- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi Mercangedik
Ay öyle deme bir keresinde bir üyenin eşi üyelik alıp gelmişti kuşlar söyledi üzüldüğünü falan diye jshdhdhdKeske foruma erkekler de uye olabilse de esinizi dinleyebilsek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay öyle deme bir keresinde bir üyenin eşi üyelik alıp gelmişti kuşlar söyledi üzüldüğünü falan diye jshdhdhdKeske foruma erkekler de uye olabilse de esinizi dinleyebilsek![]()
Atmak sıkar biraz. Salak görümcelere sataşacakmışım. Ben onlara sataşırsam onlar bundan beslenir ama eşim onları susturuyor daha etkili.
Ailesi değer vermiyor o ayrı konu. Damarlarına özel oda yaptırdı oğluna yok.Ailesini sevmeye bilirsin çok doğal veve bunun başka bi sebebi olmalı onlara karşı doğmuşsun ve anlık davranışlarla gününü rezil ediyorsun. Tokat atan ilk sen olmuşsun sen sinirlenip krizler ggeçirmiş tokatlamissin adamı oda bir yere kadar diyip oda şiddete yönelmiş sonrasi ikinizde pişman. Bence bırak annesini falan sahip çık evliliğine sabırlı olmayı dene bunlar içinbirşeyler araştır ilgili çeken şeylere yönel sinirlerini kontrol etmeyi öğren. Bende senin gibiyim aşırı adresim çıt deselerbana bbatar ne yazık ki bunu herkes anlamaz birilerinden sogudunmu daha asla düzelmiyor boşver sen ailene bak onun ailesi zaten ona değer verseler bu duruma gelmezdiniz
Bak bu adam bugün iyi davranır yarın bişey demez tamam konuşmam der falan filan ama bi gün sabrı taşar. Yuvanı en mükemmel hale getirdim zannettiğin gün yıkarsın. Yanlış anlama ama anne babasını elin kızı yüzünden peşin peşin “evime gelmeyin ben size bakmam” diyen adam 15 yıl sonra karısına da sadık olmuyor. Bu cicim ayları güzel yıllar geçip 40-50 li yaşlara geldiğiniz vakitten bahsediyorum, o zaman da size sadık olmaz. Adamın karakterini şimdiden ellerinizle bozmayın anne babaya saygı önemli ne olursa olsun yetiştirmiş siz de o da saygı duyacak. ( çok abes şeyler yapmadıklarını varsayıyorum mesela onlar size küfür etmedi el kaldırmadı?)Bakın neyse gerginlik yaratmayalım, anne baba konusunu geçelim, bu hareketleri asla yapmamanız lazım vurmak mesela asla ama asla olmaz böyle şımarıkça alınmış şeyleri kırmak olmaz ailesiyle konuşmasını engellemek olmaz evime gelmesinler demek olmaz bunlar olmaz arkadaşım.
Güzel sakin hanım hanımcık olgun bir kadın olmalısın. Çirkef değil mesafeli ol sana laf sokuyorlarsa. Emin ol eşin dahil herkes kim haklı görecek. Eşine demişler ki “paranı ver biz biriktirelim” eşin hayır dedi mi sorun yok hiç uzatma. Araba tapu mevzusu gram önemli değil zaten boşansanız kime olursa olsun o mal ortak.
He yani sen suçlu değilsin öylemi birde kurnazsın yani.. sen zaten suçlusun!. Suçunu bildigin icin konuşamiyosun zaten. Birsy soyliyim mi ben seni çozdum sen aşiri derecede kiskançsin gorumceni kiskaniyosun kv deni kiskaniyosun cekemiyosun baska da bir aciklama olamaz net.!Niye saydırayım ki o zaman ben suçlu olurum. Daha önceden yaptım şimdi sustular eğer konuşursam ben suçlu olurum
Ölmüs babama laf söylediler. Paramı almaya çalıştılar yalan söylediler sürekli hakaret aşağılama. Ben bakmak istemiyorum onlara kızları var zaten.Bak bu adam bugün iyi davranır yarın bişey demez tamam konuşmam der falan filan ama bi gün sabrı taşar. Yuvanı en mükemmel hale getirdim zannettiğin gün yıkarsın. Yanlış anlama ama anne babasını elin kızı yüzünden peşin peşin “evime gelmeyin ben size bakmam” diyen adam 15 yıl sonra karısına da sadık olmuyor. Bu cicim ayları güzel yıllar geçip 40-50 li yaşlara geldiğiniz vakitten bahsediyorum, o zaman da size sadık olmaz. Adamın karakterini şimdiden ellerinizle bozmayın anne babaya saygı önemli ne olursa olsun yetiştirmiş siz de o da saygı duyacak. ( çok abes şeyler yapmadıklarını varsayıyorum mesela onlar size küfür etmedi el kaldırmadı?)
Bu saydıkları hepsi onlarda var. Annemin doğalgazı var diye anneme senin doğalgazı var bu yüzden köyden taşınıcam demis bana da sana kolye mobilya alındı ben de alıcam dediHe yani sen suçlu değilsin öylemi birde kurnazsın yani.. sen zaten suçlusun!. Suçunu bildigin icin konuşamiyosun zaten. Birsy soyliyim mi ben seni çozdum sen aşiri derecede kiskançsin gorumceni kiskaniyosun kv deni kiskaniyosun cekemiyosun baska da bir aciklama olamaz net.!
He yani sen suçlu değilsin öylemi birde kurnazsın yani.. sen zaten suçlusun!. Suçunu bildigin icin konuşamiyosun zaten. Birsy soyliyim mi ben seni çozdum sen aşiri derecede kiskançsin gorumceni kiskaniyosun kv deni kiskaniyosun cekemiyosun baska da bir aciklama olamaz net.!
Mercan hanım umarım eğitimci değilsinizdir. mesleğiniz nedir?Çalışan kadınları sevmezsiniz ezilsinler istersiniz maaşlarını olduğu gibi eşlerine versinler istersiniz. Kendinizin yapamadığı şeyleri başkası yapınca kötü oluyor. İmkanınız olsa siz de eşinizi ailesiyle görüştürmezsiniz ama yemez. Burayı okuyunca anladım kocamın ne kadar iyi olduğunu. Demek sizin kocalarınız daha kötü.
o zaman seni istemiyorlar diye cildiriyosunValla
Bu saydıkları hepsi onlarda var. Annemin doğalgazı var diye anneme senin doğalgazı var bu yüzden köyden taşınıcam demis bana da sana kolye mobilya alındı ben de alıcam dedi
Hyr buna kimse zorunda degil.. ama esinizide uyguladiginiz psikolojik siddette dogru degil yanlis yoldasiniz yarin bir gun kocaniz yeter artik diyp sizi bosar yine annesyle kardesleriyle olurYani ben böyle kaynanaya işten gelip bakmak aynı evde kalmak bide paraları yedirmek zorundayım bu mu yani?
Bu insanlara çok önyargılı davranıyor olmayasınız?Ortak değil. Çünkü satıcam benim bileziklerle alındı. Boşanma olursa önce satarım. Evime geldiğinde evime karışan odamı karıştıran 2 dakikada bir onur kıran kayınvalideue evime gelemez.eşim de dedi gelmeyecek doğrusu bu diye.
Yok konu sahibinin kadın olduğuna ben eminimEğer konu gerçekse konu sahibi sizden özür dilerim.
Ama bence konu gerçek değil. Konuyu açan “ erkek “
“ bakın biz zavallı erkekler, biz nasıl şartlar altında şiddet uyguluyoruz “Konusu.
Esinin saygi ve sevgisini mesela.Neyi mesela