Yardım eder misiniz kızlar sorunum kayinpederim :(

tabi orası öyle ama işe büyükler karıştığı zaman olmuyo ben gelemem yani kayınvalideye falan dilim durmaz yani ben biliyorum xD

Zaten haksızlık yaparlarsa durmasın dilin herkesin bi taşma noktası var sonuçta

Aynen öyle canım. Taviz vere vere bir noktada patlamak daha kötü sonuçlar doğurur. En baştan herkese sınırını öğretmeli

Bunları bende yaşadım,hatta daha fazlasını kitty.
Ben anormal karşılıyorum ama.
Çünkü bende üniversitede okurken ailemi 3 günde bir arıyorsam,şimdi bazen günde 3 kez arıyorum.
Evlendikten sonra kadın erkek farketmez,ailesine karşı farklı bir sorumluluk hissediyor diye düşünüyorum.
Yanlız olmadıklarını,hala her isteklerine koşabileceğimizi hissettirmek istiyoruz belkide.

Tatil meselesine gelince;
Benim ailecek yaptığım tatil planına ne kendi ailemi,nede eşimin ailesini bulaştırmam.
Böyle bir talep geldiğinde,başka bir hafta sonuda onlarla küçük bir tatil plan yaparım.
Ne onları kırarım,nede kendimi strese sokarım.

Ne kadar sinir bozucu ne isterler bu gelinlerden bilmem. Bırak oğlun da karısıyla bi hafta keyif yapsın di mi neden müsaade etmiyorsun. Bende elti de yok tek erkek eşim. O yüzden tüm beklenti bizim ustumuzde.. Çoğunluk aynı şeyi söylüyor baştan taviz verme diye.. Teşekkürler canım tavsiyen için

aranızda anlaşın tatile çıkın ama gidişleri azaltın asgariye indirin. haftada 1den fazla gitmeyin. onlarada eşinden habersiz sen söyle istersen yorgun oluyorum, misafirim gelecek gelemiyorum, başım ağrıyor bügün evde olacağım, ev işi var yapmam gereken vs bahanelerle,3-5 ten fazlada diretmezler zaten gelin diye. müsait olunca biz zaten geliyorz diye parantez içinde belirtirsin gerekirse. ama onlarlada tatile gtmek o kadr a kötü olmasa gerek. önyargılı çıkarsan zaten güzel geçiremezsinki.

Bende komşunla aynı fikirdeyim
O yüzden çizgini belli et
Her tatilde her boşlukta programlarınıza dahil olmasınlar
Zamanla emri vakiye de dönüşür iş, alıştıkça
Rica ederim

Sizlerle konuşmak beni çok rahatlattı gerçekten çok teşekkürler

Zaten haksızlık yaparlarsa durmasın dilin herkesin bi taşma noktası var sonuçta

haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir diyor efendimiz (sav).. benimde bir adayım var ve evlenmeyi düşünüyoruz inş zaten ben şimdiden dedim kayınvalide adayına ben sizinle aynı sehirde oturmam yüz göz olmaya gerek yok böylesi daha iyi diyerek mesafemi baştan koydum oda tamam ben zaten karısmam nasıl biliyosanız öyle olsun dedi zaten benim oğlanıda istanbula getirticem evlenirsek

Yeni evli biri olarak haklısınız eşinizle özel zamanlarınız çok olmasınıistemeniz, daha doğrusu olan zamanı yetersiz bulmanız ..bir arkadaş demiş önce eşimle daha sonra onlar için de bir tatil planı yaparım dye imkanınız varsa öyle yapın hem özel zamanı kaybetmemiş hemde gönül kırmamış olursunuz..bu sene bizimkilerle baya kalabalıklar tatil yaptık çok sorun çıktı organizasyon iyi yapılamadığından onun dışında seneye tekrar etmek üzere sözleştik inş. 2 küçük çocuk olunca başbaşa cesaret edemeyiz denize girmek yemek gezmek hepsi işkence olur.Ama duruma bakarsınız nasıl uyumlularmı falan diye sırf onlara ayırdığınız ufak zamanlı tatilleriniz olur anne baba duası herşeyin önünde iyi niyet ışığında tabi ..hiç pişman olmassınız emin olun her işiniz rast gider

Sizin yerinizde olsam kış tatili için onlarla tatile giderdim. Böylelikle evlenerek oğullarının onlardan uzaklaşmak zorunda kalmadığını görürler. Hem onlar da anne baba hem oğullarıyla hem sızınle vakıt gecırmek sızı güzel yerlre götürmek ısteyebılırler. Dusunun kı sızın babanız sızı kayağa götürmek ıstese ? Belkı kp de oyle bır durum ıcerısındedır. Bakarsınız ılerleyen zamanlarda tekrarlıyor o zaman kıbar br dılle uyarırsınız olur bıter...

Canim esin muhtemelen bakariz konusalim dedi kp e. Sonucta bi cevap vermiştir.
Iki tarafi da uzmek ve bi daha kendin icten ice bu sikintiyi yaşamak istemiyorsan esine : 'Bu ilk tatilimiz bu sekilde annenlerle gitmemuze raziysan bisey demiyorum. Ama tatillerimizin bi daha bu sekilde olmasina asla musade etme. Olumlu bakmadigimizi anlasinlar.. yoksa ben uzulucem' diyebilirsin.
Sonucta sureklu vakit gecirip memnun ediyomussunuz.. biz bi kac defa gidiyoruz yilda 3 5 gecelik bayram ziyaretleri falan. Ordan da tatile gidiyoruz valla davet etmiyoruz

ayni benim kp..Ben suanda kp ile konusmuyorum 1 ay oldu gitmiyorum evlerinede,iyice kafayi yediler cunku..onun sozunu dinlemedigimiz icin bu haldeyiz..gelmisim kac yasima evlenmisim bu saatten sonra anne babami bile dinlemem kp kim oluyomus,evden cikarken ona haber vermek zorundaymisim uzak oturdugum halde..konusmuyoruz.taviz verme sende tatlim kesinlikle hic bisekilde taviz verme...taviz verdigin zaman devami geliyo cunku ve yipraniyosun..onlarin kafalariyla bizim kafalarimiz cok farkli bu yuzden anlasamiyoruz.

Yine bi'konu evlenince anlarsına bağlandı da ben de dünyada yaşıyorum, gözlemlerim de iyidir
Ben diyorum ki baştan önyargılı olma, bi'seferlik bi'-iki gün gidin beraber yeri gelecek sen kendi ailen, eşinle de gitmek istiyceksin şahsen ben isterim. Eşine dersin "tek gitmek istiyodum ama bu seferlik öyle gidelim bi'dahakine tek gideriz" ya da şimdi tek gidelim ilk tatilimiz bi'sonrakinde öyle yaparız gibi.
İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyo. Daha sınırlar ihlal edilmeden karşı taraftan gelen her şeye de önünü keseyim diye bakılması garip geliyo. Sinir bozucu ama sanırım onları da yaşlanmadan anlamıycaz.

Tehlike çanları çalıyor
Canım demekki kp'in dediğin gibi aynı davranışı eşinin sergilemesini bekliyor
Hoş değil,hatta sinir bozucu; beraber tatile gitseniz bile
Döndüğünüzde bahaneleriniz fazla olsun ki ,her istediğinde yönetemeyeceğini anlasın
İş burda eşine düşüyor,seni yüz göz etmeden halledecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…