Yaptığım hata.

benimde ilişkimin 2. ayında bana yazanlar olmuştu. ben gayet net hayatımda biri var istemiyorum diye cevap vermiştim. hatta bir tanesi helal olsun sana diye baya güzel bir yazı yollamıştı bana.

birkaç ay sonra erkek arkadaşım gördüğünde o da baya etkilenmişti, helal olsun millet ilk aylarda başkalarına kapısını kapamaz sen ne sağlam kızsın demişti.

kıssadan hisse: sevgilim ilgilenmiyordu düşüncesinin arkasına saklanmayın. siz kendi duygularınızdan emin değilmişsiniz.

Çocuk haklı böyle birine güvenemem bende yol veririm. Hem beni kandıracak arkamdan iş çevirip başkasıyla konuşacak sonra da benimle konuşacak oldu. Böyle davranan birine asla güvenmem 2 gün boş bıraksan aldatır demek ki

Adam haklı maalesef. Bende yerinde olsam görüşmek istemezdim. Siz de yolunuza bakın bence.

Hayır gazlama değil, yani yazma artık anlamında diyorlar

Evet yazmayın.Yanlış yapmışsınız,adam da sizi hayatında istemiyor artık.Kararına saygı duyup yolunuza bakın.İnsanları böyle yaralayıp bahaneler de sıralamayın,siz yalnız/şüpheli hissettiniz de karşınızdaki her zaman mutlu muydu sizce ?

Var
Kesinlikle üstüne düşmeyeceksin
Takip etmeyeceksin mesaj falan atmayacaksın
Seni sevmişse ve bunu hazmederse o seni arar
Benim bir arkadaşım vardı. Sevgilisini aldatmıştı. Aldattıktan sonra o kadar pişman oldu ki. Çocuğun kapısında sabahladı kaç kere. Ne olur beni affet diye yalvardı. Neler neler yaptı çocuk affetmedi. Şimdi yorumunuzu okuyunca aklıma geldi.

Hayır gazlama değil, yani yazma artık anlamında diyorlar
Evet artık yazmayacaksın bekleyeceksin sensiz yapamaz ise arar seni. Yoksa is bitmiştir zorlamanın manası yok çünkü zaten doğru düzgün bir ilişki de yokmuş degil mi?

Yazışmaların içeriği ne yazmamışsınız @Has nicktir sormuş cevap vermemişsiniz ama sanırım goygoy da olsa öyle geliştirilecek bir sey degil gibi sonucuna baktığımızda...

Tamamen bitir bence unutmaz en ufak bi hatanda başına kalkacaktır emin ol kendi yaptığı hatalarda bile bununla ört pas eder sonradan uzuleceginize şimdi bitirin sonrasi kadar uzulmezsiniz merak etmeyin

O zaman yazmiyim artık..
Yalvarsan da erkek istediğini yapar bitti diyorsa bitirir döneyim diyorsa döner dünya bunkarın etrafında dönüyor. Sen niye biraz onları örnek almıyorsun bir sürü hücren öldü düşünüp tasalanırken, sen onu takip ettin mi hiç telefonu applikasyonları mailleri??? Kendine haksızlık edio yüklenip durma. Büyütülecek birşey yapmadın abartmasın!

Goygoyuna konusmak nedir yahu?
Adam hakli. Aldatmissiniz. Nasil guvensin size?
Onlar yazışmıyor mu başka kişilerle flörtleşmediğinin garantisi ne? Kızcağız burada beklerken o orada yeni insanlarla tanışıp konuşmadı mı sanıyorsunuz? İlişki yok birşey yok yazışma kime neye göre aldatma tartışmaya açık bu

Çoğu insanın kabul edebileceği kaldırabileceği birşey değil. Hele erkek olunca toplumsal olarak bu tip konularda baskı da daha fazla bence biran evvel önüne bak. Bu ilişkiden hayır gelmez.

Iliski devam ederken bu yapilan aldatmadir. Cunku konu sahibi ayriyken konustum demiyor dikkatinizi cekerim.
Karsi taraf yaptiysa da aldatmadir. Yorumumuzu anlatilana gore yapiyoruz. Karsi tarafin ne yaptigini bilemeyiz.

Bence hatalarınızın farkında olsaydınız hiç kendinize bahaneler üretmezdiniz.
Kendinizi aklarcasına ama uzaktaydık ama yalnızdım diyemezsiniz.
Şu an tutuşmanızın sebebi evlilik konuşmaya başlamışken adamın elinizden uçması.
Bence bir şey yazmayın daha fazla kendinizi küçük düşürmeyin.
Kendisi yedirebiliyorsa size döner.

Hayır bakmadım hiç wp mesaj gelir okumadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…