Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Alalh razı olsun evet ama normalde msj gelse tutar gösteridir ne yazdığına varana kadar tan bana kızımızın resmini gösterir ken msj geldi eli ayağına dolandı ben de usttledim msj geldi diye bir den panik aldı telefonu elimden hemen siliyor ben de kim silme dedim hemen ondan sonra kimse dedi ben de biraz konsuunca küstü resmen şuan kuş bana beyfendi

Evet hamile kaldığında hastane polisi şikayet etti ama alalhim işi ya 2 gun vardı 18 olmama ve beni sorguya çektiler işte istismar mi zorlamı diye pskolok lar filan avukatlar geldi ama ben kendi rızamla evlilendigimi ailemin uzunda olduğunu oyuzden resmi nikaminin yikilmadigi 2 gun sonra kigilacgini diye ifade verdim şikayetçi olmadigim için soruşturma olmadi

Benimle aynı yaştasınız nasıl 8 yıllık evlisiniz ? Ayaklarınızın üzerinde durmak için çabalayın madem böyle bir insanla evlisiniz her koşula hazır olmalısınız.
Evet haklısın ama nasıl yapacağım acaba iki tane çocuğum var kimsem yok burda nerden gelir alabilirim nasıl kendi.ayaklarimin üstünde durabilirim

Hem suçlu hem güçlü ya bide iste çıkmaya çalışıyor bırakın kus kalsın ama bir açığını yakalayincada bir yuuzune

Evet haklısın ama nasıl yapacağım acaba iki tane çocuğum var kimsem yok burda nerden gelir alabilirim nasıl kendi.ayaklarimin üstünde durabilirim
Belki sosyal devlet gereği bir kurum size yardımcı olabilir. Tabi siz bosanacagım derseniz

Öe
Mesajı ne yazdıgına kadar gosterdi diye güvenme bence.Bu da kotu bir sey cunku. Demek ki sen guvenmıyorsun. Hatta o da sakladığı seyler oldugu için didikleme diye bir iki bir şey gösterip uste cıkmak istiyor olabilir. Hani bak gosterdim sen yine de inanmıyorsun demek için

3 aylık cocugu varmıs sanırım o yuzden kreş işi biraz zor gibi
Çok zor Allah yardımcısı olsun o zaman böyle sabredebildiği yere kadar sabretsin üç maymunu oynasın.
Her şey zamanında güzel oluyor şimdi desem ki okula git geç olur güç olur. Ailesi de rahat gibi. Ne diyeceğimi bilemedim

Olan olmuş bu kadar yazan üyenin üstüne ben de yaş vurgusu yapmayacağım
Bugün için yapabilecek hiç bir şeyin yok !
Ama hayatın önünde . Tahsiline hemen başlayıp meslek sahibi olmalısın .
Yoksa bu yaşadıkların gelecek hayatının fragmanı olmaktan öteye gidemez haberin olsun .

Sen karar verirsen bunların hepsi bahane olur. Yapabileceğin en iyi şey okuyup çalışıp meslek edinmen ve kimseye minnet duymaman...

Hatanızı farketmişsiniz, hala ayaklarınız üzerinde durma şansınız var. Bebeğiniz az daha büyüsün, meslek edindirme kurslarına gidin.
Uzaktan bir akrabam olan şuursuzun tekini kendi ellerimle ihbar ettim. Aldılar, 2 gün tuttular. Kızın annesi ve babası rızamız var imzası attı ve hopp hayırlı olsun.
Kendisi 27 yaşında, 13 yaşındaki kız çocuğuyla evlendi ama nasıl?
5 trabzon burması, 1 altın kemer, 1mt zincire karşılık , yapılan sözde düğünde en çok göbeği annesi attı.

Kardeşimin ilkokul sınıf arkadaşıydı. Kardeşimle çamurdan pastalar yapıp oynadığımız zamanlarda, onun ilk çocuğu oldu. Sonra 2. Sonra 3. Sonra 4.... Midem almıyordu, adamı gördüm mü yolumu değiştiriyordum. Şuan da İsraile gidip geliyor, orada sevgilisi varmış. Malum mahalle dedikodu timinden bişey kaçmıyor, bizimde kulağımıza geldi. Kız şuan 23 yaşında, dış görünümü 55. Aşırı kilolu ve hayattan kopuk. Tüketti , başlamadan bitirdi hayatını.. En son ehliyet alabileceği için çok mutlu olduğunu söylüyordu.
Bu anlattıklarım doğuda yaşanmadı. ..

Canım kreşler ne kadar biliyor musun en uygunu 1000 tl.ben nerden buluyum ve iki tane çocuğum var
Ama hep bir bahane bulursan bir şey yapamazsın. Profilinde ilkokul mezunu yazıyor tekrar açıktan lise üniversite dersen 8 yıl sürecek. Bu sorumluluğu alabilcek misin? Ya da bu öğretimler paralı mı bilmiyorum. Bunların üstesinden gelebilceksen öğrenimine devam et ya da olan biten her şeye göz yum.

Işte hayat bana hic adil davranmadı hic şans varmedi tek hatam 'la tüm hayatımı karartti
Hiçbir şey için geç değil, biraz delil toplayın emin olun yalnız sonra gözünün yaşına bakmayın bunu kabullenmek hataların en büyüğü olur

Arkadaşım gerçekten yaş şuan 23 ve sen 8 yıl önce mi evlendin 15 yaşında nasıl evlendirirler seni ya
Ah şu aileler yada sen istedin olsun diye yıprattın şu yaşta kendini
Sakin davran ona belli etme birşey birkaç gün izlemeye al onu şuan fevri çıkış yaparsan bu sefer açığa çıkaramazsın sessiz kal şuan

15 yaşındaki kızların evlenmesine ben de karşıyım ama 15 yaşındaki kızlar neler neler yapıyor bir bilseniz? Ben şu an 30 yaşındayım. Benimle yaşıt mahallede oynadığım bir kız vardı. 14 yaşında aşık oldum evleneceğim diye tutturdu. Babası okusun diye elinden geleni yaptı. En son vermezseniz kaçarım dedi baba mecbur kaldi ,gitti evlendi.
Sonuç: kafasını su an taşlara vurdu.

16 yaşında sevdiğim adam 'la evlendim hic bilmedim hic gormedigim bir yerde yasamaya basladim ilk 2 sene annesiyle yasadim esim berber dukkani cok uzakda idi sabahlari 6da cikip gece leri 11 bucukda gelir di ben evlenmek farkli saniyordum hayallarm. Farkli idi ama hic biri hayallimdeki gibi olmadi esin bana hic sahip çıkmadı gelene gidene ezdir di laf soyletdirdi ilk ozaman anladigim hata yapdigimi ama geri donemezdim cok gecdi zaman ilerledikce önce hayallrim sonra da kendime olan ozguvenimi kaybetdir her zaman kendini ben den ustun görür du bende yavas alıştım itilip kalilmaya ezilmeye çünkü yapacagim bir sey yok du ve 18yaşında oglumu kucağıma aldım oğlum benim her şeyim nefesim dünyam canım kanım onunla büyüdüm ve inanın neler çekdim neler ama hep içinde bi umut geçecek gecek düzenlenecek elbet bir gün gülecem diye sıdkı ise tekrardan anne oldum en güzel gunlerimde yene ağlıyorum yene beni ağlatan ise çaresizliğin pişmanlığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…