Yardim edin dayanamiyorum

ben de selectra kullanıyorum en düşük dozda ama çok memnunum. kendime güvenim geldi, kendimle barıştım. ilacı kullanın ama anlamadığım neden iki tane vermiş ki, ikisi de antidepresan mı?

Ben de antidepresan kullaniyorum beş altı aydır kilo falan aldırmadı tam tersi bır kilo verdim kullandigimdan beri, doktor ihtiyaç görmese vermezdi ayrıca size ilaç demek ki ihtiyaciniz var ki vermis

Sağlığınız mı daha önemli bir kaç kilo alıp vermek mi?

İstah kapatıcı özellikleri var .Bu selectra mutluluk hormonu diye biliyorum ,ama düzenli kullanmalısınız .
Birde iki ay sonra dügününüz varsa ,aşıksanız mutlu olmanız lazım .
Yok degilse evlenmeyin .

Paylaşta yardımcı olalım
Uzun zamandır çeşitli takıntılarım var. Mesela ölüm korkusu eşim e ya da bana bisey olacak diye düşünüp duruyorum. Saçma sapan herşey kafama takılıyo. Geçmişte olup biten herşeyi ince detayına kadar hatırlıyorum. Hatirlamadiklwrimi da hatırlamak için zorluyorum kendimi bu gibi

ben de selectra kullanıyorum en düşük dozda ama çok memnunum. kendime güvenim geldi, kendimle barıştım. ilacı kullanın ama anlamadığım neden iki tane vermiş ki, ikisi de antidepresan mı?
Diğeri selectra etki edene dek sakinleştirici cinsten bi ilacmis. Selectra kaç mg kullanıyorsunuz

Çok fazla yan etki yazmışlar bu kadar olumsuz mu etkiliyor gerçekten
sizinki 50 mglık onun yan etkilerini bilmiyorum ama benim kullandığımda da çok yan etki vardı. mesela ilk 1 hafta korkunç baş ağrısı çektim, inanılmaz kötüydü. bir de doktor sadece esnersin ilk başta başka bir şey olmaz demişti ama ben sürekli uyukluyordum. kullanalı 1 ayı geçti şimdi uyuklama hali de baş ağrısı da yok neyse ki

Ilk dört gün 25 mg alicam ben de. Şimdi ıctim. Peki ne zaman geçti yan etkileri ve iyileşme ne zaman basladi

Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
Bak işte cevabı kendin veriyorsun aslında, "kafanda büyüttüğün bir sorun". Bu yüzden bunu düşünmeyi bırak, aklına geldiği an başka bişeye yönel, kurtulmak senin elinde.

Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
ilaçları mutlaka kullanın. kafada büyütülen şeylerin esasında o kadar da önemli olmadığını anlayacaksınız bu sayede. bazı şeyleri aşamıyorsanız aşamıyorsunuz demektir yardım almaktan çekinmeyin. insanız hata mutlaka yapıyoruz, herkesin başına her şey gelebilir önemli olan en hafif düzeyde atlatabilmek. dediğim gibi siz aşamıyorsanız yardım edebilecek birileri mutlaka vardır.

Kullanmayacaksanız niye gittiniz ? Selectra güzel ilaçtır seni sersem yapmadan derin düşüncelere dalmanı engeller alış saatini uyuma saatinden yarım saat önce yaparsan kendinle kavga etmeden uyumayı öğrenirsin

Bunun işin psikiyatrise gidip ilaç kullanmanız ve de terapi almanız gerekir sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…