- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Başlığı görünce aklıma istemsiz bu geldi ehehe. Kargalaaaağğrr Cem Bey, kargalaaaaağğrr.
Öyle batıl inançlara bakmayın ya, yazık günah hayvancağız niye ölüm getirsin. Ekmek su koyunca gelir, benim de kumrum var her gün aşurelik buğday veriyorum yiyip gidiyor, eskiden tek geliyordu şimdi ikisi birden gelmeye başladı kocasıyla herhaldeHepsi yiyeceğini arıyor işte kumru, karga fark etmiyor.
Ay o da var. Kapıyı bacayı kapalı tutun derler gece uyurken gözümüzü yerlermiş.Karga yağlı kapı bulmuş ayrılmaz tabi
Nasıl sokakta kedi besleyince bi süre sonra alışıyolar bu karga da öyle olmuş
Ama besle kargayı oysun gözünü dedikleri doğru mudur bilemicem
Yani yemeğini suyunu ver sokakta kalan insanlarda gelir kapına . Ben ilk etapta 2 kedi besliyordum ofisin önünde şuan sayisni bilmiorm o mamadan güvercinlerde yiyor hiç gitmezler hergün aynı saatte miyav miyav cik cik kapının önündeler. Bu yavrucakta o hesap işte.Karga yağlı kapı bulmuş ayrılmaz tabi
Nasıl sokakta kedi besleyince bi süre sonra alışıyolar bu karga da öyle olmuş
Ama besle kargayı oysun gözünü dedikleri doğru mudur bilemicem
Ayyy keşke benim balkona gelseydi. Ben isterdim bir karga arkadaş. Pislesin ne olacak, temizlerdim. Uğursuzluğa gelince, bir sürü sevdiğim öldü, hiç birinde karga ya da kara kedi gibi bir şey söz konusu olmadı. İnsanın ömrü bitince gerisi hurafe!Arkadaşlar merhabalar. Geçenlerde kapalı balkondan mutfağa bir karga girmiş. Eşim dışarı çıkarmış ama akşam diğer açık balkona geldi bu sefer. Baktık kanadı incinmişti. Ellemedik su ekmek vs verdik. Ama mübarek musallat oldu. Gitmiyor. İstisnasız hergün geliyor. Vicdanım el vermiyor. Bi kap su koyuyorum ekmek koyuyorum. Suda yıkanıyor. Havalar sıcak malum. Ekmeği yiyor. Akşama kadar balkonda öyle takılıyor. Her yere de pislemiş. Yuva mı yapıyor bilmiyprum. Sağa sola baktım da bişey yoktu. Batıl inancım da.var işin kötüsü. Karga ölüm getirir derler valla annem kanser babam kayınpederim hepsi hasta ödüm kopuyor bişey olacak diye. Bu kargayı nasıl uzaklaştıracağım. İlk etapta suyu ekmeği keseceğim mecbur da gelince kıyamıyorum garibe. Başka bir fikri olan var mı?
benim evimde var üç tanesene kara kedi. Çok seviyorum onları. Kötü şeylerde yaşadık ama onlarla bağlantı kurmadım. Bir süre insanın hayatında olumsuz şeyler oluyor, kediyle, mediyle ilgisi yok.Mantıklı düşünülürse Allah’ın yarattığı günahsız masum bir can nasıl uğursuzluk getirebilir ki,ona bakılırsa siyah kedi uğursuzluktur derler,bahçemiz de 4 tane siyah kedi besliyorum,sürekli ilgileniyorum,uğursuzluk bir yana daha da huzur veriyorlar bana
Kesinlike öyle katılıyorum sizebenim evimde var üç tanesene kara kedi. Çok seviyorum onları. Kötü şeylerde yaşadık ama onlarla bağlantı kurmadım. Bir süre insanın hayatında olumsuz şeyler oluyor, kediyle, mediyle ilgisi yok.
Ay bize" kargalar"dedin sandım başlığı görünce..)
Yazik hayvana besleyin bakın iste ne güzel sevaba girersiniz iki pislik yaptı diye birşey olmaz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?