Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Okul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek ler

Ya nasıl sığ bir çevrede yetiştiniz. Nasıl cümleler bunlar. Siz zaten kır dizini otur diye büyütülmüşsünüz asıl suç ailenizde

Okul okadar zor ki bana 2 tane evladımla imkansiz hatda eşim den ayrıldığım an köye gidecem ve orda en fazla 1 sene sorna evlendirecek ler
Eşinin aldatmasına takılmışsın seviyorum yazmışsın ama anladığım kadarıyla sevmiyorsun... Herkesin şartları eşit değil tabi öyle hemen boşanamayabilirsin. Yapacağın şey, büyük çocuğun lise çağına küçük çocuğun da ilkokul çağına gelene kadar kendine meslek edinmen az biraz gizli para biriktirmen.... bu da 5-6 sene demek. O arada bebek bakımında kv yardımcı olursa ya da ücretsiz kreş imkanı varsa köyde ilçedeysen yevmiyeye tarla işlerine git, şehirdeysen temizliğe ya da evden yemek yapımına başla. 5-6 sene sonra boşarsın kocanı. Ama ben hiç çalışamam gözüyle bakıyorsan hiçbir zaman boşanamazsın ve kaderini değiştiremezsin. Bu senin elinde...

Çocuklar kaç yaşında? Bakacak birisi varsa işkur da ilkokul mezunları için çok güzel işler var. En azından tecrübe edinirsin.
Ayrıca
1. Aklına gelen başına gelir.
2. Aldatan kendini kandırır, kendi günaha girer, kendi kirlenir, sana asla bir şey olmaz.
3. Diyelim aldatmış dünyanın sonu değil. Önce kendine iş bul, kendini garantiye al, köye dönmek zorunda da değilsin. Boşanmak istiyorsan boşan. Ama boşanmayacaksan kurcalama.

Bence görmezden gel, 3 aylık bebekle ayrılma, belki oyalanıyordur internette, senin görmeni istememesi aldattığı anlamına gelmez. Şahsen ben de herşeyi göstermiyorum, bazen telefonumu kaçırıyorum, aldatıyomuyum, hayır. Sana kötü davranmıyorsa, şu durumda bebeğine konsantre olmalısın. Sorun neden şüpheleniyorsun, sadece ilk mesajını okuyarak cevap veriyorum, sadece bu ayrılmak için neden olamaz, küçücük çocuk var, onun bakımına yardım etmiyor mu? ediyorsa hiç ayrılma, çocuk nası babasız büyür?

Allahım çok kötü oldum ben 15 yaşında kardeşim var onu evlilik kelimesiyle dahi yan yana getirmeye dilim varmıyor kusura bakmayın ama sizin ne biçim anne babanız var nasıl olur bu devirde o yaşta eşiniz sizden büyük mü

Şuan boşanamazsanız da evliyken okulu bitirin gizli gizli para biriktirin ama nolur bişey ler yapın ve o ailenin de yanına asla dönmeyin kendiniz ayaklarınızın üstünde durun size dua edicem

Normalde o sırada 18ine girmeniz önemli değil, sonuçta 18den önce hamile kalmışsınız. Ben de avukatım, biz de ifadelere giriyoruz. Şikayetçi olunmamasına rağmen benzer durumda yargılanan çok şahıs var

Ben ankarada yaşıyorum komşuya bırakamam çocuk larımı kreşler de pahalı evet boşanmayı düşünüyorum oğlum 10 yaşına kızımda 5 yaşına girenekadar dayanacagim

8 yıl önce bu kadar fazla ilgilenmiyor lar di

Ne olun edin allah rıza için ben ediyorum ama sizlerde edin çünkü alalhimdan baksa kimsem yok

Yaşın önemi yok demişsiniz ama öyle değil. Küçük yaşta yaptığınız seçim, olaylar karşısında verdiğiniz tepkiler ve evliliğe bakış açınızla yetişkin iken düşünülenler çok farklı. Ayrıca evlenmek için diretmeseydiniz belki farkındalık kazanıp ya da bir imkan bulup ekonomik özgürlüğünüzü elde ederdiniz. Ailenizin size evlenme konusunda bir baskısı da yokmuş anlaşılan.

Hatalar insanlar için elbette, yaptınız bir hata kabul. Ama sizin şimdi de kendinize farklı bir yol çizmek istediğiniz söylenemez. Bir üye eğitiminizi devam ettirip meslek edinin, hem çocuklarınız da büyür, ayrılacak koşullar oluşur demiş. Cevap bile vermemişsiniz (ben kaçırdıysam, peşinen özür dilerim.) Siz istiyorsunuz ki “seviyorsun madem kurcalama, affet gitsin” denilsin. Ama buradaki kadınların çoğu bunu demez, üzgünüm.

Sonuca odaklanalım canlar, kırmayalım kişiyi.
Ama şoklardayım bende, ve üzgünüm çokca...
Ne yapabilir ona bakalım.
Güzelce oturup konuşsa diyorum ben, yaşamak istediklerini , kafasında ki evlilikten falan bahsetse.
Tatlı dil naz niyaz ne biliyim etki eder mi acaba...

Merak ediyorum, size karşı kötü davranıyor mu, sadece telefonu kaçırması mı sorun, cevap verseniz? Eğer öyleyse bunda takılacak ne var, ben o kadar telefonu kaçırıyorum ki, forumlarda yazılar yazıyorum, hepsini eşime gösteremem ki, bebeğinize bakın, arkadaşlarınızla gezin, 3 aylık bebeğim varken ben artık yaşamıyorum diye düşünüyodum, geçer bu psikoloji, eşinizin size karşı kötü bir davranışı yoksa, bi altı ay geçsin bakalım, keyfinize bakın, biraz toparlanın sonra düşünürsünüz boşanacaksanız da

Oğlum 5yaşında kızım henüz 3aylik

Konu telefon deyil aslında davranış ları bayaga degisti kana karşı hic ilgisi yok geliyor çocuklarıyla ilgileniyor gidiyor ise

Oğlum 5yaşında kızım henüz 3aylik
15 yaşında ziyan etmişler seni. Ben boşanmaya karşıyım aslında ama olmuyorsa da zorlamanın alemi yok. Şu an elinde imkanın yoksa biraz sabredeceksin. Oglunla beraber çalış açıktan oku. Lise mezunu bile olsan kafi. Bu arada da kızın büyümüş olur.

Çocuktan sonramı değişti, bu da normal aslında, evde küçük bi bebek, sizin ikinci çocuğunuz, bence biraz zaman geçmesi gerek, bu dönemde biz daha çok ilgi beklerken malesef eşlerimiz biraz uzaklaşıyor gibi geliyor, her anlamda, ama kötü davranmıyorsa, biraz da doğum sonrası psikoloji, erkekler anlamıyor malesef, çocuklarla da ilgileniyormuş, bu bile çok önemli, kavga etmeyin sakın

Konu telefon deyil aslında davranış ları bayaga degisti kana karşı hic ilgisi yok geliyor çocuklarıyla ilgileniyor gidiyor ise
Çocuktan sonramı değişti, bu da normal aslında, evde küçük bi bebek, sizin ikinci çocuğunuz, bence biraz zaman geçmesi gerek, bu dönemde biz daha çok ilgi beklerken malesef eşlerimiz biraz uzaklaşıyor gibi geliyor, her anlamda, ama kötü davranmıyorsa, biraz da doğum sonrası psikoloji, erkekler anlamıyor malesef, çocuklarla da ilgileniyormuş, bu bile çok önemli, kavga etmeyin sakın. Kendinizi çocuğunuza ve kendinize verin bence, kendinize bakın, vakit bulabilirseniz spor yapın, bebeğinizin bebekliğini yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…