- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Wow tuttum bu sozu cok cok cok dogruBir can birde güven kaybına çare yok
Hayır gazlama değil, yani yazma artık anlamında diyorlararkadaslariniz sizi ne hakla gazliyorlar ki yoklugunu anlasin bilmem ne diye? bence adami rahat birakin.
Hayır gazlama değil, yani yazma artık anlamında diyorlar
Benim bir arkadaşım vardı. Sevgilisini aldatmıştı. Aldattıktan sonra o kadar pişman oldu ki. Çocuğun kapısında sabahladı kaç kere. Ne olur beni affet diye yalvardı. Neler neler yaptı çocuk affetmedi. Şimdi yorumunuzu okuyunca aklıma geldi.Var
Kesinlikle üstüne düşmeyeceksin
Takip etmeyeceksin mesaj falan atmayacaksın
Seni sevmişse ve bunu hazmederse o seni arar
Evet artık yazmayacaksın bekleyeceksin sensiz yapamaz ise arar seni. Yoksa is bitmiştir zorlamanın manası yok çünkü zaten doğru düzgün bir ilişki de yokmuş degil mi?Hayır gazlama değil, yani yazma artık anlamında diyorlar
Ciddi biçimde bir kötü niyetinin olmadığını ve özür dileyip hatalı olduğunu ona anlatıp geri çekil senin kaderindeki kişi ise zaten o sana dönecek. Değilse zaten kısmetinden çıkmıştır. Bunu şu an bilemeyiz özrünü yap sessiz dur üstüne sakın gitme erkekler gıcık olur inadına konuşmaz. Özrümü yaptım diyorsan sabırla sessizce bekle kaderinse kesin sana yazacaktır.
Yalvarsan da erkek istediğini yapar bitti diyorsa bitirir döneyim diyorsa döner dünya bunkarın etrafında dönüyor. Sen niye biraz onları örnek almıyorsun bir sürü hücren öldü düşünüp tasalanırken, sen onu takip ettin mi hiç telefonu applikasyonları mailleri??? Kendine haksızlık edio yüklenip durma. Büyütülecek birşey yapmadın abartmasın!O zaman yazmiyim artık..
Onlar yazışmıyor mu başka kişilerle flörtleşmediğinin garantisi ne? Kızcağız burada beklerken o orada yeni insanlarla tanışıp konuşmadı mı sanıyorsunuz? İlişki yok birşey yok yazışma kime neye göre aldatma tartışmaya açık buGoygoyuna konusmak nedir yahu?
Adam hakli. Aldatmissiniz. Nasil guvensin size?
Onlar yazışmıyor mu başka kişilerle flörtleşmediğinin garantisi ne? Kızcağız burada beklerken o orada yeni insanlarla tanışıp konuşmadı mı sanıyorsunuz? İlişki yok birşey yok yazışma kime neye göre aldatma tartışmaya açık bu
Siz de haklısınız tabiIliski devam ederken bu yapilan aldatmadir. Cunku konu sahibi ayriyken konustum demiyor dikkatinizi cekerim.
Karsi taraf yaptiysa da aldatmadir. Yorumumuzu anlatilana gore yapiyoruz. Karsi tarafin ne yaptigini bilemeyiz.
Hayır bakmadım hiç wp mesaj gelir okumadım bile.Yalvarsan da erkek istediğini yapar bitti diyorsa bitirir döneyim diyorsa döner dünya bunkarın etrafında dönüyor. Sen niye biraz onları örnek almıyorsun bir sürü hücren öldü düşünüp tasalanırken, sen onu takip ettin mi hiç telefonu applikasyonları mailleri??? Kendine haksızlık edio yüklenip durma. Büyütülecek birşey yapmadın abartmasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?