- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bence vazgeç, kadının bu tarz yaklaşımı erkek için itici gelebiliyorBende bu yüzden vaz mı geçsem diye düşünüyorum rezil olmak istemiyorum
Sevgilinizden yeni ayrılmamış mıydınız
Gençliğin hızı beni benden alıyor:))))
Gerek yok bence, yani sizi hatırladığını vs düşünmüyorum
Sevgilisi olmadığına eminsiniz güya ama fotoğraf paylaşmıyor olabilirler fotoğrafları yok diye sevgilisi yok denilemez
Bence adamla sosyal medyadan konusun.
Bir sey kaybetmezsiniz.
Ben olsam yazardim.
Siz şuan yazmiyorsunuz ama yazacaginizdan adim gibi eminim)))
Eninde sonunda yazacaksiniz. Umarim pisman olmazsiniz.Takip etmemek için zor tutuyorum kendimi. İyi veya kötü sonucu ne olursa olsun genelde her istediğimi yaparım pişman olmamak için ama bu sefer temkinli yaklaşıyorum nedense ya çok utanıyorum
Bence takip etme erkek milleti simariktir birak o seni takip etsinGeçenlerde bir konu açmıştım bilenler hatırlar belki kısaca özet geçmem gerekirse bir kafede sürekli gördüğüm bir çocuğu arıyordum sosyal medyada ama sadece adı vardı elimde. Çalıştığı yerden başka bir kızı bulup o çocuğu da ne yaptım ettim buldum. Şimdi elimde sosyal medya hesabı var instagramı. Ama o kadar arama tarama sonunda bulmama rağmen takip edemiyorum. Çok cesaretsiz hissediyorum kendimi. Takip ederim diye aradım taradım buldum ama şimdi beni beğenmediyse hiç ya da görünce hatırlamazsa diye düşünüyorum. Üstelik nedense bir anda yanlış gelmeye başladı sonuçta istese ben onu bulmadan o beni bir şekilde bulmaya uğraşır hadi bu imkansız olsa bile en kötü niyetini belli eder ya da bir yolunu bulurdu. Kahve bile içelim diyebilirdi. Şöyle de bir sıkıntı var yaşını bile bilmiyorum benden küçükte olabilir. Sevgilisi yok ama ona eminim. Hiç takip edip kendimi rezil etmesem mi sizce?
Geri dönüş yapması da beğendiği anlamına gelmiyor takipçi kasmaya çalışan biri olabilir her ekleyeni kabul eden biri de olabilir. Tek yapman gereken tuşa basmak her şeyi bu kadar düşünmeAslında sanırım benim ki tamamen beğenilmemek korkusu kendime güvenmiyor olabilirim istemezse beni beğenmezse diye ya da geri dönüş yapmazsa diye.
Bak demek ki o da seni farmetmiş yoksa bunu hatırlamazdı ya da sana söylemezdi. Bi laf var ben çok severim "aşk kaka yapmak gibidir bazen yolunu bulur ama bazen zorlamak gerekir"
Geri dönüş yapması da beğendiği anlamına gelmiyor takipçi kasmaya çalışan biri olabilir her ekleyeni kabul eden biri de olabilir. Tek yapman gereken tuşa basmak her şeyi bu kadar düşünme
Et işte yahuÇok çabuk gaza geliyorum her an takip edebilirim sonunu düşünmeden
Beğenmediği için soğuk konuşmuş da olabilirBak şimdi sana bir şey anlatıcam. Zamanında birine aşık oldum ama nasıl hayranım nasıl beğeniyorum. Ben çok güzel bir kadın değilim hatta çirkinim bile (ama hep ben açılmışımdır karşı tarafa nasıl bir özgüvense) neyse bu da uzun boylu kumral falan baya yakışıklı yani. Neyse ben bunu ekledim o zaman facebook var işte bi şekilde başladık muhabbete. Aa bir de baktım malın teki. Yani çocuğun tek özelliği yakışıklı olması. Genel kültür yok espri yeteneği yok sadece yakışıklı ve bunun her şeye yetebileceğini sanıyor. Bu ne be dedim. Yani demem o ki bi şekilde adım atmadan sonunda ne olacağını bilemezsin
Et işte yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?