı... Diğer kadının duygularını, vaktini, inancını, emeğini, hatıralarını, güvenini çalıyorsunuz.

Birisi zorla ilişkiyi nasıl sürdürüyor olabilir? Kafasına silah mı dayıyor? ne bileyim sevdiklerini öldürmekle mi tehdit ediyor? Bitirmek isteyen kişiyi nasıl zorla yanında tutuyor, üstelik evli bile değil sevgili.Durmak istemeyen adam kaç tane çocuğu bile takmayıp, bağlasan durmuyor. Rica ediyorum biri bana zorla ilişkiye devam etmek kavramını açıklasın.Çünkü ben de hiç yok.

Ayrılsın niye ayrılmıyor.
Millet nikahlısını boşuyor.
Nedir yani bu kadar kopmayan bağları?
Resmen bir kızın kandırılmasına göz yumuyorsunuz siz de.
Sadece sarılmak için birine ihtiyaç varsa bu kolay.

+++++++
++++++

Millet 2 cocuklu karisini bosuyor, ee kardesim gonlun baskasina dustuyse ayril ona git o zaman demezler mi?

Iliskilerinde baska sorunlar var diye icinizi mi rahatlatiyosunuz? Burda insanlar size ne anlatirsa anlatsin devam edicek gibi gozukuyosunhz surekli bi bahaneee herkes genelde yasattigini yasar unutmayin ona gore karar alin

Bunu söyleme sebebim herkes sende kızın yaşadığını yaşa kendini kızın yerine koy demiş. Ama ilişkilerindeki sorun ben değilim
Tamam çok mu yanlış olur diye sordunuz sonuç ortada. Yanlış kime yapılıyor? Cevap bu kıza. Peki bu kız yanlışı affetmiş diye sizin ona yanlışınız doğru mu oluyor. Yanlışın çoğu azı mı olur. Kızı da boş verin. Adam YANLIŞ.

E muhatabimiz adam da değil çünkü. Ona da soyleyelim iki kelam, gömelim sorun o değil

Ortada diğer kadını asagilayarak neredeyse adamı haklı gösterecek olan konu sahibi.
Bence kadının durumu kabul etmesinin bahsini gecirip, kadın için hak ediyor iması yapacağına adama ve kendine baksın.
Adam dedik ama adam değil.
Bakın tekrar söylüyorum ben bu çocuğu savunmuyorum yaptığının çok kötü ü olduğunu biliyorum ve kız hak ediyor da demedim. Olanları anlatıyorum demek istediğim ben değilim ilişkilerindeki sorun

Tamam çok mu yanlış olur diye sordunuz sonuç ortada. Yanlış kime yapılıyor? Cevap bu kıza. Peki bu kız yanlışı affetmiş diye sizin ona yanlışınız doğru mu oluyor. Yanlışın çoku azı mı olur. Kızı da boş verin. Adam YANLIŞ.
Haklısınız buna bişey demiyorum adamı da savunmuyorum

Anladik biz senin ne demek istedigini konu acmissin yanlis mi yapiyorum diye cevap %99 EVET

Bakın tekrar söylüyorum ben bu çocuğu savunmuyorum yaptığının çok kötü ü olduğunu biliyorum ve kız hak ediyor da demedim. Olanları anlatıyorum demek istediğim ben değilim ilişkilerindeki sorun
Alet olmayın o zaman sorunlarına. Böyle bir vicdan rahatlatma olabilir mi?
Bu adam ben olmasam da aldatır karısını/sevgilisini madem öyle benim ihtiyacım var bari benimle aldatsin.
Mantıklı geliyor mu?

Keske herkes hassas olsa da boyle serefsiz erkekler aldatcak kisi bulamasa ah ahhh

Off valla son yıllarda duyduğum şeylerden ve son iki ilişkimde boynuzlanmamdan sonra kendimi ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatacağım artık. Adam sevgilisini kaybetmek istemiyor çünkü hayatında bulup bulabileceği en düzgün insan o. Ama bir yandan da heyecan arıyor o ihtiyacı da sizinle gideriyor. Sevgili olsanız arada heyecan kalmayacağı için iki gün sonra yüzünüze bile bakmaz. Ayrılamıyorum ama istersen ayrılırım lafı da tamamen şov, tıpkı misafire sorulan aç mısın? Sorusu kadar anlamsız. Çünkü insan değer verdiği misafire aç mısın diye sormaz önüne yemeği koyar yemesini bekler diğer türlüsü şova giriyor. Yaprak dökümü ferhunde misiniz? Ailevi travmalarınızı başkalarının hayatının içine ederek gidermeye çalışmayın lütfen. Yok belki ailem uzakta sarılamıyorum bilmemne..bayatladı artık bu duygu sömürüleri bilin istedim. Adamın sarıldığı tek kişi siz değilsinizdir merak etmeyin,madem sarılmaya şevkate bu kadar ihtiyacınız var gerçekten değerli ve güzel insanlarla giderin bu ihtiyacınızı. Milletin hayatında eğlence malzemesi ya da üçüncü şahıs olmaktan vazgeçin
Bakın bana ailene sarıl o zaman denildi bende sarılamadığımı söyledim duygu sömürüsü yapamadım. Ha ailem olmasa arkadaşlarıma sarılırım sorun o olsa zaten.

Aldatan ben değilim ama
Aldattığıyla onun arasında. Şerefsizliği sizin masum olduğunuzu göstermez. Siz kız arkadaşı olduğunu bile bile ona giden kişisiniz. Siz doğru musunuz ki adam size yarın bir gün yanlış yapmaktan kaçınsın.
Al birini vur ötekine.

Back
X