Yardııım kurtarın beni bu çöplükten

Manzara gerçekten kabus gibi. İpin ucu kaçmış. Bebekli evde gayet normal. Düzenli temizlikçi almalısın. Hem ortalik temiz tertipli kalir hem utulerini yapar yemeğe de yardım eder. Rahat edersin

Demir yda b12 eksikliği olabilir mi acaba sizde? Sürekli yatmak halsizlik normal değil. Yeni de sayılır doğum emziriyorsanız depoları tüketmiş olabilirsiniz. Doktora gidin ilk olarak kendinizi ev işleri için zorlamayın. Gecenin bi vakti oldu ortalık toplucam diye bayılsanız, kimsenin ruhu duymaz.

Şuan 5ay önceki beni tarif ettiniz , hemen anne yardım, kuzen yardım birilerini çağırır yardım isterdim . Annem memlekete kuzen kocaya gitti , her seferinde çağırmam laf oldu derken gurur yaptım. Liste yaparak üstesinden geldim . Sıraya koyarsanız gerçekten oluyor. Benim.gibi tembel eli yavaş birisi yapıyorsa herkes yapar . Çok zor yardım olmayınca ama iş başa düşünce gayret allahtan geliyor

Artık çok geç oldu bu saatte iş olmaz. Yayın uyuyun sabah yaparsınız :) ben de sevmem ev işi dağınıklık da sevmem iki yaşında oğlum var tam dağınıklık çağı. Sabah kahvaltı eder soluğu parkta alırız artık beyefendi kaçta eve gelmeye ikna olursa o zaman geliriz. Evi dağıtıp öyle çıkar. Oyuncaklar yerde serilidir zaten. Eve gelince yemeğini yediririm biraz dinlenirim zaten onun da uykusu gelmiş olur uyur. Dağınıklığı toparlarim artık ne iş varsa yavaştan yetiştiği kadar yaparım. Dik süpürgeyle şöyle ortalığı süpürürüm. Genel temizlik haftada bir olur. E ancak. Mutfağı toplarim. Ben formülü çıkan bulaşığı hemen makineye koymakta buldum. Bekleyince mutfak çok dağılıyor iş yapılmıyor çünkü. Yemek yapıyorum. Başka işler çıkıyorsa onlar. Sonra çocuk uyanıyor. Bütün topladigim ortalığı geri dağıtıyor. En acısı yeni sildigim halıya sarrr diye isemesi olmuştu. Bu uzun mesajdan anladığımız nedir? Şu: çocuklu ev hep dağılır ne kadar toplarsan kaderi bu. Pisirdigin yemek yanına kalır :))

Ay artık sorun bebekli olmam değil o uyuyor gün içinde o uyuduğunda da yatıyorum keyfi tembellikten ölücem kocam asla sevmez böyle şeyleri adam ses çıkartmıyo ama patlaması yakındır

Biriktirirsen işin icinden cıkamazsın tatlim o uyudukca evin toparlayabildigin yerini toparla kaldikca birikir işin icinden cikamazsın aile yakınlarından yardım iste yakınsa.

Bebeğim 7 aylık benim evimde öyle. Bak sayayım da ferahla. Bulaşık makinesi boşaltılacak, camasirlar katlanacak, salonun ortasında bir yorgan üzerinde yığılı oyuncaklar, mama sandalyesini temizledim ama ben biberonlar yıkanacak, her koltukta birşey oturacak yer yok nerdeyse. Ben de üzerine oturuveriyorum. Neden ? oturmak büyük bir lüks kahve de yap kendine sefan olsun

Her gece yatmadan evvel evi toparlayabilirsiniz.Mama sandalyesinden dökülenleri şöyle bi ıslak mendille silip süpürmek yerine konu açmayı tercih etmişsiniz.

Eliniz ayaginiz tutuyor şikayet etmek daha yorucu iş yapmaktan.insan huzur bulur geceden bulasigi ve ortaligi toplayinca.Bir yerden baslayin.Uyandiginizda evi boyle pis ve daginik bulursaniz psikolojiniz düzelmez ki.

Hadi kalk oda oda rapor ver bize :)

Oyuncaklar gitti mutfak tamam vs gibi :)
Ayyy kızlaar tam 1 saat önce kaldırdım totomu 5 dakikadır oturuyorum kocamda uyandı mutluluktan ölecek evi gördü her yeri topladım temizledim bulaşık makinesini çalıştırdıım şimdi namaz kılıp yatıyorum çok şükür yaa çok rahatladım keşke hiç biriktirmesem. Tam 1 saatte bitti bu saydıklarımı toplayıp temizlemek

Iki bebeğim var herkes yaşıyor takma benim evde çok dağınık.

Tatlım öncelikle salonu hallet sonra mutfağa geç. Diğer odaları yarın da yaparsın. Ucundan tut ve başla

Kızlaaar yapmıştım bile gece şuan da bebeğim uyuyor yine girdim buraya ama totomu kaldırmam gerek yarın misafirim geliyor mutfağı toplayıp evi süpürüp silmem lazım beni yine gaza getirirseniz iyi oluyo

Benimde bebeğim olsaydıda evim hep dağınık olsaydı çocuktan ev işine vakit bulamıyorum diye senin gibi şikayet edebilseydim keşke
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. Ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyor demekki daha hazır değilsiniz üzülmeyin

Kalkıp yapmazsan biriktikçe birikiyor. Senden başka yapacak insan yoksa kendini düşündüğün için yapmalısın zaten. Benim de evim şu anda dağınık; makinede temizler yerlerine konacak, üç beş kirli bulaşık yerleştirilecek, salonda oğlumun birkaç oyuncağı ve yastıklar yerde, masanın üzeri toplanacak, yatak odası ve oğlumun odası da dağıldı, toplanacak çamaşır var vs vs. Bugün de cuma ve haftasonu yapma imkanım yok. O yüzden şimdi kalkıp toparlayacağım el mahkum. Öğleden sonra da evi süpürür, silerim ki delirmeyeyim. Çok dağınık olursa çıldırasım geliyor bazen çünkü :) ay ay kadın olmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…