Tamam çalışan bir hanımsın, çok fazla kayın pederine gidemezsiniz bunu anlamaları lazım fakat sen eşinin babasıyla tatil yapmasına niye kızıyorsun. Hep böyle müdahalecimisin?
bunun altında yatan şu: gelin oğlumuzu bizden koparır mı?
yoksa marazi bi sevgi bağı değil bu
Teşekkür ederim canım cevabın için. Sanki bir kere evet desem iyice artar istekleri gibi geliyor bana. Yani böyle bir talep düşüncesizlik değil mi sizce de? Üstelik eşimden bekarken böyle bir istekleri hiç olmamış. Evlenince neden değişiyor erkek aileleri anlamıyorum
ya biraz abartmışsınız sanki, adam gelip size yerleşiyorum dememiş ki alt tarafı oğluyla geliniyle tatile gitmek istemiş..
her tatilinizde size katılmadığı sürece gayet normal bi istek bence. ben olsam altında farklı bi niyet aramaz, giderdim.
daha 8 aylık evli çiftle tatile gitme isteğini ben bazı arkadaşlar kadar dogal karsilayamiyorum canım. Birlikte yeterince zaman geciriyoruz zaten tatilde de bizi yalnız birakmalari gerektiği kanısındayım.
Yazın yapamadınız mı tatil? Ya da önümüzdeki yaz? Onlara bir haftasonu ayırmak bu kadar mı zor? Bu teklifi kendi aileniz yapsaydı ne derdiniz? Yine mi hayır? Önlerini keselim bir daha teklif etmesinler mi?
Anlıyorum seni ama adam 60 yaşında ve insanları yaşı geçtikçe davranışları çocuklaşıyor.
Benim anneannem de küser , alınır eskiden böylemiydi hayır.Eşinde okurken vs kayınpeder daha gençti yaşlandıkça küçülür insanlar.
Hoş görmek lazım. Kendi üstüne alma bu davranışlarını ya da sebep evliliğinde değil sadece onların yaşlanıyor olması.
Evlenınce degerlenıyorlar nedenseaslına bakarsan sımdı evet dedıgınde buyuk ıhtımal devamı gelecek tabı bence sen esınle anlas arkadasım esını ıkna ettın mı kızsalarda kusselerde esıne bısey dıyemezler sen sakın aılesının yanında bısey deme esın muhatap olsun.Hersey esınde bıter.
Aynı şeyleri yaşadım.
Eşim yıllarca okul, iş sebeiyle ayrı şehirde yaşamış.
Ne zaman evlendi kıymete bindi.
Arada sıkı bir ilişki olur anlarım, yılda iki kez görüşürlerse ne ala ama nedense
Biz evlenince bir anda özlemleri kabardı.
Planlar, programlar gelip gelip kalmalar.
Ben normal bulmuyorum bu durumu, kim ne derse desin.
Zaten aynı şehirdesiniz, görüşüyormuşsunız sık sık.
Yeni evlilerle tatil neyin nesi.
Masum gibi isteklerin ne sonuçlar doğurduğunu, geleceğe nasıl yansıdığınıbizzat yaşadım.
Şu kadarını söyleyeyim, cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür.
Soğuma canım soğumaeğer sevdiğin erkekle evlenirsen evlilik çok güzel bir şey. Gönlünce aşkını yaşayabiliyorsun, hayatını paylaşıyorsun, can yoldaşın oluyor.. anne babalarını da sevdiğim adamın var olma sebebi diye idare etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince
Kayınvalide rolünü kayınpeder üstlenmiş bu vak'a da
Ben 2 yıllık evliyim
İstemezdim şahsen
Zaten sene de 1 tatil yapıyorum
Onu da ne eşimin ailesi ile ne kendi ailemle yapmayı istemezdim ( eşit olmakta fayda var )
Her ikisi ile de yanı şehirdeyiz ve görüşebiliyoruz sonuçta
1 haftalık tatili başbaşa yapalım rahatça diye düşünürüm
Bi de bunu adet edinebilirler hani
Her sene ' eee hadi nereye gidiyoruz ' a dönerse iş eyvahlar olsun
Ben de öyle düşünüyorum canım ama eşim de üzülsün istemiyorum hiçkp de üzülsün istemiyorum aslında. Ama artık çok üstümüze geliyor
açıkçası ben çok anormallik görmedim. eğer sen iyiniyetlerine inanıyorsan onları mutlu etmek adına ailecek tatile çıkabilirsin. onlarda gurur duyarla mutlu olurar oğlum ve kızımla tatle çıktık diye. biz genelde evlenince hep 2 kişi olalım istiyoruz büyükleri kenara bırakıp kendi hayatımızı yaşamak istiyoruz ama onların biz o zamn daha çok ihtiyaçları oluyor. yıllık izin dediğiniz zaten 2 hafta olur 5-7 gün onlarla çıkın sonra onlarsız bir tatil daha yaparsınız ne olacak ki. hem onları mutlu etmiş olursunuz hemde belki beklediğiniz kadr kötü geçmez. zatn bikaç yıl sonra çocukta olur siz onları götrmek istersiniz otelde kalıp çocukla ilgilensinler bizde gezelim falan diye..
Hem de nasil eyvahlar olur o zaman :) bu kadar kısa zamanda tatil isteyen kp yıllar geçtikçe kim bilir neler ister dedi komşum. Haklı da bence. Derdi görüşmekse zaten görüşüyoruz sık sık. Teşekkürler canım yorum için
Anlatamıyorum sanki. Onlara çok sayıda haftasonumuzu ayırıyoruz zaten.
Kendi aileme gelince onlarla şükürler olsun yanyana 26 yıl geçirdim. Birlikte tatile de gittik gezmeye de. Evlenince eşimle ve ailemle birlikte tatil yapmak gibi bir hayalim yok. Ne yazık ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bir araya gelince de doya doya sohbet etmek istiyor insan, denize girmek veya kayak yapmak değil.
biz, eşimin ailesi ve kendi ailemizle aynı şehirdeyiz. ailem geçen tatile birlikte gidelim dedi. ben olmayacağını kimsenin rahat edemiyeceğini anneme uygun bir dille anlattım... arada eşimin aileside der ne güzel tatil yapıyorsunuz, birlikte gitsek ne iyi olur gerçi yol çekemeyiz biz vs. diyorlar... ama içleri gidiyor.. zaten aynı şehirdeyiz. istediğimizde görüşüyoruz. baş başa, kimseye uymadan tatil yapmak daha güzel.
mesela ben ve eşim geç kalmayı seviyoruz. istediğimiz yere istediğimiz zaman gitmeye bayılıyoruz. ailelerden biriyle gitsek. sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapmak zorundayız. ve onların keyfine göre gitmek zorundayız. eşim yada ben ayaklarımızı uzatıp rahat edemeyiz... ama tek gidince özgürüz...
sizi anlıyorum. eşinizi ikna edin. tabi gideriz ama seneye yada daha sonra vs. diye atlatın. bu yıl birlikte gidelimde diğer senelere bakarıs vs. eşiniz ikna olmassa kısa süreli gidersiniz... 1-2 günlüğüne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?