- 14 Ekim 2017
- 69
- 11
- 38
- 31
- Konu Sahibi moonlight12345
-
Niye kullanmak istemiyorsunuz? Bu haliniz daha mı iyi?Nerden nasıl başlasam bilemiyorum benim bazı psikoloji k sorunlarım var. 2 buçuk ay sonra düğünüm var ve kendimi hiç biseye veremiyorum. Sürekli ağlıyorum sürekli aklimda bi takıntı var kurtulamıyorum yemek içmek gülmek sohbet etmek hiç bişey istemiyorum. En sonunda psikiyatriye gittim selectra verdi bana 50 mg ilk 4 gün yarım sonra tam iç dedi. O etkisini hemen göstermez diye bi de yanında ativan expidet verdi. Kullansam mi kullanmasam mi ne yapsam kararsız kaldım lütfen biri bana yardımcı olsun
Geçmişte yaptığım bi hata vardi. Bir yıl öncesine kadar. Hiç aklımda yokken bi anda aklıma geldi 10 gündür bir daha kurtulamadım.neye takıntı yapıyorsunuz, sorun ne?
çok kilo aldırdığını duydum bu ilaçlarınNiye kullanmak istemiyorsunuz? Bu haliniz daha mı iyi?
Geçmişte yaptığım bi hata vardi. Bir yıl öncesine kadar. Hiç aklımda yokken bi anda aklıma geldi 10 gündür bir daha kurtulamadım.
çok kilo aldırdığını duydum bu ilaçların
Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorunne hatası? biriyle bişey mi yaşadınız? yani ne olmuş olabilir adam filan öldürmediyseniz bu kadar takıntı yapmayın. ilaç yerine terapi görseniz?
Ne Hatası ? Birliktelik gibi mi ?Geçmişte yaptığım bi hata vardi. Bir yıl öncesine kadar. Hiç aklımda yokken bi anda aklıma geldi 10 gündür bir daha kurtulamadım.
Hayır değil.Ne Hatası ? Birliktelik gibi mi ?
Tabi ki kimseyle bişey yasamadim adam da öldürmedim dışardan küçük görünen ama benim kafamda büyüttüğüm bi sorun
Yardım istiyorsunuz ama açıkça anlatmıyorsunuzHayır değil.
Duyduğunuz şeylerle hareket etmek yerine doktora güvenmeyi deneyin. Antidepresan kullanan tanıdıklarımdan hiç biri kilo almadı.çok kilo aldırdığını duydum bu ilaçların
Paylaşta yardımcı olalımHayır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?