Manzara gerçekten kabus gibi. İpin ucu kaçmış. Bebekli evde gayet normal. Düzenli temizlikçi almalısın. Hem ortalik temiz tertipli kalir hem utulerini yapar yemeğe de yardım eder. Rahat edersinKızlar gece gece vallahi cinlerim tepemde bebeğim uyudu evin halini görseniz içler acısı ağlarsınız mutfakta dağ olmuş bulaşıklaaar bebeğimin mama sandalyesi döktüğü yemekler her şey ortada oturma odasından yastıklar yerde oyuncaklar yerde yere dondurma döküldü diğer odada ütü masası ortada üstünde kıyafetler yığılı yatak odasında yatağım dün geceden kalma dağınıklılla beni bekliyor banyo desen deterjanlar ortada kovalar ortada havlu yerde bense KOLTUKTA UZANIYORUM ya nerden başlayım napıyım allah aşkına şuan eve sihirli değnek değse ne mutlu olurum
Şuan 5ay önceki beni tarif ettiniz , hemen anne yardım, kuzen yardım birilerini çağırır yardım isterdim . Annem memlekete kuzen kocaya gitti , her seferinde çağırmam laf oldu derken gurur yaptım. Liste yaparak üstesinden geldim . Sıraya koyarsanız gerçekten oluyor. Benim.gibi tembel eli yavaş birisi yapıyorsa herkes yapar . Çok zor yardım olmayınca ama iş başa düşünce gayret allahtan geliyorKızlar gece gece vallahi cinlerim tepemde bebeğim uyudu evin halini görseniz içler acısı ağlarsınız mutfakta dağ olmuş bulaşıklaaar bebeğimin mama sandalyesi döktüğü yemekler her şey ortada oturma odasından yastıklar yerde oyuncaklar yerde yere dondurma döküldü diğer odada ütü masası ortada üstünde kıyafetler yığılı yatak odasında yatağım dün geceden kalma dağınıklılla beni bekliyor banyo desen deterjanlar ortada kovalar ortada havlu yerde bense KOLTUKTA UZANIYORUM ya nerden başlayım napıyım allah aşkına şuan eve sihirli değnek değse ne mutlu olurum
Ay artık sorun bebekli olmam değil o uyuyor gün içinde o uyuduğunda da yatıyorum keyfi tembellikten ölücem kocam asla sevmez böyle şeyleri adam ses çıkartmıyo ama patlaması yakındır
Bebeğim 7 aylık benim evimde öyle. Bak sayayım da ferahla. Bulaşık makinesi boşaltılacak, camasirlar katlanacak, salonun ortasında bir yorgan üzerinde yığılı oyuncaklar, mama sandalyesini temizledim ama benKızlar gece gece vallahi cinlerim tepemde bebeğim uyudu evin halini görseniz içler acısı ağlarsınız mutfakta dağ olmuş bulaşıklaaar bebeğimin mama sandalyesi döktüğü yemekler her şey ortada oturma odasından yastıklar yerde oyuncaklar yerde yere dondurma döküldü diğer odada ütü masası ortada üstünde kıyafetler yığılı yatak odasında yatağım dün geceden kalma dağınıklılla beni bekliyor banyo desen deterjanlar ortada kovalar ortada havlu yerde bense KOLTUKTA UZANIYORUM ya nerden başlayım napıyım allah aşkına şuan eve sihirli değnek değse ne mutlu olurum
Ayyy kızlaar tam 1 saat önce kaldırdım totomu 5 dakikadır oturuyorum kocamda uyandı mutluluktan ölecek evi gördüHadi kalk oda oda rapor ver bize :)
Oyuncaklar gitti mutfak tamam vs gibi :)
Tatlım öncelikle salonu hallet sonra mutfağa geç. Diğer odaları yarın da yaparsın. Ucundan tut ve başlaKızlar gece gece vallahi cinlerim tepemde bebeğim uyudu evin halini görseniz içler acısı ağlarsınız mutfakta dağ olmuş bulaşıklaaar bebeğimin mama sandalyesi döktüğü yemekler her şey ortada oturma odasından yastıklar yerde oyuncaklar yerde yere dondurma döküldü diğer odada ütü masası ortada üstünde kıyafetler yığılı yatak odasında yatağım dün geceden kalma dağınıklılla beni bekliyor banyo desen deterjanlar ortada kovalar ortada havlu yerde bense KOLTUKTA UZANIYORUM ya nerden başlayım napıyım allah aşkına şuan eve sihirli değnek değse ne mutlu olurum
Youtube dan temizlik videolari izleyip kendinizi gaza getirebilirsiniz :)Tembellikten ölücem gerçektwn kalkınca yarım saatte bitiyor her şey bi kalkabilsem gaza gelip ben nasıl böyle bir insan oldum ya hiç gücüm yok
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor demekki daha hazır değilsiniz üzülmeyinBenimde bebeğim olsaydıda evim hep dağınık olsaydıçocuktan ev işine vakit bulamıyorum diye senin gibi şikayet edebilseydim keşke
Burda yazmak yerine evi toplamaktan başlayabilirsiniz konu actiniz okadar kelime yazdiniz ve cevapliyorsunuzda bunları yapana kadar mutfak toplanmıştı bile
☺ ama haksizmiyim yaaa ☺yazanı bi annem sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?