- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi moonlight12345
-
Çok fazla yan etki yazmışlar bu kadar olumsuz mu etkiliyor gerçektenben de selectra kullanıyorum en düşük dozda ama çok memnunum. kendime güvenim geldi, kendimle barıştım. ilacı kullanın ama anlamadığım neden iki tane vermiş ki, ikisi de antidepresan mı?
Uzun zamandır çeşitli takıntılarım var. Mesela ölüm korkusu eşim e ya da bana bisey olacak diye düşünüp duruyorum. Saçma sapan herşey kafama takılıyo. Geçmişte olup biten herşeyi ince detayına kadar hatırlıyorum. Hatirlamadiklwrimi da hatırlamak için zorluyorum kendimi bu gibiPaylaşta yardımcı olalım
Diğeri selectra etki edene dek sakinleştirici cinsten bi ilacmis. Selectra kaç mg kullanıyorsunuzben de selectra kullanıyorum en düşük dozda ama çok memnunum. kendime güvenim geldi, kendimle barıştım. ilacı kullanın ama anlamadığım neden iki tane vermiş ki, ikisi de antidepresan mı?
anladım ama doktorunuz verdiyse kullanın. 25 mglık olanını kullanıyorum en düşük dozda.Diğeri selectra etki edene dek sakinleştirici cinsten bi ilacmis. Selectra kaç mg kullanıyorsunuz
Peki ne gibi yan etkileri oldu ben ilkini alicam bugün teredrutteyimanladım ama doktorunuz verdiyse kullanın. 25 mglık olanını kullanıyorum en düşük dozda.
sizinki 50 mglık onun yan etkilerini bilmiyorum ama benim kullandığımda da çok yan etki vardı. mesela ilk 1 hafta korkunç baş ağrısı çektim, inanılmaz kötüydü. bir de doktor sadece esnersin ilk başta başka bir şey olmaz demişti ama ben sürekli uyukluyordum. kullanalı 1 ayı geçti şimdi uyuklama hali de baş ağrısı da yok neyse kiÇok fazla yan etki yazmışlar bu kadar olumsuz mu etkiliyor gerçekten
Ilk dört gün 25 mg alicam ben de. Şimdi ıctim. Peki ne zaman geçti yan etkileri ve iyileşme ne zaman basladisizinki 50 mglık onun yan etkilerini bilmiyorum ama benim kullandığımda da çok yan etki vardı. mesela ilk 1 hafta korkunç baş ağrısı çektim, inanılmaz kötüydü. bir de doktor sadece esnersin ilk başta başka bir şey olmaz demişti ama ben sürekli uyukluyordum. kullanalı 1 ayı geçti şimdi uyuklama hali de baş ağrısı da yok neyse ki
Bak işte cevabı kendin veriyorsun aslında, "kafanda büyüttüğün bir sorun". Bu yüzden bunu düşünmeyi bırak, aklına geldiği an başka bişeye yönel, kurtulmak senin elinde.Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
bu bahsettiklerim bir hafta filan sürdü. belki psikolojik bilmiyorum ama iki haftada filan da etkisini gösterdi sanıyorum.Ilk dört gün 25 mg alicam ben de. Şimdi ıctim. Peki ne zaman geçti yan etkileri ve iyileşme ne zaman basladi
Evet tabi ki biliyorEvleneceğin kişi durumunu biliyor mu yani ağlamalarını ve buna sebep olan olayı
ilaçları mutlaka kullanın. kafada büyütülen şeylerin esasında o kadar da önemli olmadığını anlayacaksınız bu sayede. bazı şeyleri aşamıyorsanız aşamıyorsunuz demektir yardım almaktan çekinmeyin. insanız hata mutlaka yapıyoruz, herkesin başına her şey gelebilir önemli olan en hafif düzeyde atlatabilmek. dediğim gibi siz aşamıyorsanız yardım edebilecek birileri mutlaka vardır.Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
Kullanmayacaksanız niye gittiniz ? Selectra güzel ilaçtır seni sersem yapmadan derin düşüncelere dalmanı engeller alış saatini uyuma saatinden yarım saat önce yaparsan kendinle kavga etmeden uyumayı öğrenirsinNerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun
Bunun işin psikiyatrise gidip ilaç kullanmanız ve de terapi almanız gerekir sanırım .Uzun zamandır çeşitli takıntılarım var. Mesela ölüm korkusu eşim e ya da bana bisey olacak diye düşünüp duruyorum. Saçma sapan herşey kafama takılıyo. Geçmişte olup biten herşeyi ince detayına kadar hatırlıyorum. Hatirlamadiklwrimi da hatırlamak için zorluyorum kendimi bu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?