- 30 Eylül 2011
- 594
- 27
- 318
tabi orası öyle ama işe büyükler karıştığı zaman olmuyo ben gelemem yani kayınvalideye falan dilim durmaz yani ben biliyorumxD
Zaten haksızlık yaparlarsa durmasın dilin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi orası öyle ama işe büyükler karıştığı zaman olmuyo ben gelemem yani kayınvalideye falan dilim durmaz yani ben biliyorumxD
cnm bazı şeyleri kimseyi üzmeden yapamayız bunu unutma. Hayır demeyi öğrenmeliyiz. Onlarda öğrenmeli. her yere çanta gibi taşıyamazsın adamı.Bir yerde tıkanırsın emin ol. ömür boyu sürmez böyle. Onları üzmeyim derken sen üzülürsün. sonra da onları üzersin ister istemez
Aynı şeyleri yaşadım.
Eşim yıllarca okul, iş sebeiyle ayrı şehirde yaşamış.
Ne zaman evlendi kıymete bindi.
Arada sıkı bir ilişki olur anlarım, yılda iki kez görüşürlerse ne ala ama nedense
Biz evlenince bir anda özlemleri kabardı.
Planlar, programlar gelip gelip kalmalar.
Ben normal bulmuyorum bu durumu, kim ne derse desin.
Zaten aynı şehirdesiniz, görüşüyormuşsunız sık sık.
Yeni evlilerle tatil neyin nesi.
Masum gibi isteklerin ne sonuçlar doğurduğunu, geleceğe nasıl yansıdığınıbizzat yaşadım.
Şu kadarını söyleyeyim, cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür.
Canım bir kere bi konuda taviz verirsen devamı geliyor bu bir gerçek
Ben evlendim kayınvalideyle mesafem az sürekli gelmiyor muhabbetleri
Balayından sonra ilk tatilimizde bizimle geldiler
Bu sene yine tatile gidicez dedik ilkinde sesim çıkmadı die bizim de tatile ihtiyacımız var die bize takıldılar eşim de bişey diyemedi
Bizde kayınpeder araba kullanmayı sevmediğinden sebep ya bize ya da eltimlere takılıyorlar maalesef
aranızda anlaşın tatile çıkın ama gidişleri azaltın asgariye indirin. haftada 1den fazla gitmeyin. onlarada eşinden habersiz sen söyle istersen yorgun oluyorum, misafirim gelecek gelemiyorum, başım ağrıyor bügün evde olacağım, ev işi var yapmam gereken vs bahanelerle,3-5 ten fazlada diretmezler zaten gelin diye. müsait olunca biz zaten geliyorz diye parantez içinde belirtirsin gerekirse. ama onlarlada tatile gtmek o kadr a kötü olmasa gerek. önyargılı çıkarsan zaten güzel geçiremezsinki.Canım doğru söylüyorsun ama bizim asla büyükleri kenara atalım ikimiz yaşayalım gibi bir düşüncemiz yok. Sürekli gideriz arar sorarız. Ben hatırlatırım hatta eşime ara anneni babanı diye. Ama bizimkilerin her aktivitede birlikte olalım tavrı da zaman zaman bunaltabiliyor![]()
Bende komşunla aynı fikirdeyim
O yüzden çizgini belli et
Her tatilde her boşlukta programlarınıza dahil olmasınlar
Zamanla emri vakiye de dönüşür iş, alıştıkça
Rica ederim![]()
Zaten haksızlık yaparlarsa durmasın dilinherkesin bi taşma noktası var sonuçta
![]()
Benim kp böyle işte kendi kararları uygulansin istiyor oğlunun evinde. Şu an oturdugumuz evi ilk kiraladigimiz zaman "siz şu kadar süre burda oturursunuz sonra ev alır gidersiniz" demişti mesela. Daha nişanlıydık o zaman. Ya da oturacagimiz muhiti soyleyip "başka yer zaten olmaz" demiştiişte böyle bir babayı idare etmek durumundayım canım. .
Tatlım sen kiskanabilirsin 23 yaşındasın ama benim kp 60 yaşında. Bana oğlunu kiskanmasi normal gelmiyorbir erkeğin bu kadar kaprisli olması toplumda çok sık karşılaştığımız bi durum değil. .
Kız aileleri emin ol çok daha anlayışlı ve geride durmayı biliyorlar canım. Benim kp bile kızı söz konusu olduğunda çok anlayışlı. Evleri çok yakın ama kızı 3 hafta gitmese sorun etmez, çocuklar çok çalışıyor yoruluyor der, ama biz gitmeyelim veya eşim 2 ya da 3gün aramasin hemen karaları bağlıyor, biz vefasız oluyoruz. Oysa ben de çalışıyorum ama bize aynı anlayışla bakamiyor. Evlendiginde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın canım![]()
Haklısın aslında canım kural haline gelmemesi bizim elimizde. Beni şu da endişelendiriyor aslında. Kp hayatı boyunca kendi ailesini, annesini, kardeşlerini eşinden ve çocuklarından önde tutmuş. Hayatta önceliği hep ailesi olmuş. Kv çok çekmiş adamın bu huyundan. Nereye gitse annesini de yanında götürürmüş yıllardır. Eşimden de aynı davranışları bekliyor gibi davranıyor son zamanlarda![]()