Yardım eder misiniz

uzun yıllar sonra canı isterse düzelir...sen kendine dert etmemeye bak,hamilesin zaten.

Nerde o delikanli kadin cikipta ben eski hayatimi surduruyorum kizlarla bara gidicem diyecek?Bu kadar kadinin arasinda bir tane var mi?Ama bu kadar kadinin arasinda pasa pasa eski hayatina devam eden kocalar var.Demek ki bu toplum kadin erkek esitligini halen sozde surduruyor.Ben evlenmeden once bara giderdim kizlarla.Simdi degisen yasinda getirdigi bikkinlikla kizlarin bize gelmesi..Yine alkol icilir;yine gulunur;yine dagitilir.Tek fark barda aradigini evde bulmak.Hayatini degistirmez koselerini yuvarlarsin.Yok ben yuvarlamam boyleyim dersen sorunlarada katlanmak sana duser.Bar eve gelir ama ev bara tasinmaz:)Bizim konu sahibi arkadasimizinda kahveyi eve getirmesini tavsiye ettim.Yanii 3,5,8 masasini degil.Esinin arkadaslariyla olan o YUVARLAK sohbetlerini.Aaa tabii benim dusuncelerim ve tecrubelerim bunlar.Ben mutsuz olmadim;aksine cokda mutluyum.Kikkanc miyim?Deli gibi.Ama esimin beni aptal yerine koymasindansa nerde kiminle oldugunu bilmek tercihim.
sevgiler

Bir gün aslanla öküz beraber takılıyorlarmış.Kafa çekiyorlamış.
Aslan saate bakmış - oooo çok geç olmuş benim gitmem gerek demiş.
Öküz- otur işte daha yeni geldik biraz takılır gideriz demiş.
Aslan- yok ben kalkayım demiş evde hanım merak eder şimdi demiş.
Öküz - sen ki koskoca ormanların kralısın bütün hayvanlar senden korkar, sende hanımdan mı korkuyorsun demiş.
Aslan- Öküzzzz beni evde bekleyende aslan senin ki gibi inek beklemiyor demiş.

Arkadaslar söyleyeceğim aslan gibi bir es olun.

Son düzenleme:

bu yorum güzeldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…