Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Eşe sinirlenip tavır koymakla, eşe sinirlenip tokat manyağı yapmak aynı şey mi?!

Konu bir yıl öncenin konusu, konu sahibi konuyu açtıktan sonra banlanmış bir daha girememiş siteye, muhtemelen fake konu. Peki siz niye hortlattınız?

Bana göre şiddeti hicbir şey haklı çıkarmaz diye başlayıp attığınız dayağı yazıyorsunuz. Sanırım sizin attığınız dayak hariç hicbir dayak haklı değil. Garipsiniz gerçekten. Erkek olsun kadın olsun karşısında ezilen her sözünü dinleyen biri varsa hep kantarin topuzunu kaçırıyorlar. Karsısında biraz mantıklı bir insan olsa hadi be diyip çoktan giderdi. Siz de kendinize göre birini bulmuşsunuz demek ki.

Niye tokati kendinize yediremediniz ki neticede siz ona once vurmussunuz ama onu yedirdiniz cunku siz yapınca sorun yok o yapınca sineye cekilmiyor. Bence bosanmalisiniz eşiniz kurtulmalı. Ben hayatta sizin gibi bir eş istemezdim evlerden uzak karakterlerdesiniz. Esiniz iyi diyemem ama siz bu evliliği daha içinden çıkılmaz hale getiriyorsunuz farkında değilsiniz.

Eşim böyle biri ben sussam onları dinleyecek ne yapmam lazım sizce
Hortlamış ama yazmazsam içimde kalır, geçen yıl da okumuştum ama yazmamışım sanırım bir şey .

At gibi yularını kim çekerse o tarafa gidecek kişilerle nasıl evli kalıyorsunuz ben onu anlamıyorum pek. Ben böyle bir insana saygı duyamam. Saygı duyamadığım insanla hayatı paylaşamam, libido bile kalmaz. Bence siz de eşinize saygı duymadığınız için böyle davranıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…