Gittiği yer karşıdaki bina arkadaşlarıda zaten sabah akşam yanında olan insanlar burdada yasaklara pek uyan yok zaten çoluk çocuk dışarda piknik yapıyolarYasaklar varken nereye gidiyor, nasıl dönüyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiği yer karşıdaki bina arkadaşlarıda zaten sabah akşam yanında olan insanlar burdada yasaklara pek uyan yok zaten çoluk çocuk dışarda piknik yapıyolarYasaklar varken nereye gidiyor, nasıl dönüyor?
Neden söyleyemiyorsunuz ki? Hatta bence annenize gidin. Yük neden olasınız ki? Annelik babalık çocuğu evlenince biten bi kavram değil ki... Özel durumlarınız varsa bilemem tabii.Konuşmamayı denedim ilgilenmedim gereksiz yere trip atıyosun dedi bazen diyorum annemgile gidiyim 1 hafta kalıyım bu seferde annemgile yük oluyomuşum gibi geliyo bide yanlızlık korkusu olan bi insanım ama korktuğumu eşime söyleyemedim
Bilmiyorum yetiştirilme şeklinden kaynaklı galiba babamın evinde herkes saat 12 olunca evde olurdu eşimin tarafta kimsenin kimseden haberi yok sorumluluğa alışık değiller sanırımAnladım ama çocuğunuz olunca da sizi bırakıp gidicek o zamanda bebekle kalacaksınız artık evli bakarken ne yapıyorsa artık bitti tamam arkadaşlarıyla görüşsün ama sorumlulukları var artık bunuda unutmasın
Evin içi kalabalık abimin ailesi ve annem babam aynı evde yaşıyolar bide sürekli ben ordayım diye sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyolar gündelik hayatlarından vazgeçiyolar o yüzden biraz sığınamıyorumNeden söyleyemiyorsunuz ki? Hatta bence annenize gidin. Yük neden olasınız ki? Annelik babalık çocuğu evlenince biten bi kavram değil ki... Özel durumlarınız varsa bilemem tabii.
Teşekkür ederim . Deneyim ama umudum yok gibiHakaretsiz bağırtısız dişli olun arkadaşım.
Sen hamilesin evde tek kaliyosun o istedigi saatte arkdslariyla takiliyo geziyo oh ne guzel. Evli insanlarin sosyal hayatlari olmali ama dozunda.
Belli bi saat kurali koy 8 de evde olcaksin gibi. Haftada 1 ciksin mesela sen de sosyal yasamin icin kurallara uyacagini soyle mesela arkadasinla bulus, senin gibi gece gec gelmemi ister misin diyebilirsin empati yaptir, kendini biraz merak ettir duzelir.
Hamileligini boyle kolay sorunlar icin keyifsiz hale getirme saglikla kavus bebegine :)
Anneme yük olmayayım eşim annesini kaybetti üzülmesin siz böyle çok yanlız kalır bebeginizide tek başına buyutursunuz..eşim haftada iki kere arkadaşlarıyla buluşur onda bile bizde sorun oluyor hala gittimi dırdır ederim...neden evlenmiş eşiniz peki gündüz işte gece arkadaşlarıyla ..?Neden söyleyemiyorsunuz ki? Hatta bence annenize gidin. Yük neden olasınız ki? Annelik babalık çocuğu evlenince biten bi kavram değil ki... Özel durumlarınız varsa bilemem tabii.
Yasak var. Şikayet edin aklı basına gelsin.Arkadaşının evinde okey oynuyolar görüntülü aramasam bende inanmıycam ama her seferindede açıuo ilk çalışta
Çocuk olacak para ihtiyacımız olmasa benimde aklımdan geçen oYasak var. Şikayet edin aklı basına gelsin.