Yardım eder misiniz

Haftada iki defa degil her iki günde bir gidiyormus. Üstelik her iki günde bir gitmekle haftada bir gitmenin arasinda büyük fark var. Kahveye gitmek nasil bir hobby olabilir allah askina? Eger insan evleniyorsa bal gibide bekarlikta yapdigi bircok seyden vazgececek. Eminim senin esinde bircok seyden vazgecmistir, bekarken haftasonlari bambaska planlar yapiyordur.

bebegimizi ne eşim nede ben hiç hak etmedik karnımda her tekmeleyişinde utanıyorum bebeğimden. ben oglum dogdugundaki psikolojisi için kaç tane kitap okurken eşim böyle bir baba olacagı için üzülüyorum

Eger kocanla basedemiyorsun onun aile büyüklerinden yardim iste. En iyisi babasindan yardim istemen, sana karsi olan tavrini onlara karsi yapacagini sanmiyorum.

cnm söyledim anneside konuşuyo babasıda. hatta bi kere annesi eşin çocugunu alır gider kalırsın ortada dedi çocugunun yüzünü göremezsin dedi yani çok sert konuşuyo kayınvaldemler ama sonuç aynı

İnşallah eşinize doğru yolu gösterebilirsiniz..
Moral bozmak istemem ama işiniz çok zor..
Aile büyükleri ile olacak iş değil bu neden derseniz,zaten onu bu şekilde yetiştiren onlar değil mi?
Sizi kaybedeceğini bilmeli bence,belki böyle yola gelir..
Belki diyorum çünkü arkadaşım sadece bu yüzden boşandı,adama yıllarca herkes anlattı yanlış yaptığını ama o yine bildiğini okudu..
Sorumsuz insanla hayat çok zor çoook..

eşimin bekarlıktan kalma bi arkadaşı var adam akşamları sürekli kahvede
adam evlendi tamam dedik gitmez artık adam daha fazla gitmeye başladı oğlu oldu bu defa yapmaz dedik hala kahve de çok zor valla ne diyeyim Allah yardımcın olsun
eşimle çocukluk arkadaşı olduğu halde ne eşim ne de diğer arkadaşları vazgeçiremediler
inşallah mevlam kalbine bi soğukluk verir aklını başına getirirde kurtulursun

hamilesin ya birde simdi dahada hassassindir sende bunu ona anlat ondan gizli degil onun yaninda agla belki vicdana gelir

hayatta en zor şey sorumsuz insanla uğraşmak
sorunluluklarını anlatmaktır onaa
halbuki bal gibi de biliyorlar sorumluklarını böyleleri
işlerine gelmediğinden böyle davranıyorlar
konuşmuşsunuz da anlatmışsınız da anlamamış
ozaman sizde onun anladığı dilden konuşun
o nasıl sorumsuzsa sizde öyle olun
akşam yemeği yapılmaısn gömleği pantolonu ütülemesin
çamaşırları yıkanmasın sorumsuzluk neymiş görsün
anladğı dileden anlatın sizde :1closedeyes:

onun yanında aglamakmı? aglamaktan gözümde yaş kalmadı desek daha dogru sizin eşleriniz ne kadar sürede çıkıyo dışarı

benim böyle şeylerde çözümüm şudur,sen de onu hayalet gibi gör,yemek mi yapıyorsun tek kişilik yap,alışveriş mi yaptın sadece kendine kıyafet al,sorarsada cevabın hazır, ''varlığını görmediğim bir insan için neden bir şey yapayımki''

eve aileni arkadaşlarını çağır,kendi keyfine bak,kocanın yolunu gözlersen daha çok üzülürsün canım.hamile halinde seni yanlız bırakan adamdan ilgi alaka bekleme.allah korusun başına bişey gelse haberi olmayacak..

Evlilik demek hakimiyet kurmak demek degildir.Erkegin uzerinde kurmaya calistiginiz ama asla basaramadiginiz bu hakimiyet yuzunden mutsuz oluyorsunuz.Siz diyorum cunku ben bu kisima dahil degilim.Nisanlilik donemi;veya flort herneyse tum bunlardan haberdarsiniz.Ama tabii bilmediginiz bir yerde degil erkeklerin icinde ya ses cikartmiyorsunuz.Evlenince is degisiyor.Isteniyor ki o aliskinligini benim gozumde hobisini-cevre ve kulture gore bu degisir(sporada vakit harcamak olur-barda olur-sanayide olur -internet olur:huzur buldugun zevk aldigin seyler hobidir-)biraksin.Genelde zaten bu serzeniste bulunana kadinlar ev hanimidir.Calisan kadinin kafasini dinlemek icin eminim esinin gun asiri kahvede olmasi onu rahatsiz etmez.

ben çalışıyodum hamileliğimin ilk dönemleri sorunlu geçti düşük tehlikesi geçirdim bu yüzden işimi bırakmak zorunda kaldım. insan evlendiği zaman bekarlıkta olan alışkanlıklarından vazgeçmesi gerekli evlilik demek birlik beraberlik demektir. hepimizin arkadaşları var ama hergün görrmüyoruz arkadaşlarımızı benim eşim hergün birlikte olmak istiyo arkadaşlarıyla. kararında olsa ses çıkarmam tabi ama dozunu aşıyor.

İlginç bir evlilik anlayışınız var... Olabilir de yargılamam, siz böyle mutluysanız problem yok.... Ama bundan normalmiş gibi bahsetmeniz, ve bunu genellemeye çalışmanız bence gereksiz..
Çalışan bir bayan olarak eşimin değil 2günde bir haftada 2 gün dahi kahvede olmasını istemem...
Hele ki 9 aylık evlysem ve 5 aylık hamileysem....

Benim eşim bekarken kahveye fazla gitmezdi, daha doğrusu ben öyle bilirdim, çünkü hiçbir zaman neredesin napıyosun gibi takiplerim olmadı. Bazen kahvede arkadaşlarlayım derdi, ama sorun etmezdim. Tabii ki arkadaşları ile görüşmek en doğal hakkı....
Evlendi ilk 6 ay gayet güzel gidiyor haftada bir gün o kendi arkadaşlarıyla ben kendi arkadaşlarımla dilediğimizce vakit geçiriyoruz.. Bi süre sonra o haftada bir gün 2 olmaya 3 olmaya başladı.... Ben de bu sefer onun eve gelip kahveye çıkmayacağını belli ettiği akşamlar ben ayşelere kahve içmeye gidiyorum, üst komşuya tatlı götürücem belki 1 saat falan laflarız demeye başladım..
Evde yanlız kalınca gördü nasıl bişey olduğunu, ve sonra ee sen gidiyorsun ben yanlız kalıyorum diye sızlanmaya başladı, sen de kahveye gittiğinde ben yanlız kalıp sıkılıyorum dedim....
Şimdi dediğim gibi genelde hafada 1 herkes kendi arkadaşlarıyla takılır.... Bazan başka akşamlar görüşemediği aradaşları arayıp çağırıyor o zaman da gidiyor, ama haftanın yarısını da kahvde geçiremez...
çalışan bir bayanım, evet kafamı dinlemek istiyorum, ama kocamla da vakit geçirmek istiyorum.... O yüzden 2 gündebir kahveye gitmesi beni rahatsız eder...

o zaman kadınlarda evlenmeden önceki hayatlarına devam etsinler
mesela benim arkadaşım evlendi. evlenmeden önce bara da giderdi. haftanın 2 günü arkadaşlarıyla yemeğede çıkardı gece. hadi yapsın bakalımo zaman hakimiyet değilmiş ya.
eşi ne der acaba...
git canım mı...benkafa dinlerken sende gece dışarda kafa dinle kız arkadaşlarınla. yemeğe çık. yada bara git.
erkek bara gidecek karısı o bundan huzur duyuyor diye göz yumacak. birde bıraksın diyorsunuz yok artık daha neler
oldu gözlerim doldu
.,

ashemez senin ne demek istediğini inan anlamadım ben zaten bu durumdan rahatsızım ve bi çare çözüm arıyorum bende evde oturup deli gibi onu beklemiyorum zaten çalışmıyorum ama benimde işlerim oluyor

canım zaten ben sana demedim.. Evlilik hakimiyet değildir, kocanın hobilerini bir anda bırakmasını bekleyemezsin, buna hakkın da yok diyen arkadaşa yorum yaptım....

Tatlım kendimden örnek verdim sen de öyle yapacaksın, kocan birgün kahveye gidip bir gün gitmiyor ya onun gitmediği gün sen bir komşuna 15-20 dk lığına çıkıp 1 saat kadar takılacaksın.... Yada kız arkadaşlarınla program yapıp çıkacaksın evden yanlız kalacak....
Evde yanlız kalmanın nasıl bişey olduğunu anlayacak... Mırın kırın mı etti, sen bekar hayatını devam ettirirken iyi de ben yapınca mı kötü diye ağzına lafı tıkayacaksın...
Yani ona kahve yasağı getirmeyeceksin, onun sana biyerlere gitmeyi yasaklamasını sağlayacaksın, ve o yasaklama kısıtlama getirmeye kalkınca da cevabını vereceksin....

benim burda ne komşum ne arkadaşım var hep uzaktalar akşam çıkıp şuraya gidiyorum diyemem ki çünkü kimse yok yakında anneme kalmaya gittiğimde evimi çok özlüyorum 1 gün bile zorla kalıyorum napıcam bilmiyorum

o zaman yemeğini ye onu bekleme... evde o yokmuş gibi davran eve geldiğinde... mesela ütünü gündüz yapma onun evde olduğu akşamlar başka bir odaya gidip ütü yap uzun süre...
yani onunla vakit geçirme.. işin özeti bu... O senle vakit geçirmek istediğinde bir bahane yaratıp onu evde yanlız bırak evden dışarı çıkamıyorsan odadan çık.. başka odada ütü bulaşık o bu şu bahanelerle onu tv karşısında yanlız bırak....
Benle ilgilenmiyorsun diye mızıklamaya başlayacaktır, sen de bu kahve olayını öne sürersin, sen de benimle ilgilenmiyorsun.. Evlendik, bırakmanı geçtim azaltmadın bile, hamile kaldım hiç umrunda değil... Yaa hiç bi benim bebeğimizin yanında olmak istemiyorsun diyeceksin.... Sen kahveye gittiğinde evde çok sıkılıyorum, beni önemsemediğini hissediyorum, üzülüyorum diyeceksin..
Yani kahveye gtme, sen şöylesin sen böylesin, beniumursamıyosun beni önemsemiyosun değil....
Sen şöylesn sen böylesin deyince ters teper.. BEN diliyle konuşacaksın, sen böyle yapınca ben böyle böyle hissediyorum diyeceksin....

Galoncok gercekten dene bakalim.Nasil olucak bende cok merak ediyorum.Aslinda simdi degil 4 ay sonra;sen hic birsey yapmasanda durum buna donusecek,Cunku sen sadece bebeginle ilgilenecek;esinde sadece kahveyle.Bu sefer esin sana neden benimle ilgilenmiyorsun diyecek sen sende benimle ilgilenmedin diyeceksin ve bu boyle surup gidicek.Esinle ortak sohbet konulari bulmani tavsiye ederim.Ortak tv programlari gibi,,Her ne sekilde olucaksa olsun bir omur boyu mutluluk dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…