Yaptıklarım Şiddeti Haklı Yapar Mı?

Birisi anlatsa yok canım yoktur öyle bir insan yaa diyeceğim kadar beter bir tipsiniz.
Kendi kendinizi anlatıyor, biliyor oluşunuz, üzerine ailem bırakmaz beni demeniz çok ironik.
Dalga mı geçiyorsunuz?
Siz insan evladısınız eşiniz değil mi?

Sizin gibi manyak benciller yüzünden insan dayakçı da olur katil de.
Psikoloji bozup bozup haklı mı diye soruyorsunuz.
Boşanın da kurtulsun adam ayy!

bence ailenim oğluna saygısı olmasa bu kadını mahvederdi.bence bunun kocasına saygısı olmadığı için ailede bunu ciddiye almıyor.kim alır ki böyle bir kadını ciddiye

Eşime vurup bir de git bana börek al dediğimi hayal bile edemiyorum, ne kadar utanç verici, çirkefçe bir tavır. Ben sinirlendiğimde en haklı olduğum konularda bile susar çekilirim, konuşursam olay çıkarıyorum çünkü kabuğuma çekilirim asla bi şey istemem, tenezzül bile etmem. O yüzden konu bana çok acayip geldi.

Hele ki konudaki kocanın mülayimliği dizi film tadında.. enteresan...

Kesinlikle yargılamak istemiyorum ama evet eşiniz pasif biri. Siz ona bu sebepten defalarca tokat attığınızda sakin kalmış bir de gidip istediklerinizi almış. Şiddet kadına gelince tü eh kaka. Kocaya vurunca haklı mı oluyor yani?

kimisi şanslı doğuyor demek ki

Gucu esine yetiyor demek ki. Evdekine gelince şahin, disariya gelince serçe olanlardan... adama uzuldum. Siddetin kadini erkegi yok. Burada siddete maruz kalan adam sonucta.

Siz bi psikologa gidin, yani ruh haliniz hiç iyi değil. Çocukluğunuz bi travma yaratmış, yardım alın. Şiddetin hiç bi türü haklı olamaz ancak sabah akşam ailem hakkında dırdır eden beni bunaltan birine karşı bende kendimi kaybederdim ki öncesinde siz eşinize şiddet uygulamışsınız. Gerçekten eşiniz tahammül edebilmesi şaşırtıcı.

Evet bence de şiddeti hiçbir şey haklı kılmaz. Ama böyle düşünüyor olmanıza rağmen siz de eşinize tokat atmışsınız? Bir de psikolojik şiddet diye bir şeyin varlığından haberdar mısınız? Hani annesi evinize gelmesin istiyormuşsunuz, adama kardeşi mesaj atsa ortalığı ayağa kaldırıyormuşsunuz ya ondan dedim.

Susun deli konuşuyor. Konuş deli.

Sende adama sidder uyguluyorsun
Ayrıca kardeşleri kandil mesajı atmış sanane bundan ailesinden bu kadar koparinca iyi mi yaptın, seninki insanlık değil ne olursa olsun kardeş onlar sen görüşmek zorunda değilsin kavga çıkarıp adamı dövüp bin tueku kapris yapıp bide içecekleri yerlere fırlatıp sonra da hakli çıkmışsın bu nasıl bir rezil evlilik anlamadım

Ne deseniz haklısınız hatalarımı biliyorum. Ben onu kontrol altına almadığımda ailesi alıyor. Malesef böyle biri. Sinirlerini bozmadan nasıl yaparım bunu
O hayvan değil kontrol altına alınacak. Kandil mesajı atmaktan da kontrolünü kaybedecek biri ise zaten sizinki evlilik degiki kafesteki maymun gibi davranıyorsunjz eşinize. Ayrıca biri sizinki psikolojik şiddet yazmış çok haklı. Sen kafana göre her türlü eziyeti yap adam bişey yapınca ayyy şiddet gördüm

Eşininki nefsi müdafaa. Adama biri söylese de mor çatıya sığınsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…