8Bebeğiniz kaç aylık?
Ay artık sorun bebekli olmam değil o uyuyor gün içinde o uyuduğunda da yatıyorum keyfi tembellikten ölücem kocam asla sevmez böyle şeyleri adam ses çıkartmıyo ama patlaması yakındırBebeğiniz kaç aylık?
O sağolsun mutfağı gidecekleri götürdü oturma odasında çocuk odasını toparladı uyudu ne diyim adama yani mutfağı toplatamam kiKaldır enişte yıl beraber halledin,kolay gelsin.
Ben süpürmüyorum bileAllah kolaylık versin Cook iyi anlıyorum. Hele bu dönem bana bağımlı oldu bebeğim ben gün içinde sadece süpğrüyorum. Öğlen o uyuyunca ben de yatıyorum. Akşam silme bulaşık çamaşır işini yapıyorum. Bir yerden başlamak sart yoksa ucu kacıyor. Ha nizami mi evim hayır malesef
Kan değerlerine baktır kolun kalkmıyor hep uykulu ve yorgunsun d vitamini ve demir eksikliği olabilir .. Benim sorunum bunlardı düzeldi derken bebeğim kucak delisi oldu .Ben süpürmüyorum bile
Tembellikten ölücem gerçektwn kalkınca yarım saatte bitiyor her şey bi kalkabilsem gaza gelip ben nasıl böyle bir insan oldum ya hiç gücüm yokBurda yazmak yerine evi toplamaktan başlayabilirsiniz konu actiniz okadar kelime yazdiniz ve cevapliyorsunuzda bunları yapana kadar mutfak toplanmıştı bile
Evet cidden böyleyim halsizim uykuluyum hep halbuki bebeğim geceleri uyur ben 7 saat fln gece uykusu uyurum çok şükür ama hep uzanmak istiyorum. Bebeğim alerjisi var bi de süt yumurta fln tüketemiyorum tğkettiğim şeyler kısıtlı ondan da halsizim belkiKan değerlerine baktır kolun kalkmıyor hep uykulu ve yorgunsun d vitamini ve demir eksikliği olabilir .. Benim sorunum bunlardı düzeldi derken bebeğim kucak delisi oldu .
Bebekten dolayidir tüm enerjinizi ona verip birde erken kalkiyorsaniz bundan dolayi ama bu böyle devam etmez diyip silkelenip bi düzen kurmalisiniz kendinize ..Tembellikten ölücem gerçektwn kalkınca yarım saatte bitiyor her şey bi kalkabilsem gaza gelip ben nasıl böyle bir insan oldum ya hiç gücüm yok
Ev hanımıyım çok fena ciddenÇalışan anne misiniz? 15 günde bir kadın tutun. Ben güvenilir bir yardımcı tutmuştum anahtarı veriyordum işe gidiyordum. Haftasonu bana kalıyordu .
Ev hanımı iseniz durum fena.
Ben haftalık yapılacak listesi yapıyorum.Yaptikca karaliyorum.Cok dip bucak olmasa da üstünden üstünden birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum .Mesela mutfakta bebek mama sandalyesinde önüne koyduğum kaşıkları sağa sola vururken ben makinayı yerleştirip viledayla yeri silerim.Onun yerde oyuncakları ile vakit geçirebileceği düzenekler kurup o oynarken çamaşır katlarim filan.Bence miskinlik olayini biraz ele alAy artık sorun bebekli olmam değil o uyuyor gün içinde o uyuduğunda da yatıyorum keyfi tembellikten ölücem kocam asla sevmez böyle şeyleri adam ses çıkartmıyo ama patlaması yakındır
Kendinizi toplayın yoksa bu durum kroniklesir..Ay artık sorun bebekli olmam değil o uyuyor gün içinde o uyuduğunda da yatıyorum keyfi tembellikten ölücem kocam asla sevmez böyle şeyleri adam ses çıkartmıyo ama patlaması yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?