Alalh razı olsun evet ama normalde msj gelse tutar gösteridir ne yazdığına varana kadar tan bana kızımızın resmini gösterir ken msj geldi eli ayağına dolandı ben de usttledim msj geldi diye bir den panik aldı telefonu elimden hemen siliyor ben de kim silme dedim hemen ondan sonra kimse dedi ben de biraz konsuunca küstü resmen şuan kuş bana beyfendiHenüz kesin bir kanıt görmeden kuruntu yapma bence evet yaptığı hareket doğru değil ama siz yine de biraz sabırlı davranın çocuklarınız icin ve eşinize belli etmeden onu ıyi sıkı bir şekilde gözlemleyin ve düşüncelerinizin karşılığı doğru cikar Sa ispatınız da varsa once karşına al eşini konus sakin bir dille neden yaptığını sor amacının ne olduğunu sor eger size yaptığı açıklamalarda yalan söyleyip inkar ediyorsa ve sizinde kanıtınız varsa uzakların o adamsan derim ALLAH yardımcınız olsun kardesim
Evet hamile kaldığında hastane polisi şikayet etti ama alalhim işi ya 2 gun vardı 18 olmama ve beni sorguya çektiler işte istismar mi zorlamı diye pskolok lar filan avukatlar geldi ama ben kendi rızamla evlilendigimi ailemin uzunda olduğunu oyuzden resmi nikaminin yikilmadigi 2 gun sonra kigilacgini diye ifade verdim şikayetçi olmadigim için soruşturma olmadiRızanız olsa bile reşit olmayanla cinsel ilişki suçu işlemiş eşiniz. Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz anlamadım ki. Normalde gebelik oluştuğunda hastane polisinin kolluğa haber vermesi lazım. 2 sene sonra nikahlarım diyorsunuz, evlendiğimde 6 aylık hamileydim diyorsunuz, 16-17 arası hamile kalmış olmanız lazım, yine suç. Herkes mi her şeyi normal karşılıyor? Ama zamanaşımına da uğramış olabilir. Hoş sizin eşinizi şikayet etmek gibi bi niyetinizin olmadığını görüyorum da konuşulmuş diye değinmek istedim.
Evet haklısın ama nasıl yapacağım acaba iki tane çocuğum var kimsem yok burda nerden gelir alabilirim nasıl kendi.ayaklarimin üstünde durabilirimBenimle aynı yaştasınız nasıl 8 yıllık evlisiniz ? Ayaklarınızın üzerinde durmak için çabalayın madem böyle bir insanla evlisiniz her koşula hazır olmalısınız.
Hem suçlu hem güçlü ya bide iste çıkmaya çalışıyor bırakın kus kalsın ama bir açığını yakalayincada bir yuuzuneAlalh razı olsun evet ama normalde msj gelse tutar gösteridir ne yazdığına varana kadar tan bana kızımızın resmini gösterir ken msj geldi eli ayağına dolandı ben de usttledim msj geldi diye bir den panik aldı telefonu elimden hemen siliyor ben de kim silme dedim hemen ondan sonra kimse dedi ben de biraz konsuunca küstü resmen şuan kuş bana beyfendi
Belki sosyal devlet gereği bir kurum size yardımcı olabilir. Tabi siz bosanacagım dersenizEvet haklısın ama nasıl yapacağım acaba iki tane çocuğum var kimsem yok burda nerden gelir alabilirim nasıl kendi.ayaklarimin üstünde durabilirim
Çocuklarını kreşe verip çalışmak zorundasın. Hiçbir şey bilmiyorsanız bile temizlik yapabilirsinizEvet haklısın ama nasıl yapacağım acaba iki tane çocuğum var kimsem yok burda nerden gelir alabilirim nasıl kendi.ayaklarimin üstünde durabilirim
Mesajı ne yazdıgına kadar gosterdi diye güvenme bence.Bu da kotu bir sey cunku. Demek ki sen guvenmıyorsun. Hatta o da sakladığı seyler oldugu için didikleme diye bir iki bir şey gösterip uste cıkmak istiyor olabilir. Hani bak gosterdim sen yine de inanmıyorsun demek içinAlalh razı olsun evet ama normalde msj gelse tutar gösteridir ne yazdığına varana kadar tan bana kızımızın resmini gösterir ken msj geldi eli ayağına dolandı ben de usttledim msj geldi diye bir den panik aldı telefonu elimden hemen siliyor ben de kim silme dedim hemen ondan sonra kimse dedi ben de biraz konsuunca küstü resmen şuan kuş bana beyfendi
3 aylık cocugu varmıs sanırım o yuzden kreş işi biraz zor gibiÇocuklarını kreşe verip çalışmak zorundasın. Hiçbir şey bilmiyorsanız bile temizlik yapabilirsiniz
Çok zor Allah yardımcısı olsun o zaman böyle sabredebildiği yere kadar sabretsin üç maymunu oynasın.3 aylık cocugu varmıs sanırım o yuzden kreş işi biraz zor gibi
Canım kreşler ne kadar biliyor musun en uygunu 1000 tl.ben nerden buluyum ve iki tane çocuğum varÇocuklarını kreşe verip çalışmak zorundasın. Hiçbir şey bilmiyorsanız bile temizlik yapabilirsiniz
Olan olmuş bu kadar yazan üyenin üstüne ben de yaş vurgusu yapmayacağımMerhaba arkadaşlar ben 8 yıldır evliyim 2 tane çocuğum var kızım henüz 3 aylik ve dün gece eşimin telefonuna msj geldi ve ben tam okuyacağım zaman elimden hırslı ve panik halinde elimden aldı ve sildi kim olduğunu sorduğum da da kimse diye söyledi gece boyunca ağladım ben eşimin beni aldattığını düşünüyorum cunku daha öncede böyle şeylerini yakaladım ama ispat edemedim şimdi içime doğuyor ne yapacam bilemiyorum cunku esimi çok seviyorum ama beynim deki sorular beni maf ediyor 'ne olun yardım edin yaşım da 23
Sen karar verirsen bunların hepsi bahane olur. Yapabileceğin en iyi şey okuyup çalışıp meslek edinmen ve kimseye minnet duymaman...Denedim.oglum doğdunda ayrıldım 40 günlük ken ve inan olan sadece bana oldu köyümüz okadar küçük ku gelen giden hepsi beni haksız buldu 40 li çocuğu almış gelmiş neler dendi en sonunda pes eddim tekrar bir led tik
Işte hayat bana hic adil davranmadı hic şans varmedi tek hatam 'la tüm hayatımı kararttiHerşeyi zamanında yaşasaydınız keşke, böyle erkenden tüketmezdiniz
Ama hep bir bahane bulursan bir şey yapamazsın. Profilinde ilkokul mezunu yazıyor tekrar açıktan lise üniversite dersen 8 yıl sürecek. Bu sorumluluğu alabilcek misin? Ya da bu öğretimler paralı mı bilmiyorum. Bunların üstesinden gelebilceksen öğrenimine devam et ya da olan biten her şeye göz yum.Canım kreşler ne kadar biliyor musun en uygunu 1000 tl.ben nerden buluyum ve iki tane çocuğum var
Hiçbir şey için geç değil, biraz delil toplayın emin olun yalnız sonra gözünün yaşına bakmayın bunu kabullenmek hataların en büyüğü olurIşte hayat bana hic adil davranmadı hic şans varmedi tek hatam 'la tüm hayatımı karartti
15 yaşındaki kızların evlenmesine ben de karşıyım ama 15 yaşındaki kızlar neler neler yapıyor bir bilseniz? Ben şu an 30 yaşındayım. Benimle yaşıt mahallede oynadığım bir kız vardı. 14 yaşında aşık oldum evleneceğim diye tutturdu. Babası okusun diye elinden geleni yaptı. En son vermezseniz kaçarım dedi baba mecbur kaldi ,gitti evlendi.Ben anlamadım.
23 yaşında evli olman yeterince ciddi bir sorunken...
23 yaşında 8 senelik evli olmana ne demeli? Ne yapmalı ? Ne tarafa kalp krizi geçirmeli?
Kanunen mümkün mü ya bebekken evlenmek. Beşik kertmesidir belki evli değilsindir.
Gerçekten inanamıyorum. Bir yanlışlık olmasın . Biri beni ayndınlatsın.
15 yaşında bir çocuk nasıl evlilik yapabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?