- 22 Kasım 2015
- 810
- 864
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Yedekte tutmadım, benim yaptığımı kesinlikle savunacak tek bir şeyim yok. Sadece psikolojik olarak yalnız hissettiğim, ilişkimden de emin olamadığım bir dönem yaptım.Adam hakli
Siz olsaniz devam eder miydiniz sizi yedekte tutan biriyle?
Onu kazanmanın bir yolu yok mudur? Hatalıyım inanın farkındayım ama keşkeler anlamsız gelmiyor zaman geriBence sana güvenmeyecek artık ben olsam zor da olsa yoluma bakardım
Her daim başa kakilacak ve hep kendini ispat etmek zorunda hissedeceksin
Olabilir hatalar hepimiz icin. Herkes yoluna baksin daha guzel.Yedekte tutmadım, benim yaptığımı kesinlikle savunacak tek bir şeyim yok. Sadece psikolojik olarak yalnız hissettiğim, ilişkimden de emin olamadığım bir dönem yaptım.
Kazanmanın bir yolu yok mudur..Olabilir hatalar hepimiz icin. Herkes yoluna baksin daha guzel.
Yanı bugün varmış gibi gözükürOnu kazanmanın bir yolu yok mudur? Hatalıyım inanın farkındayım ama keşkeler anlamsız gelmiyor zaman geri
Çabamı göstermek istiyorum ama yüzsüz mü olurum onun gözünde? Ben ne yapacağımı bilmez durumdayım.Yanı bugün varmış gibi gözükür
Ama en ufak başka bir hatada yüzüne çarpılır
Bunu hazmetmez hep beni aldatacak mi düşüncesi olur
Yazık olmuş gerçekten yine de çabanızı gösterin
Vazgeçmek kolay değil
Valla bilemiyorum, kazansaniz da adam icinde tutar da her firsatta yuzunuze vurursa siz mutsuz olursunuz.Kazanmanın bir yolu yok mudur..
VarKazanmanın bir yolu yok mudur..
Erkeklere bu bahaneleri sıraladıklarinda kızıyoruz, bunun bir açıklaması, şu zamanı bu zamanı olmaz.Yedekte tutmadım, benim yaptığımı kesinlikle savunacak tek bir şeyim yok. Sadece psikolojik olarak yalnız hissettiğim, ilişkimden de emin olamadığım bir dönem yaptım.
Ya unutursa bu süreçte.. Sürekli yazasım geliyor:/ çabamı anlasın, sevdiğimi görsün istiyorumVar
Kesinlikle üstüne düşmeyeceksin
Takip etmeyeceksin mesaj falan atmayacaksın
Seni sevmişse ve bunu hazmederse o seni arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?