Yardim edin dayanamiyorum

Lütfen iğneleyici yorumlar yapmayın. Ilacın prospektüsünü kullanınca korktum fikir almak istedm

Ve bugün bana en iyi gelen cümle aşamıyorum evet kimse anlamıyor aşamıyorum. Takma kafana başka şeylerle ilgilen aman bırakma kendini falan filan klasik cümleler yapabilsem yaparım zaten halden anlayan insanların olması ne guzel

Onunla paylaş bu endişeni biz burda ne desek olmaz canım bana kalsa ertele düğünü kendini hazır hissettiğinde yapın derim
Memuruz ikimiz de nikahimizi erken yaptık o yüzden erteleme şansımız yok gibi bişey çok uzadi çünkü. Sizden ilaç kullanım süreci ile alakalı yardım istiyorum eğer daha önce kullanmış olan varsa

Geçmiş olsun. İlaçların etkisi herkeste farklı olur. Birini çok etkilerken bir diğerini o kadar da etkilemeyebilir. Fakat genel olarak bakıldığında insanı aşırı derecede rahatsız edecek şeyler değil. Kullanıp kullanmamak elbette sizin kararınız. Ama bence terapiyle birlikte kullanmanız daha etkili olacaktır.

Memuruz ikimiz de nikahimizi erken yaptık o yüzden erteleme şansımız yok gibi bişey çok uzadi çünkü. Sizden ilaç kullanım süreci ile alakalı yardım istiyorum eğer daha önce kullanmış olan varsa
İlaçlar farklılık gösterir canım ama kullanman daha iyi gibi ya da terapist e gidebilirsin ama ikisi de hemen fayda göstermez biraz zaman gerekebilir ama ertelemeden halletmeye çalış

Lütfen iğneleyici yorumlar yapmayın. Ilacın prospektüsünü kullanınca korktum fikir almak istedm
Öncelikle prospektüs okuyup korkma huyundan vazgeçin okb başlangıcıdır yaşadım biliyorum eğer şu an selectra yı kullanmazsanız daha ağır ilaçlar olrak size geri döner bir çok ilacın prospektüsünde neler neler yazar açın bir aspirininkini falan okuyun görün onlar kesin yan etkiler değil olabilecek şeyler olursa telaş yapmayın demektir her şey doz doz doz dozunu kaçırdığınız zaman su bile zehirler öldürür sizi doktorun verdiği dozu aşmadan kullanın

Kafanıza taktığınız her neyse gidin anlatmanız gereken kişiye anlatın ve bu yükten kurtulun. Hayatta herkes hata yapabilir ya da yaşamak istemeyeceğimiz bir şey yaşayabiliriz. Bu ilişki olur hırsızlık olur birini yaralama olur. Geçmiş geçmişte kalır

Öncelikle hiçbir ilaç kilo yapmaz. Bunu doktorumdan aktarıyorum. İlaç enerji veren kalori sağlayan bir şey değildir. Yalnızca kullandığınız ilaç sizi psikolojik olarak yemeye ve az harekete yönlendiriyorsa kilo alırsınız. Antidepresana gelince.. bir hafta önce nikahım oldu. Kardeşim nikahıma gelmedi kendince maraz çıkarıp. Ondan öncesinde tonlarca sorun.. ev tutulmadı eşya alınmadı her şey en sona kaldı para yok vs.. aileler gergin. Bir yandan yüksek lisans tezimin teslimi uzadı, diğer yandan ramazan geldi oruç.. günlerce ağladım ve benim haklı nedenlerim vardı. Ama asla ilaç kullanmadım. Daha öncesinden biliyorum salak gibi uyutmaktan ve sorunları ertelemekten başka işe yaramıyor. Hele sizinkisi kuruntu. Bu süreçte her gece uyumadan youtube’taki olumlama meditasyonlarını dinledim ve zamanla rahatlamayı öğrendim.. sonra sorunlarım çözülmeye başladı. Evlilikten önceki son iki ay cehennem gibidir. Olacak mı oldu mu, ev eşya aile düzen vs.. delirtir adamı. Ama ilaca başvurursanız sadece sorunları ertelersiniz ve ertelenen her şey sonrasında daha da büyüyerek karşınıza çıkar. Ağlayın sorun değil. Sevdiklerinizle konuşun. Meditasyon deneyin. İnanın iyi gelecek. Size önerim bu. Evlilik sürecini en kötü şekilde yaşamış biri olarak söylüyorum, geçecek.

psikiyatriste devam etme imkanınız varsa gidin, gerçekten çok faydası oluyor.

Yaptığım hatalar ve saçmalıkları aklıma getirdiğimde burdan uzaya yol olur.bir insan bu kadar çok hata ve saçmalık yaparmı yaa herhalde ilk sırada ben yer alırım.neyseki ilacımı içiyorum ve artık düşünmüyorum.ha bide artık hiç konuşmuyorum ne zaman konuşsam bi hata yapıyorum bende konuşma yeteneği yok

Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
Bir yıl önce yaptığım hata neden on gündür içine dert oluyor. Bir yıldır takıyorum desen anlıcam da bir yıl önceki olayı 10 gündür takmak neden? Ne tetikledi bunu??

Sana burda takma etme demek zaten anlamsız.
Doktora gitmişsin ilaç vermiş. Kendi kendine aşamıyorsan ilaçları kullanmaktan başka çaren yok. Zaten kullanma konusunda tereddüt etmen bile saçma

Ben kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Bnde geçtim o yoldan. İlaç kullanmasaydım ve destekleyenim olmasaydı asla düzelemezdim

Ne yaşadın bilmiyorum ama tek bildiğim, pişman oluyorsan, düşünüp üzülebiliyorsan iyi insansın demektir.Hemen şu anda kendini affet.Birdaha yapmayacagina emin olduğun bir hatan için kendini yerden yere vurma.Affet kendini mutlaka.Başka yolu yok.Suçluluk duygusundan arın ve yaralarını sar.

öncelikle her insan hata yapar hatalarınız ile ve kendiniz ile barışın. ilacın kilo aldıracağını düşünüyorsunuz şöyle düşünün farklı bir hastalığınız olsa ilaç kullanmayacak mısınız ? ilaçları kullanın kilo alacağınızı düşünüyorsanız ki bence almayacaksınız diyet yaparsınız. bu tarz konulara yorum yazıyorum genelde bende de aynı hissettiğiniz şekilde duygular vardı ilaç kullandım. sonrasında bir çok kişisel gelişim kitabı okudum psikoloğa gittim. bakış açınızı değiştirin kendinizi sevin, hatalarınızı da sevin sanırım en önemlisi de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…