Yaptığım hata.

Bence dönse bile devam etmeyin.
Bu karşınıza çıkar sürekli. Adam boşluktan, yokluktan, özlemden döner.
Sizi süründürür.
Siz suçluluk duygusuyla her istediğini yapar,
Kendinizden tavizler verirsiniz.
Sonunda kendiniz olmaktan çıkarsınız, tepenizde de size guvenmeyen bir adam.
Iki mutsuz insan.
Hataların bedeli oluyor.
Sizinki de buymuş.
Kaçan balık büyük olur derler.
Yeterince korksaydınız kaybetmekten zaten böyle işlere girmezdiniz.

Hayır, ben zaten bahanesi olamaz diyorum her defasında. Nasıl kendimi aklayabilirimki bu şekilde?
Benim için her şey evlilik değil, ben onu kaybettiiğim için üzgünüm, hata yaptığım için de. Evlilikle hiç alakası yok.. 23 yaşındayım daha acelem de yok..

Hiç hata diye düşünme seni yalnız bırakan seninle ilgilenmeyen değer vermeyen sevgilin hatayı kendinde arasın . Ne bekliyorduki ya bitirecek ilişkiyi bekletmeyecekti o zaman yada ilgisiz bırakmayacaktı.

O zaman iki kez görüştüğünüz kişiyle “5 dk öncesinde evlilik konuşuyorduk” diye kendinizi ciddiye almayın ve konuyu açarken yazdığınız detaylar vicdan aklamak için bahaneler.
Bunlar tamamen bilinç altının dışa vurumu.
Zaten kaç aylık ilişkide yüz yüze bile gelinmemiş doğru düzgün. Hataydı yaptığım diyip kendinize yeni bir sayfa açın.

İkinci görüşmemiz değildi ben yanlış aktardım sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Madem işin goygoyundaydın. Neden o mesajları silmedin neden hala telefonda tutuyorsun ki bende bunu anlamadım

Kızcağızım herif seni kaybettiğine bile üzülmeden döndğ gitti zaten sana bilinçaltından verdiği komutlarla seni ilgisiz bırakarak yalnızlığına çare arama yoluna sokmuş seni gör artık bunu bak hücrelerine yazık üzüntü anında hücren ölüyor. Ders al ve hayatın tadını çıkar adamın ismini bile hatırlamayacaksın hayatının aşkını bulunca. Zaten o hatayı yapman da sebepsiz değil Tanrı birini hayatından çıkarıyorsa arkasından koşma hakkında hep hayırlı olan kişiyi dile.

Ne kadar akılcı ve doğru bir yaklaşım

Hiç hata diye düşünme seni yalnız bırakan seninle ilgilenmeyen değer vermeyen sevgilin hatayı kendinde arasın . Ne bekliyorduki ya bitirecek ilişkiyi bekletmeyecekti o zaman yada ilgisiz bırakmayacaktı.

+1
aynı fikirdeyim.
ne kadar doğru bir yaklaşım.
belki yazışmanın içeriğini okumasaydı bilmeseydi, daha çabuk toparlardınız ama bu saatten sonra zor. durun artık üzerine düşmeyin. zaten farkındasınız ve özrünüz dilemişsiniz.
bırakın su akar yolunu bulur.

İnanır mısınız bir haftadır bitap haldeyim. O kadar üzülüyorum ki. Zaten vicdan başlı başına canımı acıtıyor. Ne güzel söylediniz, teselli bulmaya çalışıyorum. her şey olacağına varır diyip bırakıversem keşke ama yapamıyorum

Şu an onu yapamazsın güzelim uzun yıllar emeğin var hayallerin var ama bak hemcinslerimiz evli yıllarca emek verip üstüne cocuk yapıp öyle ayrılmak zorunda kalıyor ve cogunda sorun yine erkek! Şunu dicem o daha agır bir yük ve cocuk da var kadın kendi içi yanıyor onu mu sogutsun cocuga belli etmesin hayatta tutunsun yok aileye belli etmesin üzüntüsünü vb onlar daha güçlü savaşçı bak onları örnek al ve hep telkin et kendini bu geçecek iyi hissedeceğim geçici hüzün bu de sık sık. Hayatıma iyi insanları bana kıymet verecek kişileri çekiyorum ben çok şanslı günler göreceğim de tekrarla bilinçaltın duysun bu sözleri senden. Arada agla bişi yapma odadan mı cıkmak istemiyosun cıkma pijama film cips yap agla yine. Sonra bigün git ciciler al kendini şımart mis gb parfümler sürün kız arkadaşlarınla neşeli bi gün ayarla bi tane dahi olsa birini ara hadi bugün alışverişe hadi bugün caddebostana sahile gb gb aktiviteler yap odağın seni mutlu etmek olsun cunku bunu kendine borçlusun arkaya bakma hiç geçecek bu süreç sebat et dua et doğaya karış iç huzuruna yönel kendini yenile yavaş yavaş başla söz veriyorum gittikçe auran yenilenip moralin yükselecek ve duyguların silikleşip yerine huzur neşe ve umut geçecek

Mesajınızın ekran görüntüsünü aldım, her kötü hissettiğimde baştan okuyacağım. O kadar iyi geldiniz ki çok teşekkür ederim size.
Ben hatamın farkındayım, yargılamak yerine çözüm yolu sundugunuz için teşekkür ederim.
İnşallah iyi hissederim birgün.

Ne demek daha da iyi hissedeceksin buradayız senin yanındayız her zaman yalnız hissetme

Yaptiysan yaptin.. Önemli olan hatani anlamak ve tekrar etmemek.. Bosver nasip değilmiş yoluna bak.

Kadın aldatinca psikolojik yalnızlık erkek aldatinca ihanet mi oluyor yani bu durumda . Kendinizi affettirin ama tekrar birlikte olmak için değil doğru bir şekilde ayrılıp hrlallesmek için . Zira bı kadın olarak o size bunu yapsaydı inanın siz de bitirirdiniz. Erkeklerde kullanma zihniyeti var kendinizi acindirip peşinden koşup barisirsaniz acaba mı diye sorular hep içinizi kemirir unuttu mu olanları diye üstüne size cinsel yaklaşımda bulunmak amaçlı geri dönme ihtimali de olabilir bosverin ve önünüze bakın daha çok seveceginiz biri çıkacaktır karşınıza . Şüpheli ve yara almış bir iliskiden cacık olmaz sarsıldı bı kere.

Hiç cinsel amaçlı bir şeyler yaşamadık şimdiye kadar.
Ayrıca haklısınız kesinlikle bahanesi olamaz.. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…