Yaptığım hata.

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
810
864
103
31
Merhabalar.
İçim çok yanıyor, çok hatalıyım, bir haftadır hergün ağlıyorum. Şimdi siz de belki yargılayacaksınız belki hatamın 2-3 kat farkına varacağım ama bir yol gösterin istiyorum.
Sevgilim vardı, Kendini bana hemen açmadı, aşkım ı bile 4.ayımızda söyledi. Yüzyüze görüşme şansımız o zamanlar için yoktu. İşi dolayısıyla farklı bir şehirdeydi. Ağustos ayına kadar hiç görüşemedik. Sadece ilk sevgili olurken yüzyüze görüştük.
sevgililiğimizin 3.ayında bir çocukla tanıştım, goygoyuna konuştum. İlişkimizin geleceğinden emin değildim,ona karşı şüphelerim vardı. Psikolojik olarak da yalnız hissettiğim dönem 2 haftaya yakın bir süre konuştum bu çocukla. Bunları utanarak yazıyorum.,yaptığım hatanın farkındayım, ama elden bişey gelmiyor. Sonra konuşmayı kestik, ben de o yazmadıkça yazmıyodumki zaten o da yazmayınca konuşma bitti. Daha sonra 15 gün sonra o çocuk bana tekrar yazdı, ben de bir öyle bir böyle olmaz istemiyorum konuşmak dedim konuşmayı tamamen bitirdim.
Zaten sevgilimle sonra her şey o kadar yoluna girdiki, hergün saatlerce konuştuk, o bana yakınlaştı, ben de ondan emin oldum. Uzakları yakın ettik. Çok güzel giden bir ilişkimiz oldu.
Ama bir hafta önce sevgilim o çocukla olan konuşmaları gördü. Bitirdi.
İçim çok yanıyor, arkadaşlarım yazma yokluğunu hissetsin diyor ama dayanamıyorum. Konuştuk birkaç kez bana kabullenemiyorum dedi. Yapamam unutamam bunu dedi.
Ben unutturmak istiyorum ama çabalamamı dahi istemiyor. Ne yapmam lazım? Ben hatamın farkındayım keşke kafamı duvarlara vursam, ama zaman geri gelmiyor. Sizce artık uzak mı durayım? Mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi
Hiçbir sebep yaptığımı haklı çıkarmaz ben biliyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Çok yanlış bi hata yapmışsın maalesef ama olanla ölene çare yok . Çocuğun üzerine varma haklı şuan biraz düşünsün taşınsın hatanın farkında olduğunu görürse belki affeder hoş kendini onun yerine koy sen affeder misin ?

Onu kazanmanın bir yolu yok mudur? Hatalıyım inanın farkındayım ama keşkeler anlamsız gelmiyor zaman geri
Yanı bugün varmış gibi gözükür
Ama en ufak başka bir hatada yüzüne çarpılır
Bunu hazmetmez hep beni aldatacak mi düşüncesi olur
Yazık olmuş gerçekten yine de çabanızı gösterin
Vazgeçmek kolay değil

Çabamı göstermek istiyorum ama yüzsüz mü olurum onun gözünde? Ben ne yapacağımı bilmez durumdayım.

Güveni kırıldı bir kere size, şu saatten sonra ne yeminler etseniz de boş.devam etseniz bile size kuşkuyla yaklaşacak,güvenmeyecek. Siz bu durumdan sınıp, tartışacaksınız. aranızdaki sıcaklık, duygular da uçacak.o yüzden kabullen, çok önemli bir ders aldın hatandan öyle düşün ve ileriye bak

Güven duygusu sarsılmış. Zor toparlanır artık. Belki sevgisine yenilip tekrar deneyebilir ama şüphe hep içinde olacaktır.

Yedekte tutmadım, benim yaptığımı kesinlikle savunacak tek bir şeyim yok. Sadece psikolojik olarak yalnız hissettiğim, ilişkimden de emin olamadığım bir dönem yaptım.
Erkeklere bu bahaneleri sıraladıklarinda kızıyoruz, bunun bir açıklaması, şu zamanı bu zamanı olmaz.

Size hayatınızda bir ders olsun bu yaptığınız hata. Tekrar bir çaba içine girmeyin, bu ilişkinin oluru olmaz artık.

Kazansanız ne olacakki sürekli başınıza kakıp sizi adam yerine koymayacaktır. Bence sizde artık yolunuza bakın hatalarınızdan ders almışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…