Okul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek lerAma hep bir bahane bulursan bir şey yapamazsın. Profilinde ilkokul mezunu yazıyor tekrar açıktan lise üniversite dersen 8 yıl sürecek. Bu sorumluluğu alabilcek misin? Ya da bu öğretimler paralı mı bilmiyorum. Bunların üstesinden gelebilceksen öğrenimine devam et ya da olan biten her şeye göz yum.
Allah yardımcın olsunOkul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek ler
Ya nasıl sığ bir çevrede yetiştiniz. Nasıl cümleler bunlar. Siz zaten kır dizini otur diye büyütülmüşsünüz asıl suç ailenizdeGüç süzüm evet ona muhtacim çünkü düşünmem gereken iki tane evladım var kimsem yok bugün anneme arasam desem hemen komşunun kocasını örnek veriyor kızım onun kocasıda yapıyor yene senin ki eve geliyor onun.ki gelmiyor diye basliyor
Eşinin aldatmasına takılmışsın seviyorum yazmışsın ama anladığım kadarıyla sevmiyorsun... Herkesin şartları eşit değil tabi öyle hemen boşanamayabilirsin. Yapacağın şey, büyük çocuğun lise çağına küçük çocuğun da ilkokul çağına gelene kadar kendine meslek edinmen az biraz gizli para biriktirmen.... bu da 5-6 sene demek. O arada bebek bakımında kv yardımcı olursa ya da ücretsiz kreş imkanı varsa köyde ilçedeysen yevmiyeye tarla işlerine git, şehirdeysen temizliğe ya da evden yemek yapımına başla. 5-6 sene sonra boşarsın kocanı. Ama ben hiç çalışamam gözüyle bakıyorsan hiçbir zaman boşanamazsın ve kaderini değiştiremezsin. Bu senin elinde...Okul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek ler
Çocuklar kaç yaşında? Bakacak birisi varsa işkur da ilkokul mezunları için çok güzel işler var. En azından tecrübe edinirsin.Okul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek ler
Henüz kesin bir kanıt görmeden kuruntu yapma bence evet yaptığı hareket doğru değil ama siz yine de biraz sabırlı davranın çocuklarınız icin ve eşinize belli etmeden onu ıyi sıkı bir şekilde gözlemleyin ve düşüncelerinizin karşılığı doğru cikar Sa ispatınız da varsa once karşına al eşini konus sakin bir dille neden yaptığını sor amacının ne olduğunu sor eger size yaptığı açıklamalarda yalan söyleyip inkar ediyorsa ve sizinde kanıtınız varsa uzakların o adamsan derim ALLAH yardımcınız olsun kardesim
Normalde o sırada 18ine girmeniz önemli değil, sonuçta 18den önce hamile kalmışsınız. Ben de avukatım, biz de ifadelere giriyoruz. Şikayetçi olunmamasına rağmen benzer durumda yargılanan çok şahıs varEvet hamile kaldığında hastane polisi şikayet etti ama alalhim işi ya 2 gun vardı 18 olmama ve beni sorguya çektiler işte istismar mi zorlamı diye pskolok lar filan avukatlar geldi ama ben kendi rızamla evlilendigimi ailemin uzunda olduğunu oyuzden resmi nikaminin yikilmadigi 2 gun sonra kigilacgini diye ifade verdim şikayetçi olmadigim için soruşturma olmadi
Ben ankarada yaşıyorum komşuya bırakamam çocuk larımı kreşler de pahalı evet boşanmayı düşünüyorum oğlum 10 yaşına kızımda 5 yaşına girenekadar dayanacagimEşinin aldatmasına takılmışsın seviyorum yazmışsın ama anladığım kadarıyla sevmiyorsun... Herkesin şartları eşit değil tabi öyle hemen boşanamayabilirsin. Yapacağın şey, büyük çocuğun lise çağına küçük çocuğun da ilkokul çağına gelene kadar kendine meslek edinmen az biraz gizli para biriktirmen.... bu da 5-6 sene demek. O arada bebek bakımında kv yardımcı olursa ya da ücretsiz kreş imkanı varsa köyde ilçedeysen yevmiyeye tarla işlerine git, şehirdeysen temizliğe ya da evden yemek yapımına başla. 5-6 sene sonra boşarsın kocanı. Ama ben hiç çalışamam gözüyle bakıyorsan hiçbir zaman boşanamazsın ve kaderini değiştiremezsin. Bu senin elinde...
8 yıl önce bu kadar fazla ilgilenmiyor lar diNormalde o sırada 18ine girmeniz önemli değil, sonuçta 18den önce hamile kalmışsınız. Ben de avukatım, biz de ifadelere giriyoruz. Şikayetçi olunmamasına rağmen benzer durumda yargılanan çok şahıs var
Ne olun edin allah rıza için ben ediyorum ama sizlerde edin çünkü alalhimdan baksa kimsem yokAllahım çok kötü oldum ben 15 yaşında kardeşim var onu evlilik kelimesiyle dahi yan yana getirmeye dilim varmıyor kusura bakmayın ama sizin ne biçim anne babanız var nasıl olur bu devirde o yaşta eşiniz sizden büyük mü
Şuan boşanamazsanız da evliyken okulu bitirin gizli gizli para biriktirin ama nolur bişey ler yapın ve o ailenin de yanına asla dönmeyin kendiniz ayaklarınızın üstünde durun size dua edicem
Oğlum 5yaşında kızım henüz 3aylikÇocuklar kaç yaşında? Bakacak birisi varsa işkur da ilkokul mezunları için çok güzel işler var. En azından tecrübe edinirsin.
Ayrıca
1. Aklına gelen başına gelir.
2. Aldatan kendini kandırır, kendi günaha girer, kendi kirlenir, sana asla bir şey olmaz.
3. Diyelim aldatmış dünyanın sonu değil. Önce kendine iş bul, kendini garantiye al, köye dönmek zorunda da değilsin. Boşanmak istiyorsan boşan. Ama boşanmayacaksan kurcalama.
Konu telefon deyil aslında davranış ları bayaga degisti kana karşı hic ilgisi yok geliyor çocuklarıyla ilgileniyor gidiyor iseMerak ediyorum, size karşı kötü davranıyor mu, sadece telefonu kaçırması mı sorun, cevap verseniz? Eğer öyleyse bunda takılacak ne var, ben o kadar telefonu kaçırıyorum ki, forumlarda yazılar yazıyorum, hepsini eşime gösteremem ki, bebeğinize bakın, arkadaşlarınızla gezin, 3 aylık bebeğim varken ben artık yaşamıyorum diye düşünüyodum, geçer bu psikoloji, eşinizin size karşı kötü bir davranışı yoksa, bi altı ay geçsin bakalım, keyfinize bakın, biraz toparlanın sonra düşünürsünüz boşanacaksanız da
15 yaşında ziyan etmişler seni. Ben boşanmaya karşıyım aslında ama olmuyorsa da zorlamanın alemi yok. Şu an elinde imkanın yoksa biraz sabredeceksin. Oglunla beraber çalış açıktan oku. Lise mezunu bile olsan kafi. Bu arada da kızın büyümüş olur.Oğlum 5yaşında kızım henüz 3aylik
Çocuktan sonramı değişti, bu da normal aslında, evde küçük bi bebek, sizin ikinci çocuğunuz, bence biraz zaman geçmesi gerek, bu dönemde biz daha çok ilgi beklerken malesef eşlerimiz biraz uzaklaşıyor gibi geliyor, her anlamda, ama kötü davranmıyorsa, biraz da doğum sonrası psikoloji, erkekler anlamıyor malesef, çocuklarla da ilgileniyormuş, bu bile çok önemli, kavga etmeyin sakın. Kendinizi çocuğunuza ve kendinize verin bence, kendinize bakın, vakit bulabilirseniz spor yapın, bebeğinizin bebekliğini yaşayınKonu telefon deyil aslında davranış ları bayaga degisti kana karşı hic ilgisi yok geliyor çocuklarıyla ilgileniyor gidiyor ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?