- 25 Eylül 2019
- 42
- 30
- 88
- 27
- Konu Sahibi Yenibirbeenn
-
O kadar ihtiyacım var ki bir an once geçmesineYolun daha çok başındasın
Geçecek
Doğru söylüyorsunuz baya erken 15 16 yaslarindaydik keşke bu kadar erken baslamasaydik ilk ilişkim ilk aşkım ilk ayriligim çok zor geliyor dilerim bende kuzeniniz gibi atlatabilirim22 yaşında 6.5 senelik ilişkiyi nasıl başardınız ya? Oha. Olur ama kuzenimin de lise 1 de başlamış ilişkisi üni. 4 de bitti. Şimdi başkasıyla beraber..
Haklısınız dün neredeyse bütün gün arkadaslarimlaydim mesela biraz daha iyi geliyor bu durum. Is arıyorum mesrla suan umarim bir an önce bulurum çünkü dediğiniz gibi yalnız boş boş evde oturunca daha zor olacaktirben çok yalnız kalmamanı tavsiye ederim ,
kalabalık eglenceli konuşması muahbbeti bol ortamlar iyi gelir
ozaman daha çabuk atlatılıyor
Bana göre iyi giden bir takım sorunlarında bittiği artık yoluna giren ilişki onun için hala kotuymus yorulmus sevsede yapamiyormus ve birden bitirdi. Dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederimneden bittiği önemli
yani kötü gidiyordu ki bitti
kendine yeni ortam kurs meşgale bul
gün içinde gez yürü akşama halin kalmasın
Haklısınız elbette değildir o benden vazgeçti mesela bende geçtim aslında ama suan acıtiyor iste. Diğer tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim is arıyorum suan umarım bir an önce bulur bir şeyleri düzene sokarimMerak etmeyin herşeyin ilaçı zaman gün geçtikte atlatıcaksınız kimse vazgeçilmez değildir yeterki siz kendinizi salmayın eğlenmeye çalışın oyalanın birşeylerle oturup düşünürseniz sizin için çok daha zor olucaktır.
asla başa baş kalmamanı tavsiye ederim..Merhaba, burayı uzun zamandır takip ediyorum ve burada bana yol gösterecek aklı başında buyuklerimin yasitlarimin olduğunu biliyorum. Yardiminiza, aklınıza ihtiyacim var zira benim aklım suan bana yetmiyor her neyse konum şu ki ben 22 yaşındayım ve 2 gün önce kesin olarak 6 buçuk yıllık ilişkim bitti ve tahmin edersiniz ki suan çok zor bir surecteyim çünkü çok fazla seviyorum sanki hiç gecmeyecek asla unutamayacagim gibi geliyor. Nasıl yoluma bakicam bilmiyorum uzun ilişkisi bitmiş ve daha sonra bunu atlatabilmis ve bana yol gosterecek güçlü kadınların hikayelerine ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim
Yok asla öyle bir düşüncem yok hatta başka biri o kadar uzak, o kadar imkansiz geliyor ki ve evet çok abartılı olmasada kısıtladigi seyler vardı. umarım dediğiniz gibi olur bir gün bunları farkına varır unutur ve mutlu olurumUnutuluyor merak etme.
Ama sana naçizane tavsiyem çivi çiviyi söker hesabı yapıp hemen bi başkasını sevmeye çalışma. Biraz nefes al. Sevgilinin ortalama bi Türk erkeği olduğunu varsayarak yazıyorum; 22 yaşında 6,5 yılını birine bağlı yaşamanın seni ne kadar kısıtladığını anladığın da geçen zamana acıyacaksın. Biraz kendini keşfet, tanı. Hayatı biriyle yaşamak ile yalnız yaşamak çok farklı şeyler.
Ve evet geçiyor, unutuluyor. Çok da güzel oluyor.
Çok çok üzüldüm basınız sağolsun dilerim sizde tamamen atlatirsiniz çok mutlu bir hayatınız olur. Evet psikologa gitmek benimde aklimda biraz zaman geçsin hala bugün ki gibi olursam gitmeyi düşünüyorum. teşekkür ederim tavsiyeniz icin6 yillik hayat arkadaşım oglumun babası vefat etti ve bende zor olsada alışmaya başladım ve henuz 9 ay oldu ölüme bile alışıyorsa insan bence ayrilikta da alışırsınız yaşlarımız da hemen hemen yakın bence zamana bırakın cok zorlanirsaniz terapiye gidin zira psikologumun bu surecte bana cok çok faydasi oldu
Rica ederim bende iyi dilekleriniz için teşekkür ederimÇok çok üzüldüm basınız sağolsun dilerim sizde tamamen atlatirsiniz çok mutlu bir hayatınız olur. Evet psikologa gitmek benimde aklimda biraz zaman geçsin hala bugün ki gibi olursam gitmeyi düşünüyorum. teşekkür ederim tavsiyeniz icin
Su halimde guldurdunuz beni teşekkür ederim evet haklısınız zaten artık iletisime falan geçmiyorum gitmek istedi kal demedim ayrılık mesajina da gayet güçlü bir yanıt verdim üzüntüm kendime ve dostlarima iste birde şimdi sizler biliyorsunuzHer şeyden önce sizinkisi bir bağlılık olmuş.. Neredeyse ilişkiden emekli olacakmışsınız
Herkesin tavsiyesi gibi bol meşgale bul kendine oyalanacagin. Ayrıca bittiği için aşırı yiprandigini göstermek karşı tarafa güç kazandırır, yapma.
Rica ederimRica ederim bende iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?