Esinden kac senedir suren bu aliskanligini-hobisini-9 ayda nasil birakmasini bekliyorsun ki?Hersey yavas yavas rayina oturacaktir.Herkesin bir kafa dagitma tarzi var;birak dagitsin kafasini.Haftada 2 gun gittigini soyluyorsun.Evde surekli bir bebek sohbeti yapiliyor mu?Tabikii yapilacak ancak erkeklerin bizim kadar detayci olmadiklarini ve bebegin onun icin suan sadece -eline alana kadar-sorumluluk oldugunu unutma.Yok ben onun gitmesini istemiyorum dersen;esini taniyan sensin ,yolunuda kendin daha saglikli bulursun.Benden nacizade tavsiye:benimde esim haftada 1 kere arkadaslariyla icmeye gider,bende 8 aylik evliyim;bende sonu cabuk gelen maalesef 6 ayl bir hamilelik yasadim.O donemlerde kendi kendime vakit gecirmenin yollarini buldum;uyumak-kitap okumak-internette sorf yapmak gibi.ve onu hep guleryuzle karsiladim..ama bu gunler asla hafta sonu olmadi.cunku her hafta sonu benimle programi doluydu:dr a gitmek-test-alisveris-gezme-evde cinema gibi.Kolay gelsin
bebegimizi ne eşim nede ben hiç hak etmedik karnımda her tekmeleyişinde utanıyorum bebeğimden. ben oglum dogdugundaki psikolojisi için kaç tane kitap okurken eşim böyle bir baba olacagı için üzülüyorum
Haftada iki defa degil her iki günde bir gidiyormus. Üstelik her iki günde bir gitmekle haftada bir gitmenin arasinda büyük fark var. Kahveye gitmek nasil bir hobby olabilir allah askina? Eger insan evleniyorsa bal gibide bekarlikta yapdigi bircok seyden vazgececek. Eminim senin esinde bircok seyden vazgecmistir, bekarken haftasonlari bambaska planlar yapiyordur.
Evlilik demek hakimiyet kurmak demek degildir.Erkegin uzerinde kurmaya calistiginiz ama asla basaramadiginiz bu hakimiyet yuzunden mutsuz oluyorsunuz.Siz diyorum cunku ben bu kisima dahil degilim.Nisanlilik donemi;veya flort herneyse tum bunlardan haberdarsiniz.Ama tabii bilmediginiz bir yerde degil erkeklerin icinde ya ses cikartmiyorsunuz.Evlenince is degisiyor.Isteniyor ki o aliskinligini benim gozumde hobisini-cevre ve kulture gore bu degisir(sporada vakit harcamak olur-barda olur-sanayide olur -internet olur:huzur buldugun zevk aldigin seyler hobidir-)biraksin.Genelde zaten bu serzeniste bulunana kadinlar ev hanimidir.Calisan kadinin kafasini dinlemek icin eminim esinin gun asiri kahvede olmasi onu rahatsiz etmez.
Evlilik demek hakimiyet kurmak demek degildir.Erkegin uzerinde kurmaya calistiginiz ama asla basaramadiginiz bu hakimiyet yuzunden mutsuz oluyorsunuz.Siz diyorum cunku ben bu kisima dahil degilim.Nisanlilik donemi;veya flort herneyse tum bunlardan haberdarsiniz.Ama tabii bilmediginiz bir yerde degil erkeklerin icinde ya ses cikartmiyorsunuz.Evlenince is degisiyor.Isteniyor ki o aliskinligini benim gozumde hobisini-cevre ve kulture gore bu degisir(sporada vakit harcamak olur-barda olur-sanayide olur -internet olur:huzur buldugun zevk aldigin seyler hobidir-)biraksin.Genelde zaten bu serzeniste bulunana kadinlar ev hanimidir.Calisan kadinin kafasini dinlemek icin eminim esinin gun asiri kahvede olmasi onu rahatsiz etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?