- 14 Ekim 2017
- 69
- 11
- 38
- 31
- Konu Sahibi moonlight12345
-
Lütfen iğneleyici yorumlar yapmayın. Ilacın prospektüsünü kullanınca korktum fikir almak istedmKullanmayacaksanız niye gittiniz ? Selectra güzel ilaçtır seni sersem yapmadan derin düşüncelere dalmanı engeller alış saatini uyuma saatinden yarım saat önce yaparsan kendinle kavga etmeden uyumayı öğrenirsin
Ve bugün bana en iyi gelen cümle aşamıyorum evet kimse anlamıyor aşamıyorum. Takma kafana başka şeylerle ilgilen aman bırakma kendini falan filan klasik cümleler yapabilsem yaparım zaten halden anlayan insanların olması ne guzelilaçları mutlaka kullanın. kafada büyütülen şeylerin esasında o kadar da önemli olmadığını anlayacaksınız bu sayede. bazı şeyleri aşamıyorsanız aşamıyorsunuz demektir yardım almaktan çekinmeyin. insanız hata mutlaka yapıyoruz, herkesin başına her şey gelebilir önemli olan en hafif düzeyde atlatabilmek. dediğim gibi siz aşamıyorsanız yardım edebilecek birileri mutlaka vardır.
Onunla paylaş bu endişeni biz burda ne desek olmaz canım bana kalsa ertele düğünü kendini hazır hissettiğinde yapın derimEvet tabi ki biliyor
Memuruz ikimiz de nikahimizi erken yaptık o yüzden erteleme şansımız yok gibi bişey çok uzadi çünkü. Sizden ilaç kullanım süreci ile alakalı yardım istiyorum eğer daha önce kullanmış olan varsaOnunla paylaş bu endişeni biz burda ne desek olmaz canım bana kalsa ertele düğünü kendini hazır hissettiğinde yapın derim
İlaçlar farklılık gösterir canım ama kullanman daha iyi gibi ya da terapist e gidebilirsin ama ikisi de hemen fayda göstermez biraz zaman gerekebilir ama ertelemeden halletmeye çalışMemuruz ikimiz de nikahimizi erken yaptık o yüzden erteleme şansımız yok gibi bişey çok uzadi çünkü. Sizden ilaç kullanım süreci ile alakalı yardım istiyorum eğer daha önce kullanmış olan varsa
Öncelikle prospektüs okuyup korkma huyundan vazgeçin okb başlangıcıdır yaşadım biliyorum eğer şu an selectra yı kullanmazsanız daha ağır ilaçlar olrak size geri döner bir çok ilacın prospektüsünde neler neler yazar açın bir aspirininkini falan okuyun görün onlar kesin yan etkiler değil olabilecek şeyler olursa telaş yapmayın demektir her şey doz doz doz dozunu kaçırdığınız zaman su bile zehirler öldürür sizi doktorun verdiği dozu aşmadan kullanınLütfen iğneleyici yorumlar yapmayın. Ilacın prospektüsünü kullanınca korktum fikir almak istedm
Öncelikle hiçbir ilaç kilo yapmaz. Bunu doktorumdan aktarıyorum. İlaç enerji veren kalori sağlayan bir şey değildir. Yalnızca kullandığınız ilaç sizi psikolojik olarak yemeye ve az harekete yönlendiriyorsa kilo alırsınız. Antidepresana gelince.. bir hafta önce nikahım oldu. Kardeşim nikahıma gelmedi kendince maraz çıkarıp. Ondan öncesinde tonlarca sorun.. ev tutulmadı eşya alınmadı her şey en sona kaldı para yok vs.. aileler gergin. Bir yandan yüksek lisans tezimin teslimi uzadı, diğer yandan ramazan geldi oruç.. günlerce ağladım ve benim haklı nedenlerim vardı. Ama asla ilaç kullanmadım. Daha öncesinden biliyorum salak gibi uyutmaktan ve sorunları ertelemekten başka işe yaramıyor. Hele sizinkisi kuruntu. Bu süreçte her gece uyumadan youtube’taki olumlama meditasyonlarını dinledim ve zamanla rahatlamayı öğrendim.. sonra sorunlarım çözülmeye başladı. Evlilikten önceki son iki ay cehennem gibidir. Olacak mı oldu mu, ev eşya aile düzen vs.. delirtir adamı. Ama ilaca başvurursanız sadece sorunları ertelersiniz ve ertelenen her şey sonrasında daha da büyüyerek karşınıza çıkar. Ağlayın sorun değil. Sevdiklerinizle konuşun. Meditasyon deneyin. İnanın iyi gelecek. Size önerim bu. Evlilik sürecini en kötü şekilde yaşamış biri olarak söylüyorum, geçecek.Nerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun
psikiyatriste devam etme imkanınız varsa gidin, gerçekten çok faydası oluyor.Ve bugün bana en iyi gelen cümle aşamıyorum evet kimse anlamıyor aşamıyorum. Takma kafana başka şeylerle ilgilen aman bırakma kendini falan filan klasik cümleler yapabilsem yaparım zaten halden anlayan insanların olması ne guzel
Ben kullandım bir yıl kadar. Kilo falan aldırmadı. Ayrıca kilo almak her gün ağlamaktan daha mı kötüçok kilo aldırdığını duydum bu ilaçların
Bir yıl önce yaptığım hata neden on gündür içine dert oluyor. Bir yıldır takıyorum desen anlıcam da bir yıl önceki olayı 10 gündür takmak neden? Ne tetikledi bunu??Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
Nerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?