• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz kızlar sorunum kayinpederim :(

pearl8487

Allah ım sana şükür :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
594
27
318
Merhaba bayanlar
Benim problemim başlıkta yazdığım gibi kayinpederim. Ben yaklaşık 8 aydır evliyim. Eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz. Bu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık kv ve kp ile. Eşimin babası eşime çok düşkün sürekli onlarla olalım istiyor. Ben bu zamana kadar dengede tutmaya çalıştım herşeyi ama kp gitgide sessizlesiyor. Eşimle bizi yanyana gülerken görüyor mesela toplum içinde örneğin bir düğünde. Suratını asıp oturuyor. Ama 10 dk sonra eşim yanına gidip sarildiginda yüzünde güller açıyor. Ben çok üzülüyorum. Sanki adam benim yüzümden mutsuz oluyor gibi hissediyorum. Ama ne yapabilirim ki, sürekli onlara gidemem ki :( Çalışan bi bayanım zaten zaman problemim de var.
Çok uzattım esas mesele ise şu kızlar. Kayinpederim dün eşime bizimle birlikte tatile gitmek istediğini söylemiş. Ben çok şaşırdım. Daha 8 aylık evliyiz sizce anne babasının bizle tatile gelmek istemeleri normal mi? Tatil dediğim kışın bir yerlere kayağa gitmek. Sizce ne demeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?
Eşimin üzülmesini hiç istemiyorum onu çok seviyorum. Babasının üzülmesini de hiç istemiyorum. Ama bir kere gidersem bunu hep isterler mi ardı arkası kesilmez mi diye de düşünmüyor degilim :(
Benzer durumlar yaşayan oldu mu aranızda fikir verirseniz çok sevinirim kızlar. Okuyan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler :)

Canım bencede cok erken boyle seyler ıcın ama madem gıtmek ıstıyorlar eger yazın esınle tatıle gıtme gıbı bır durumunuz varsa kısın 1-2 gunlugune kayaga gıdın hem onların gonlu olur hem yazında aynı ıstekle karsınıza cıkarlarsa esıne rahatsızlıgını soyleyebılırsın eger yazın tatıle gıtme durumuz yoksa esıne yenı evlı oldugunuzu ılk tatılınızı beraber gecırmek ıstedıgınızı soyleyebılırsın oda anne ve babasıyla uygun bır sekılde anlatır durumunuzu

Canım bencede cok erken boyle seyler ıcın ama madem gıtmek ıstıyorlar eger yazın esınle tatıle gıtme gıbı bır durumunuz varsa kısın 1-2 gunlugune kayaga gıdın hem onların gonlu olur hem yazında aynı ıstekle karsınıza cıkarlarsa esıne rahatsızlıgını soyleyebılırsın eger yazın tatıle gıtme durumuz yoksa esıne yenı evlı oldugunuzu ılk tatılınızı beraber gecırmek ıstedıgınızı soyleyebılırsın oda anne ve babasıyla uygun bır sekılde anlatır durumunuzu

Teşekkür ederim canım cevabın için. Sanki bir kere evet desem iyice artar istekleri gibi geliyor bana. Yani böyle bir talep düşüncesizlik değil mi sizce de? Üstelik eşimden bekarken böyle bir istekleri hiç olmamış. Evlenince neden değişiyor erkek aileleri anlamıyorum :(

allah allah...
bi erkeğin böyle tavırlar takınmasına cidden şaşırdım..
çocuk değil ergen değil...
1 seferliğine sırf gönlü olması için kabul edilebilir ama bunu alışkanlık haline getirmelerine izin verme...

Çok anormal bi durum :19: Ne işi varmış kocaman insanların sizinle tatilde... Eşin üzülmesin isterken sen üzülüyosun farkındamısın.. Eşinle konuş sınırlarını koysun ne o sizin gülünce surat asıyo falan sen onun kumaşımızın gelinimi... :20: Mutlu olması gereken yerde tavır yapması anormal.. Çok kıymetliydi oğlunu yanına alsaydı evlendirmeseydi.. Kızıyorum böyle yapmacık hareketlere..

allah allah...
bi erkeğin böyle tavırlar takınmasına cidden şaşırdım..
çocuk değil ergen değil...
1 seferliğine sırf gönlü olması için kabul edilebilir ama bunu alışkanlık haline getirmelerine izin verme...

Aynen canım. Sanki kayinpeder değil kayinvalide gibi. Ve yine dediğin gibi hiç olgun değil. Çocuk gibi. Eşim babalar gününde öğlen saat 2 ye aramadi diye telefonu yüzüne kapatmıştı :(

Çok anormal bi durum :19: Ne işi varmış kocaman insanların sizinle tatilde... Eşin üzülmesin isterken sen üzülüyosun farkındamısın.. Eşinle konuş sınırlarını koysun ne o sizin gülünce surat asıyo falan sen onun kumaşımızın gelinimi... :20: Mutlu olması gereken yerde tavır yapması anormal.. Çok kıymetliydi oğlunu yanına alsaydı evlendirmeseydi.. Kızıyorum böyle yapmacık hareketlere..

Ben de kızıyorum ama bişey diyemiyorum. Mutlu olması gerekirken üzülüp surat asiyor. Eşim benle ilgilenince adamın canı sıkılıyor resmen. Geçen hafta birgün hava çok yagmurluydu. Eşim beni almaya geldi iş cikisimda. O sirada babası aradi. Hanim i işten aldım eve gidiyoruz dedi eşim. Babası neden gittin ki dedi :( üstelik felaket bir yağmur vardı. .

Ben de kızıyorum ama bişey diyemiyorum. Mutlu olması gerekirken üzülüp surat asiyor. Eşim benle ilgilenince adamın canı sıkılıyor resmen. Geçen hafta birgün hava çok yagmurluydu. Eşim beni almaya geldi iş cikisimda. O sirada babası aradi. Hanim i işten aldım eve gidiyoruz dedi eşim. Babası neden gittin ki dedi :( üstelik felaket bir yağmur vardı. .

:1: Çok ilginç ilk defa duydum sizden nişan döneminde de böylemiydi... Umursama o zaman maden seslenemiyosun görmezden gel :34:

Merhaba bayanlar
Benim problemim başlıkta yazdığım gibi kayinpederim. Ben yaklaşık 8 aydır evliyim. Eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz. Bu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık kv ve kp ile. Eşimin babası eşime çok düşkün sürekli onlarla olalım istiyor. Ben bu zamana kadar dengede tutmaya çalıştım herşeyi ama kp gitgide sessizlesiyor. Eşimle bizi yanyana gülerken görüyor mesela toplum içinde örneğin bir düğünde. Suratını asıp oturuyor. Ama 10 dk sonra eşim yanına gidip sarildiginda yüzünde güller açıyor. Ben çok üzülüyorum. Sanki adam benim yüzümden mutsuz oluyor gibi hissediyorum. Ama ne yapabilirim ki, sürekli onlara gidemem ki :( Çalışan bi bayanım zaten zaman problemim de var.
Çok uzattım esas mesele ise şu kızlar. Kayinpederim dün eşime bizimle birlikte tatile gitmek istediğini söylemiş. Ben çok şaşırdım. Daha 8 aylık evliyiz sizce anne babasının bizle tatile gelmek istemeleri normal mi? Tatil dediğim kışın bir yerlere kayağa gitmek. Sizce ne demeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?
Eşimin üzülmesini hiç istemiyorum onu çok seviyorum. Babasının üzülmesini de hiç istemiyorum. Ama bir kere gidersem bunu hep isterler mi ardı arkası kesilmez mi diye de düşünmüyor degilim :(
Benzer durumlar yaşayan oldu mu aranızda fikir verirseniz çok sevinirim kızlar. Okuyan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler :)

cnm bir kere izin verirsen devamı gelir. sonrada yüz göz olursunuz her şey bozulur. huzurun kaçar. eşinde sende kpederde üzülür en iyisimi baştan izin verme baş başa gidin tatile gezmelere

ama böylede olmaz ki ne o öyle yüzünü asmalar falan onlar eskide kaldı diye düşünüyodum ama hala varmış.. bence bi mesafe koyun eşinizle onlar anlamıyo bari eşiniz anlasın.. eşinizi üzmüş olmassınız korkmayın anlatırsın böyle böyle oda uygun bi dille anlatsın ama kayınpeder fena biri gibi geldi çok pis küsmesin sonra :17:

aynen canım. Sanki kayinpeder değil kayinvalide gibi. Ve yine dediğin gibi hiç olgun değil. çocuk gibi. Eşim babalar gününde öğlen saat 2 ye aramadi diye telefonu yüzüne kapatmıştı :(

başka çoçuğu varmı yada hiç evlat kaybetti mi.

merhaba bayanlar
benim problemim başlıkta yazdığım gibi kayinpederim. Ben yaklaşık 8 aydır evliyim. Eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz. Bu zamana kadar ciddi bir sorun yaşamadık kv ve kp ile. Eşimin babası eşime çok düşkün sürekli onlarla olalım istiyor. Ben bu zamana kadar dengede tutmaya çalıştım herşeyi ama kp gitgide sessizlesiyor. Eşimle bizi yanyana gülerken görüyor mesela toplum içinde örneğin bir düğünde. Suratını asıp oturuyor. Ama 10 dk sonra eşim yanına gidip sarildiginda yüzünde güller açıyor. Ben çok üzülüyorum. Sanki adam benim yüzümden mutsuz oluyor gibi hissediyorum. Ama ne yapabilirim ki, sürekli onlara gidemem ki :( çalışan bi bayanım zaten zaman problemim de var.
çok uzattım esas mesele ise şu kızlar. Kayinpederim dün eşime bizimle birlikte tatile gitmek istediğini söylemiş. Ben çok şaşırdım. Daha 8 aylık evliyiz sizce anne babasının bizle tatile gelmek istemeleri normal mi? Tatil dediğim kışın bir yerlere kayağa gitmek. Sizce ne demeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?
benzer durumlar yaşayan oldu mu aranızda fikir verirseniz çok sevinirim kızlar. Okuyan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler :)

bırak gelsinler kaycaklar mı gençler heralde:46:

Böyle biseyide hic duymamistim, genelde kaynanalar kiskanir ogulcuklarini hep. :1:
Kv de yokmu. Yada esiniz tek cocukmu?
Bu yüzden size yaklasmak istiyor olabilirmi diye düsündüm.

Ben birkerelik götürürdüm tatile, amma tekrarlanirsa esimle konusurdum.

yazın onlarla tatile gitmektense kışı tercih ederim:34:
ama senin kp bi garip
bu adamda var bişiler ama ne bilemedim:ssz:

8 aylık evlisin ne işin var onlarla tatilde..Ben 6 aylık evliyim ve denize gidelim dediler gitmedim yazın günübirlik bide.Ne işim var gitsin kendi ailesiyle..Benim kpde oğluna çok düşkün,bizim aramızın iyi olmasına tahammül edemiyor hiç..Eşim bana bağırsın kızsın istiyo..Bence kesinlikle gitme zehir edersin tatilini..

:1: Çok ilginç ilk defa duydum sizden nişan döneminde de böylemiydi... Umursama o zaman maden seslenemiyosun görmezden gel :34:

Nişanlıyken de moral bozucu davranışları olmuştu. Düğün tarihini erken bulmuştu, hemen evlenmeniz mi gerek falan demişti :(

cnm bir kere izin verirsen devamı gelir. sonrada yüz göz olursunuz her şey bozulur. huzurun kaçar. eşinde sende kpederde üzülür en iyisimi baştan izin verme baş başa gidin tatile gezmelere

Ben de öyle düşünüyorum canım ama eşim de üzülsün istemiyorum hiç :( kp de üzülsün istemiyorum aslında. Ama artık çok üstümüze geliyor :(

Anlaşılan onlarda bir farkılık istiyor hayatlarında :27:
Kimbilir belki ikinci baharlarını yaşıyorlar kayınvaliden ile :24:
Canım bence gönül kırma kabul et,gidin bi kaydırıverin bari pederi...
Aman ha dikkat kol bacak kırmasın sapasağlam gelsin geri :23:
Bi kere kabul edince hep gelecekler diye bişey yok canım
Diğer zamanlarda başbaşa olduğunuzu belirtirsiniz sorun olmaz
Bir isteğin kural haline gelmemesi sizin elinizde
Siz kabul etmezseniz hiç bir şeyi yaptıramazlar size :21:
Yazın da eşinle başbaşa fıstık gibi bi tatil geçirirsiniz

Back
X