Yardim eder misiniz?

Evet yalniz kalmamak icin ugrasiyorum ve cok haklısınız inanıyorum elbette o ayrılmak istemeden önce bir takım şeyleri anlayıp hayırlısı için dua etmiştim 2 saat sonrada ayrıldı hayırlısı buymus dedim hiç mücadele etmedim. Şuan çok şükür diyemiyorum ama dedigim günlerde gelir inşallah

22 yaşa göre gayet aklı başında cevaplar veriyorsunuz. Burada yazdıklarınıza göre, güçlü bir genç kız imajı oluştu bende. Bu arada unutuluyor hiç merak etmeyin hatta siz ne zaman unutursanız o adam o zaman size geri dönmek isteyecek, bunu da aklınıza yazın. Umarım geri dönünce, sizi sebepsiz yere terk edip giden bir adamı affetmek gibi bir hata yapmazsınız çünkü kimse değişmez.

Zamanla her şey geçecek emin ol, daha çok yeni böyle düşünmen çok normal. Benim de 5 yıllık ilişkim vardı. Çok seviyordum, ayrılırsak, o başkası ile birlikte olursa ölürüm herhalde diyordum, onu sevmediğim bir hayatta yaşayamam, ben onu hep sevmek istiyorum, asla unutmak istemiyorum diyordum neler neler :) Ayrıldık, ilk başlarda çok üzüldüm fakat zamanla her şey geçti. O benden önce evlendi ve o gün yolda düğün alayı ile karşılaştım tesadüfen, güldüm geçtim. Komik bir anı benim için şuan. Evliyim ve iyi ki o ilişkim bitmiş, eşimle tanışmışım diyorum. Gün gelir sen de iyi ki dersin merak etme.

Çok teşekkür ederim en güçsüz hissettiğim şu zamanda bunu duymak bana çok iyi geldi. Ve Benden asla gidemeyen evlilik için can atan yillardir umut verip goklere cikaran sonrada beni ordan asagi iten adamı affetmem mümkün değil zaten.

neden ayrıldınız? mutlaka kendinize göre haklı sebepleriniz vardır. onlara odaklanın. şu an kötü hissetmenizin normal olduğunu ancak geleceğiniz için güzel bir adım attığınızı düşünün.

benim 5 senelik bir ilişkim benim yüzümden bitti. kahroldum. hiç geçmeyecek sandım hiç unutmayacağım. aklıma hep iyi şeyler geliyordu beraberken yaptığımız. çok çabaladım başlarda geri dönmesi için gururumu ayaklar altına aldım. özlüyordum. alışkanlığımı özlüyordum ve onsuz bir hayat onsuz bir gelecek fikri krize sokuyordu beni. aklıma hayallerimiz geliyordu.

Sonra, zamanla acı azalmaya başladı. aramayı, mesaj atmayı kestim. kendi hatamı kabullendim. şöyle dışardan bakıldığında sağlıklı bir ilişkimiz olmadığını, geleceğe hep umutla baktığımızı ancak gerçekçi olursak aslında gerçekleşmesinin çok zor ihtimaller olduğunu gördüm. o gün o an geçmişimde yaşadıklarımın bir sonucuydu. şu an yeni bir karar vererek yeni bir geleceği inşa edecektim.

Kabullenmek ve zaman. başka bir ilacı yok ne yazık ki...

Ah şu mesajınız o kadar iyi geldi ki resmen kendimi gördüm suan tam olarak öyle hissediyorum. Dilerim bende sizin gibi atlatirim lütfen dua edin benim için. yuvanizda hep böyle mutlu olursunuz, iyikileriniz hiç bitmez inşallah

Inanin neden ayrildigimizi bende bilmiyorum her şey yolundaydi, yolunda olmayan şeyleride yoluna sokmustuk, aylardır tartışma bile olmuyordu aramızda ama sonra olmadığını ve gitmek istediğini söyledi. Dilerim bende sizin asamaniza gelirim çünkü böyle çok zor

Keşke bende sizin gibi hic bulamasaydim bu işlere suan zorluğunu çekiyorum işte

yani bence 15 16 yaş çok toy yaşlar.
ama olan olmus.
kendinize iyi gelecek şeyler yapın.
kahve seviyorsanız onu için yoksa çay.
gezmeye çalışın.
zor oluyor biliyorum ama oturmakla da geçmiyor

yani bence 15 16 yaş çok toy yaşlar.
ama olan olmus.
kendinize iyi gelecek şeyler yapın.
kahve seviyorsanız onu için yoksa çay.
gezmeye çalışın.
zor oluyor biliyorum ama oturmakla da geçmiyor
Evet olan oldu dediginiz gibi bundan sonra bana iyi gelecek şeyler yapıp önüme bakmaliyim. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim

geleceksiniz inanın hatta aşık bile olacaksınız şimdi imkansız geliyordur ama olacak inanın. geçmişi sadece tebessümle anacaksınız, çıkardığınız dersler olacak. Şu an kendinizi mutlaka meşgul edeck bişeyler bulun. temizlik, iş, kitap, uzun yürüyüşler, kişisel bakım...

Ah evet suan gerçekten çok çok uzak geliyor bir başkası. Dilerim en kisa zamanda "gecmis" der ve gülümseyrek anarim onu tavsiyelerinizide dikkate alacağım böyle böyle geçecek sanırım. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için

Kız 22 yaşında sen 6,5 yıllık ilişkiyi nasıl sürdürdün... İyi olmuş boş ver zaten siz baya yıpranmışsınızdır. İlişki bittiğine göre o seni artık sevmiyor, öncelikle şurada anlaşalım.

Seni sevmeyen birisini de sevmen bence oldukça mantıksız. Seninki biraz da tabi uzun bir ilişkinin verdiği alışkanlık hissi olabilir.

Boş ver, sen önüne bak. Yarınlarını anarak gelecek planları yapamazsın. Hayırlısı diyip, hayatına devam edeceksin..

Ya da depresyona gir, hüngür hüngür ağla falan.. Ha bu arada delikanlı en geç 1 ay içinde yeni kız arkadaşını bulur haberin olsun

Doğru yeteri kadar sevseydi gidemezdi ve cok doğru dediniz yarını anarak gelecek planı yapamam daha çok yeni bir ayrılık umarım kisa bir zaman sonra bu dediğinizi uygulayabilirimde

Acınızı yaşayın elbette aşkı hayatınızın merkezine koymak sizin hatanız, sahip olduğunuz güzel şeylere bakın kendinizi geliştirmeye bakın sağlığınıza şükredin, derim

Acınızı yaşayın elbette aşkı hayatınızın merkezine koymak sizin hatanız, sahip olduğunuz güzel şeylere bakın kendinizi geliştirmeye bakın sağlığınıza şükredin, derim
Malesef öyle bir merkezine koymusum ki suan zorluğunu yaşıyorum hemde çok fazla yaşıyorum. Elbette sagligima aileme şu dönemde beni yalnız bırakmayan dostlarıma şükrediyorum ama henüz iyi gelmiyor

Canım benim geçiyor , önce çok üzülebilirsin ama biraz da mantığınla düşünmeye başlayınca üzerindeki yükler kalkıyor. Benim de uzun süreli ilişkim oldu, evlenmiş ... Bana çok haksızlık yaptı zamanında ama şimdi gram umrumda değil. Başkasıyla resmini gördüm aşkla bakıyordu, ama hiç etkilenmedim . Dedim ya biraz zoruna gidiyor gibi oluyor ama umursamıyorsun. Sadece zamanına üzülüyorsun , yani ben de böyle olmuştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…