Bende öyle diyorum ama bana mesaj attığı an herşeyi unutuyorumUnutun tabi ki de. Kolay değildir ama ikinci bir kişi var. Küfür var. Değmez inanın
O kizda biliyor benle konuştuğunuAdam sizle dalga geçiyor ve bunu anlamıyor sunuz...
Yedek siniz malesef. diğer kıza üzüldüm ben
Tabikide ama o kadar yıl ve yasananlar gercekten insana koyuyoCinsellik yaşıyorsanız muhtemelen onun için kovup,kovup geri çağırıyor.kendinize nasıl bir kötülük yaptığınızı anlasaniz keşke.acaba vazgecmeniz için daha ne yapmasi lazım.gurur güzel bişey
Bu nasıl saçma birşey dir....O kizda biliyor benle konuştuğunu
Kimseye güvenemiyorum zaten 1 yıldır sevgilim yokSakın sakın sakın görüşme. İleri de bu adamla nasıl çıktım diye pişmanlık duyacaksın. Biraz kıymet verin kendinize. Adam eline aldattığı kızın dövmesini yaptırmış. Basit basit olaylar... Daha seçici davran sevgili konusunda canım
Hayır anlamak istemiyorsunuz ben onu kabul etmiyorum bana sürekli mesaj atıyor ben onunla zatn canımli cicim li konuşmuyorum direk reddedoyorum ve sert konusuyurumBu nasıl saçma birşey dir....
Ozaman ev tutsun üçünüz yaşayın yada telefon dan konferanslı görüşme falan yapin ! Bu nasıl bir mide acaba ???
Kendinizi bu kadar düşürür seniz adam da istediği gibi oynar sizle !
Hoş her türlü kabul sünüz zaten
Siz onu kabul etmeseniz hiçbir şekilde ulaşamaz...Hayır anlamak istemiyorsunuz ben onu kabul etmiyorum bana sürekli mesaj atıyor ben onunla zatn canımli cicim li konuşmuyorum direk reddedoyorum ve sert konusuyurum
Yinede görüşleriniz için teşekkür ederim sert olmasanız iyiydiSiz onu kabul etmeseniz hiçbir şekilde ulaşamaz...
Engelleyin heryerden aramaz taviz veriyor sunuz ki arıyor.
Dedim tabi kide ekran görüntüsünü bile attm o ara sıra gelir sana dedi şok oldum kız beni sürekli rahatsız ediyor fake hesaplardan istek atıp bana bakıyorKıza size yazdıklarını söyleyin özlüyormuş vs
Iyyy midesiz pis. Tencere kapak olmuşlar boşver sen hayatına kaliteli insanları alDedim tabi kide ekran görüntüsünü bile attm o ara sıra gelir sana dedi şok oldum kız beni sürekli rahatsız ediyor fake hesaplardan istek atıp bana bakıyor
Tövbe de KızSöylemen gereken canım "bi sonraki limana uşağum senin tega kacti"
Iyi vallahi ötekinin Nazi vizi Yıldırınca sana gelsin teselli olmaya...
Yarında onlar evlenir her kavgada senin kucağına hop al Yazmalım Selvi Boylum filmindeki sarı hatuna dönersin benden demesi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?