Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen ben de dediginiz gibi isten gelince çok yoruluyorum.bunun için nacizane onerim olacak.eve geldiğinizde 1 kupa türk kahvesi yaninda iki kare çikolata hem yorgunlugunuzu alir.daha geç uykunuz gelir. Hem de isleriniz varsa onlari hall edebilirsiniz.ben bu şekilde yapiyorum.gerçekten kahve ictigim zamanla icmedigim zaman arasında çok fark oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkes memur olmak ister siz memurluktan çıkmak isiyorsunuz. tam olarak ne iş yaptığınızı anlatır mısınız?
Ben özel sektörde 6 gün çalışışorum ve 6 ay zorunlu mesaim oluyor. Evliyim. ne kadar zorluk çektiğimi anlatamam ve üstelik istanbul gibi bi yerde işimin evime 1 saat uzaklıkta olduğu servissiz bir işim var. sabah 6 da uyanıyorum. iş kurmak kolay mı? insanları memnun etmek çok zor bence işinizden memnun kalın. allah işşsiz bırakmasın kimseyi fırsatınz varsa tbiki deneyin
Devlet memuru olarak ne iş yapıyorsunuz ki?
Bu kadar zor olan nedir.
Memurlukta iş işte kalır, akşam kafanı bide ona yormazsın.
Ayın 15 inde trink maaş yatar...
İş bu kadar yorucu ne yapıyorsunuz merak ettim.
Ona göre yorum yapacağım.
657 ki değilim ama devletteyim kozlar proje esasina dayali calisiyoruz durmadan bir şeyler yetiştirmeye calisarak yani...beste cikamiyoruz hafta sonlari ise cagriliyoruz yani garanti de değil sözleşmeli olduğu için..tabiki haklisiniz bende özelde çok calistim kizmaniza hak veriyorum ...bunaldim sadece bu isten ciksamda yapamam..sadece mutlu olacagim isi yapabilirsem o da ülkenin koşullarında çok zor.
slm arkadaşlar bende bursadanım. ve buraya gelin geldim 2 sene oldu sadece birkaç ay çalıştım burda evet yorgunluk çok oluyor çalışınca hem iş hemde ev. şimdi evdeyim çalışmıyorum ve inanılmaz sıkılıyorum malum çevre arkadaşta yok çalışmak süper bir şey inanın evde oturunca daha yorgun halsiz mutsuz oluyorsunuz çünkü kafanızı dağıtacak birşeyler olmuyor çalışanlar çok şanslı bence