Yardım edebilirmisiniz

Konuşmamayı denedim ilgilenmedim gereksiz yere trip atıyosun dedi bazen diyorum annemgile gidiyim 1 hafta kalıyım bu seferde annemgile yük oluyomuşum gibi geliyo bide yanlızlık korkusu olan bi insanım ama korktuğumu eşime söyleyemedim
Neden söyleyemiyorsunuz ki? Hatta bence annenize gidin. Yük neden olasınız ki? Annelik babalık çocuğu evlenince biten bi kavram değil ki... Özel durumlarınız varsa bilemem tabii.

Hakaretsiz bağırtısız dişli olun arkadaşım.
Sen hamilesin evde tek kaliyosun o istedigi saatte arkdslariyla takiliyo geziyo oh ne guzel. Evli insanlarin sosyal hayatlari olmali ama dozunda.

Belli bi saat kurali koy 8 de evde olcaksin gibi. Haftada 1 ciksin mesela sen de sosyal yasamin icin kurallara uyacagini soyle mesela arkadasinla bulus, senin gibi gece gec gelmemi ister misin diyebilirsin empati yaptir, kendini biraz merak ettir duzelir.
Hamileligini boyle kolay sorunlar icin keyifsiz hale getirme saglikla kavus bebegine :)

Anladım ama çocuğunuz olunca da sizi bırakıp gidicek o zamanda bebekle kalacaksınız artık evli bakarken ne yapıyorsa artık bitti tamam arkadaşlarıyla görüşsün ama sorumlulukları var artık bunuda unutmasın
Bilmiyorum yetiştirilme şeklinden kaynaklı galiba babamın evinde herkes saat 12 olunca evde olurdu eşimin tarafta kimsenin kimseden haberi yok sorumluluğa alışık değiller sanırım

Neden söyleyemiyorsunuz ki? Hatta bence annenize gidin. Yük neden olasınız ki? Annelik babalık çocuğu evlenince biten bi kavram değil ki... Özel durumlarınız varsa bilemem tabii.
Evin içi kalabalık abimin ailesi ve annem babam aynı evde yaşıyolar bide sürekli ben ordayım diye sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyolar gündelik hayatlarından vazgeçiyolar o yüzden biraz sığınamıyorum

Hakaretsiz bağırtısız dişli olun arkadaşım.
Sen hamilesin evde tek kaliyosun o istedigi saatte arkdslariyla takiliyo geziyo oh ne guzel. Evli insanlarin sosyal hayatlari olmali ama dozunda.

Belli bi saat kurali koy 8 de evde olcaksin gibi. Haftada 1 ciksin mesela sen de sosyal yasamin icin kurallara uyacagini soyle mesela arkadasinla bulus, senin gibi gece gec gelmemi ister misin diyebilirsin empati yaptir, kendini biraz merak ettir duzelir.
Hamileligini boyle kolay sorunlar icin keyifsiz hale getirme saglikla kavus bebegine :)
Teşekkür ederim . Deneyim ama umudum yok gibi

Anneme yük olmayayım eşim annesini kaybetti üzülmesin siz böyle çok yanlız kalır bebeginizide tek başına buyutursunuz..eşim haftada iki kere arkadaşlarıyla buluşur onda bile bizde sorun oluyor hala gittimi dırdır ederim...neden evlenmiş eşiniz peki gündüz işte gece arkadaşlarıyla ..?

Evlilikte arkadaslarla gorusulur gorusulmez degil ama hersey kararinda olmali. En erken 11 de geliyor diyorsunuz o saatte gelenle ne paylasabilirsiniz ki yatip uyuyordur o saatten sonra. Haftada 2 gun evde yemek yiyor diyorsunuz oyle is mi olur yarin birgun bebeginiz olunca elinde cocukla daha coook kocanizin yolunu beklersiniz.

adam su halinizle sizi birakip birakip arkadaslarini tercih ediyor siz daha onu "kirmadan" soylemenin yolunu mu ariyorsunuz? saglam bir tepkiye ihtiyaci var. bekarliktan cikamamis daha. siz de bekar gibi evden cikip cikip gidin. temizlik yemek, camasir islerine bakmayin bakalim ne olur. yanlis anlamayin beni ama kafada daha evli oldugunu oturtamamis birini baba yapiyorsunuz bir de.

Back
X