Yaptığım yanlış mı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Geçenlerde bir konu açmıştım bilenler hatırlar belki kısaca özet geçmem gerekirse bir kafede sürekli gördüğüm bir çocuğu arıyordum sosyal medyada ama sadece adı vardı elimde. Çalıştığı yerden başka bir kızı bulup o çocuğu da ne yaptım ettim buldum. Şimdi elimde sosyal medya hesabı var instagramı. Ama o kadar arama tarama sonunda bulmama rağmen takip edemiyorum. Çok cesaretsiz hissediyorum kendimi. Takip ederim diye aradım taradım buldum ama şimdi beni beğenmediyse hiç ya da görünce hatırlamazsa diye düşünüyorum. Üstelik nedense bir anda yanlış gelmeye başladı sonuçta istese ben onu bulmadan o beni bir şekilde bulmaya uğraşır hadi bu imkansız olsa bile en kötü niyetini belli eder ya da bir yolunu bulurdu. Kahve bile içelim diyebilirdi. Şöyle de bir sıkıntı var yaşını bile bilmiyorum benden küçükte olabilir. Sevgilisi yok ama ona eminim. Hiç takip edip kendimi rezil etmesem mi sizce?

O çocuğun sizi farkettiğinden emin misiniz? Yani istese ulaşırdı falan demişsiniz ya. Takip edin ne olacak sanki. İlk adımı erkek atar kafasını hiç anlamıyorum. Olacaksa olur olmayacaksa yoluna bakarsın sen de. Kendini rezil etmeyecek şekilde ustaca yaklaşabilirsin

Ya beni hatırlarsa diye korkuyorum. Çok sık gittiğim bir yerdi ama şöyle bir şey var öğrendiğim kadarıyla benim onu bulduğum gün ordan istifa etmiş.
İlk adımı erkek atar diye düşündüğümden değil ama ne bileyim geri dönmeyebilir kötü hissederim kendimi ya da hatırlarsa beni rezil olursam diye korkuyorum.

Neden hatırlarsa rezil olasın. Yaşın kaç bilmiyorum tabi ona göre de değişebilir bu durumlar. Ama bence kendine güvenmelisin.

Neden hatırlarsa rezil olasın. Yaşın kaç bilmiyorum tabi ona göre de değişebilir bu durumlar. Ama bence kendine güvenmelisin.

Yaşım 23. Ne bileyim eğer o gözle bana bakmadıysa hakkımda kötü düşünebilir ya da hiç geri dönüş yapmayabilir. Çok cesaretsizim bu konularda biliyorum kendime pek güvenim yok.

Ne düşünecek hakkında "şşt yakışıklı ara beni boya beni" yazacak halin yok. Senin niyetin iyiyse zaten öyle anlaşılmazsın merak etme ha yine de yanlış mı anlıyor zaten hayır gelmez ondan salla. Evet geri dönüş de yapmayabilir bu da dünyanın sonu değil bence denemekte fayda var. Bir de instagram hesabı gizli mi?

Hayır hesabı açık. Ordan anladım zaten sevgilisi olmadığını.

Yaşım 23. Ne bileyim eğer o gözle bana bakmadıysa hakkımda kötü düşünebilir ya da hiç geri dönüş yapmayabilir. Çok cesaretsizim bu konularda biliyorum kendime pek güvenim yok.

İnstagramda sadece o gözle bakanlar mı birbirini ekliyor, tanıdıklar da tanıdıkları ekliyor. Hatta tanımayıp ekleyen de çok :)
Aranızda bir konuşma geçerse kafedeki bir arkadaşını eklediğini, kendisini de arkadaş olarak önerdiğini görünce seni de ekledim dersin.

Bak şöyle bir şey deneyebilirsin takip ettiği sayfalardan bir kaçını takibe al eğer yorum falan yapıyorsa yorumlarını beğen ama bu zor bir şey uğraşmak zaman kaybı

Ya ortak çevreniz yok bi şeyiniz yok kime ne deyip rezil edecek aaa bu kız beni ekledi yollu galiba mı diyecek. İnstadan kimler kimler ekliyor birbirini illa tanışmak tanımak gerekmiyor zaten çok abartmışsın.

Ya ortak çevreniz yok bi şeyiniz yok kime ne deyip rezil edecek aaa bu kız beni ekledi yollu galiba mı diyecek. İnstadan kimler kimler ekliyor birbirini illa tanışmak tanımak gerekmiyor zaten çok abartmışsın.

Aslında sanırım benim ki tamamen beğenilmemek korkusu kendime güvenmiyor olabilirim istemezse beni beğenmezse diye ya da geri dönüş yapmazsa diye.

Orası öyle zaten keşke bu kadar düşünmesem her şeyi dünyanın sonu değil diyebilsem kendime. Ama çok takıyorum her şeyi ya geri dönüş yapmazsa mesela diye düşünüyorum.

Kişiden kişiye göre değişir tabiki fakat ben her zaman için erkeğin adım atması düşüncesindeyim .her açıdan en büyük nedenide bir taraflarının kalkması için zemin olur kanısındayım,ne takip edin ne de uğraşın zaten dikkatini çekmiş olsaydınız size bir şekilde ulaşırdı ,ayrıca şimdi erkeklerin çoğu sevgilisi olsa dahi sosyal medyadan saklayabiliyor bunu, bir çok neden den ötürü ,yani sevgilisi olmadığı anlamına gelmez

Orası öyle zaten keşke bu kadar düşünmesem her şeyi dünyanın sonu değil diyebilsem kendime. Ama çok takıyorum her şeyi ya geri dönüş yapmazsa mesela diye düşünüyorum.

Bende sizin gibiyim. Bir şeyi yapana kadar rahat etmem. Mutlaka yaparım. Ona ulaştıktan sonra da herşey saçma gelir.

Kendini o psikolojiye sokarsan bu ya da başkası bi ilişkiye başlasan bile hep kendi kendini mutsuz edersin. Her insanın kendine göre bir albenisi vardır. Kimisi güzeldir kimisi sıcak kanlıdır kimisi zekidir kimisi eğlencelidir. Seni ön plana çıkaran yanını bul ve onu geliştir ki ben çirkin olduğunu düşünmüyorum

Bende bu yüzden vaz mı geçsem diye düşünüyorum rezil olmak istemiyorum

Sevgilinizden yeni ayrılmamış mıydınız
Gençliğin hızı beni benden alıyor:))))
Gerek yok bence, yani sizi hatırladığını vs düşünmüyorum
Sevgilisi olmadığına eminsiniz güya ama fotoğraf paylaşmıyor olabilirler fotoğrafları yok diye sevgilisi yok denilemez

Aslında kendime güvenim vardır kendimi beğenirim ama öz güvenim zedelensin istemem biraz kırılgan bir yapım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…