Yaptığım yanlış mı

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
selam hanımlar
Sevgilimle kavga ederek ayrılmıştık anlaşamıyorduk birbirimizi üzmek yerine ayrılmayı tercih ettik ama iyi bi ayrılık olmamıştı birbirimize karşı sinirliydik vs.
Bu ayrılık sonrası okulum açıldı ve yeni birini tanıdım duygusal bir boşluğa düştüm ve kendi kendime içimden acaba olur mu diye düşünüyordum tamamen duygusal boşluk benim için evet yanlış bir şey.Bir ilişki bitince hemen böyle olmamalı daha sonra bu düşüncelerden vazgeçtim arkadaş gözüyle devam etti arkadaşlığım. Fakat bu düşünceleri kurarken hâlâ aklımda eski erkek arkadaşım vardı.
Asıl sorun şu ki ben yeni birine karşı öyle düşüncelerden vazgeçtikten sonra eski sevgilimi aramayı denedim..Özlüyordum ve ağlıyordum.
Hemen öyle düşüncelerden vazgeçtikten sonra eski erkek arkadaşımı aramak bana göre çok ama çok yanlış geliyor.Eski erkek arkadaşımı aradım daha sonrasında o da bana döndü ve konuşmaya başladık buluşma kararı aldık ve tüm olanları biliyor ve çok ama çok kırıldı..
Yenisi olmayınca eskisine dönmüş gibi miyim sizce?
Lütfen bana akıl verin benden yaşça büyük olduğunuz için fikirlerinize ihtiyacım var
Kendimi çok kötü hissediyorum kötü biriymişim gibi…Vicdan azabı çekiyorum hem de çok
Yenisi olmayınca eskisine dönmüş mü oldum doğrusu nedir

Aynı konudan defalarca kez açtın bir sürü kişi sana akıl verdi zaten farklı nasıl bir yorum bekliyorsun bilmiyorum ama o yorumları dikkate bile almamışsın hala aynı yerdesin
o konuda bu anlattıklarımdan bahsetmemiştim.

Aynı konudan defalarca kez açtın bir sürü kişi sana akıl verdi zaten farklı nasıl bir yorum bekliyorsun bilmiyorum ama o yorumları dikkate bile almamışsın hala aynı yerdesin
Bende diyorum aynı üye sürekli yeni ilişki mi değişip açıyor bu konuları

anlaşamıyorduk birbirimizi üzmek yerine ayrılmayı tercih ettik yazmissiniz. Anlaşamadığınız halde barismak????

Exten next olmaz sözüne defalarca katılanlardanım. Bende denedim eskisiyle olmayı ama olmadı eski defterler açılıp duruldu. Sağlıklı bir ilişki asla olmuyor tabi yenisiyle hemen başlamak da doğru değil ilişkinin süresine göre beklemek gerekiyor.

o konuda bu anlattıklarımdan bahsetmemiştim.
girip bakmadım tekrar ama bu konudan yorumlarda bahsetmiştiniz. bir sürü yorum da gelmişti cevap olarak
size göre yanlışsa yanlıştır, değilse değildir. karşınızdaki kişi için de öyle.
zaten anlaşamamış ayrılmışsınız, bir kere ayrıldığın ilişkiden de bir halt olmaz. olsaydı zaten ilk seferde olurdu. saçma bir şey için bu kadar düşünmeyin

Millet neler yapıyorda kimsenşn haberi olmuyor.Sevgilinizden sonra aklınıza gelen kişiyle aranızda birşey olmamış ki bu kadar dert etmişsiniz.Kaldı ki neden söylediniz ? Ortada yaşanmış birşey yokkken.Her doğru heryerde söylenmez diye bir laf var.Artık karşı taraf size güvenini kaybetmiş en ufak bir tartışmada yüzünüze vuracaktır.

yenisiyle de pek bişey olmamış ki.
insan ayrılık sonrası eskisini unutmak için böyle şeyler deneyebiliyor. ama yenisiyle de olmamış sonuçta.
ha bana kalırsa eskisi ile de olmaz. ben de eski flörtünü hala unutamayan biriyim ama tekrar barışsak bile kaliteli bişey çıkacağını sanmıyorum bizden de.
keşke sen hiç bahsetmeseydin. zaten barışılan eski ilişki yara almış bir ilişki oluyor bu da üstüne tuz biber olmuş.

Herkes çok farklı yapıyor sanki:)) Ama bunu nereden biliyor?

Olan yeni çocuğa olmuş ne diyeyim

senin yaşadıklarının hepsi norma, tüm insanlar öyle. nerden biliyorsun erkeke arkadaşının birirlerini aramadığı , emin ol senden güzelini iyisisni bulsa koşa koşa gider

Ayrıldığın adam dünyada ki son erkek değil. Ayrıyken başkalarıyla görüşmen normal. Diğerinin bunu bilmesine gerek yok. Düştüğün şey duygusal boşluk değil genç olduğundan kaynayan kanın.

Gibisi fazla olmuş yenisi olmayınca kürkçü dükkanına bodoslama dalmissin aklım karışmış yalnız kalmaktan korkan insanlar böyle yaparlar . Ama yalnızlık gereksiz insanları hayatına doldurmakta bin kat iyi

Anlaşamadığınız birinden ayrılıp yeni biriyle tanıştınız ve olmadı. Bundan daha normal ne olabilir ya niye böyle şeyleri kafanıza takıyorsunuz amaaan. Umarım anlaşamadığınız şeyleri düzeltmişsinizdir bu kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…