- 31 Ağustos 2019
- 127
- 124
- 18
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Kardeş zaten şehirlerarası zor oluyor ilişkiler biraz da uzadıysa yalnızlık hissin kaçınılmaz, goygoy sohbetine takılıyorsa bırak gitsin zaten çok sahiplenmemiş bahane arıyormyuş derim ben yaşasam bunu. Madem çok titiz ilişkide gelip istesin hemen seni. Erkeklerin nazını tribine kanmayın kızlar kendilerini araştırsanız neler çıkıyor o cep telefonları fake instagram hesaplarından. Bu kadar netse alır elini gider nikah salonuna hiç ezdirme kendini! Boşluk yaratmış ki çocuk sende arkadaş bile olsa ilgi arayışına girmişsin. Hep kendini suçlama!Yedekte tutmadım, benim yaptığımı kesinlikle savunacak tek bir şeyim yok. Sadece psikolojik olarak yalnız hissettiğim, ilişkimden de emin olamadığım bir dönem yaptım.
Diyorum bahanesi yok, haklısınızErkeklere bu bahaneleri sıraladıklarinda kızıyoruz, bunun bir açıklaması, şu zamanı bu zamanı olmaz.
Size hayatınızda bir ders olsun bu yaptığınız hata. Tekrar bir çaba içine girmeyin, bu ilişkinin oluru olmaz artık.
Bence elinden geleni yapmışsın anlatmışsınÇabamı göstermek istiyorum ama yüzsüz mü olurum onun gözünde? Ben ne yapacağımı bilmez durumdayım.
Mesajları görmeden 5 dk öncesinde Şubat ayında isteme olur diye konuşuyordukKardeş zaten şehirlerarası zor oluyor ilişkiler biraz da uzadıysa yalnızlık hissin kaçınılmaz, goygoy sohbetine takılıyorsa bırak gitsin zaten çok sahiplenmemiş bahane arıyormyuş derim ben yaşasam bunu. Madem çok titiz ilişkide gelip istesin hemen seni. Erkeklerin nazını tribine kanmayın kızlar kendilerini araştırsanız neler çıkıyor o cep telefonları fake instagram hesaplarından. Bu kadar netse alır elini gider nikah salonuna hiç ezdirme kendini! Boşluk yaratmış ki çocuk sende arkadaş bile olsa ilgi arayışına girmişsin. Hep kendini suçlama!
Ya unutursa bu süreçte.. Sürekli yazasım geliyor:/ çabamı anlasın, sevdiğimi görsün istiyorum
O zaman yazmiyim artık..Bi hata yaptıysan 1 kere ciddi şekilde özür dile, sonra çekil kendine bırak karşındakini. Üsteleme ters teper
Ciddi biçimde bir kötü niyetinin olmadığını ve özür dileyip hatalı olduğunu ona anlatıp geri çekil senin kaderindeki kişi ise zaten o sana dönecek. Değilse zaten kısmetinden çıkmıştır. Bunu şu an bilemeyiz özrünü yap sessiz dur üstüne sakın gitme erkekler gıcık olur inadına konuşmaz. Özrümü yaptım diyorsan sabırla sessizce bekle kaderinse kesin sana yazacaktır. Sana da bir abla tavsiyesi hiçbir erkeğe gitme diye yalvarma bırak o seni anlasın sahip çıksın duygularını endişelerini dinlesin. Çok yalnız kaldıysan arkadaş araman normal kötü niyet şart değil burada bunu anlayacak olgunluktaysa zaten zamanla öfkesinin kestirip atmasının gereksiz oldugunu görüp sana dönecektir. Kızlarımız çok empatik duygulu ve kıymetli hiçbiriniz hiçbir erkek için kendinizi harap etmeyin yarın kocanız için bile. Bırakın el üstünde tutmayı öğrensinler artık! Çoğu benmerkezci ve kendine müslüman erkeklerin kendinizi ezdirmeyin siz kıymetlisiniz senin duygularını önemsemeli yalnızlığını sezmeli ilgisini eksik etmemeli bunu hiç unutma gelecekte de şimdi de.Mesajları görmeden 5 dk öncesinde Şubat ayında isteme olur diye konuşuyorduk
eyer bitirdiniz neden mesajlar silmediniz. demek ki yedek olarak aklınızdaydı. sevgiliniz haklıMerhabalar.
İçim çok yanıyor, çok hatalıyım, bir haftadır hergün ağlıyorum. Şimdi siz de belki yargılayacaksınız belki hatamın 2-3 kat farkına varacağım ama bir yol gösterin istiyorum.
Sevgilim vardı, Kendini bana hemen açmadı, aşkım ı bile 4.ayımızda söyledi. Yüzyüze görüşme şansımız o zamanlar için yoktu. İşi dolayısıyla farklı bir şehirdeydi. Ağustos ayına kadar hiç görüşemedik. Sadece ilk sevgili olurken yüzyüze görüştük.
sevgililiğimizin 3.ayında bir çocukla tanıştım, goygoyuna konuştum. İlişkimizin geleceğinden emin değildim,ona karşı şüphelerim vardı. Psikolojik olarak da yalnız hissettiğim dönem 2 haftaya yakın bir süre konuştum bu çocukla. Bunları utanarak yazıyorum.,yaptığım hatanın farkındayım, ama elden bişey gelmiyor. Sonra konuşmayı kestik, ben de o yazmadıkça yazmıyodumki zaten o da yazmayınca konuşma bitti. Daha sonra 15 gün sonra o çocuk bana tekrar yazdı, ben de bir öyle bir böyle olmaz istemiyorum konuşmak dedim konuşmayı tamamen bitirdim.
Zaten sevgilimle sonra her şey o kadar yoluna girdiki, hergün saatlerce konuştuk, o bana yakınlaştı, ben de ondan emin oldum. Uzakları yakın ettik. Çok güzel giden bir ilişkimiz oldu.
Ama bir hafta önce sevgilim o çocukla olan konuşmaları gördü. Bitirdi.
İçim çok yanıyor, arkadaşlarım yazma yokluğunu hissetsin diyor ama dayanamıyorum. Konuştuk birkaç kez bana kabullenemiyorum dedi. Yapamam unutamam bunu dedi.
Ben unutturmak istiyorum ama çabalamamı dahi istemiyor. Ne yapmam lazım? Ben hatamın farkındayım keşke kafamı duvarlara vursam, ama zaman geri gelmiyor. Sizce artık uzak mı durayım? Mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi
Hiçbir sebep yaptığımı haklı çıkarmaz ben biliyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Teşekkür ederim yorumunuz içinCiddi biçimde bir kötü niyetinin olmadığını ve özür dileyip hatalı olduğunu ona anlatıp geri çekil senin kaderindeki kişi ise zaten o sana dönecek. Değilse zaten kısmetinden çıkmıştır. Bunu şu an bilemeyiz özrünü yap sessiz dur üstüne sakın gitme erkekler gıcık olur inadına konuşmaz. Özrümü yaptım diyorsan sabırla sessizce bekle kaderinse kesin sana yazacaktır.
Nisanda konuştuk unuttum gitti.eyer bitirdiniz neden mesajlar silmediniz. demek ki yedek olarak aklınızdaydı. sevgiliniz haklı
O zaman yazmiyim artık..
Nisanda konuştuk unuttum gitti.
Kesinlikle haklı zaten ama işte
[/QUO
Nisanda konuştuk unuttum gitti.
bu size bir ders olsun. erkekler bunları unutmuyorlar . dönse bile hep aklında tutar ve size güvenmez.Nisanda konuştuk unuttum gitti.
Yazdım, konuştum, çok sinirli. Defter almıştı, defter gonderdim içine bir şeyler yazıp. Sanırım son belli ben kabullenmek istemiyorumArtık iş senden çıkıyor yani
Gerçekten samimi bir şeyler yaz
üzgün olduğunu, hata ettiğini, onun kararına saygı duyduğunu güzelce ifade et artık peşini bırak.
Aslına bakarsan en başta bu kişiyle ilişkiniz yok gibi bişeymiş, yaptığın hoş değil ama aldatma kapsamına da çok girmez bence
Keşke hiç olmasaydı ama oldu işteMadem yazisisiyorsun silseydin keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?