Yardııım kurtarın beni bu çöplükten

Evet maalesef zor ama hayat işte. Ben de mutfağı toparladım bulaşık makinesini yerleştirdim kirlileri dizdim, balkonum dağınıktı toparladım yıkadım çiçeklerime su verdim ortalık düzenliydi zaten. Şuan tek yatak odası toplanması gerekiyor bebeğim orda uyuyor o kalkınca artık. Şimdi de oturma odasını süpürüp sileceğim bebek uyanınca zor oluyor burası bi kesin bitsin diğer yerler kolay hadi bakalım bana kolay gelsiin size dee

Daha yarın için börek, pasta ve meze yapmam lazım bugünden

Hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulun.

Basit ve mutlu yaşam... bir annenin dönüşüm hikayesi... yazarı: selen baranoğlu

Tavsiye ederim.

Kendini bosver o zaman bebegin için hijyenik bir ev lazim önce mutfaktan basla orası bitince heryer bitmis gibi hissedeceksiniz gerisi gelir

Benim daha suan halim yok gerci evim toplu ama evi supurup silmek istiyorum. Basim agriyor, halsizim bebegin besigi kurulucak cocuk odasi o yuzden biraz daginik diyorum ben kurabilirmiyim ama halim yok esim kurar neyse. Nolacak boyle bilmiyorum yilmis vaziyetteyim.

Valla evdeysen eninde sonunda kalkıp yine sen yapacaksın işleri bende az önce makinaya çamaşırları attım açtım bulaşıkları yerleştirdim.

Sabah kalkınca yatakları topladım evi şöyle bir süpürdüm şimdi oturdum Çocuk olan evlerde maalesef iş bitmiyor Allah eksikliklerini göstermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…