Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Bunu siz kabullenin önce bir sonra evlilik icin anlatma aşamasına gelin

Takmayayım da napayım canım

Emin ol kocan olacak adam senden çok daha fazla şey yapmış olacak. Ne olmuş sen de flört ettiysen seviştiysen? Günahsa tövbe et bir daha yapma. Ama erkekler konusunda kafaya takma. Onlar en çok kızlık zarını önemser zaten.
Ben dine uzak bir insanım ama sen yakınsan önemseyeceğin tek şey Allah olmalı. Ondan af dile tövbe et. Gerisini boşver.

Bu konuda erkeklerle bir farkımız olduğunu düşünmüyorum. Cinsellik bir ihtiyaç. İsteyen kadın da özgürce yaşamalı.

bak olay ne biliyo musun? onun bunun sana laf atmasi adini cikarmasi degil. bir olur iki olur 3 olur. millet surekli loveis i rahatsiz edelim derdinde mi olacak saniyosun. HAYIIIRRRRR... hem sen neden bu kadar darliyosun kendini. senin agzindan cikmadigi surece degil ailen tillahi gelse ogrenemez bu kadar ozel bi durumu. korkma canim sen hayati kendine zindan edecegin bisey yasamamissin sonucta. bu tecrubeyi yasamis ve suanki halindende anlasilacagi uzere pisman olmussun. buna cuk oturacak bi atasozu de var ama soylemicem. sen efendi bi kadinsin ama ezikleme kendini boyle. dunyada herkes herseyi yasayip tecrube edebilir. unutma hata ve yanliş olmasa doğrunun ne oldugunu bize ne gosterecekti?

hayatta sabirli ve metanetli olmalisin. yasanacak guzel bi dunya ve tek bi şansimiz var.

Son düzenleme:

katildim buna.

psikolejik sorunlarin var sanirim iyi bir psikolog bul kendine,sevgisiz büyüdüm dedin ya muhtemelen cinsellik yasamazsan seni birakip gideceklerini sevilmecegini sandın.ama bu durumu cok insan yaşıyor.kendini depresyona itelmeden tedavi ol. Sen kendini duzeltirsen hersey güzel olur.kimsenin kimseyi gecmisinden dolayida yargılamaya hakkı yoktur.

kaç yasındasın tatlım???

yahu niye mutlu olmayasın ne alakası var? olan olmuş , o zaman hata olarak görmemiş yaşamışsın şimdi hata olduğunu düşünüp yaşamamaya karar vermişsin. hepsi senin bileceğin iş.

evlenince yada evlenmeyi düşündüğün kişiye de hiçbişey anlatma. seni senden sonrası ilgilendirir de kes at. kimseyi ilgilendirmez senin geçmişin.

Tecrübeli kadınlar daha iyidir :) Sen güçlü olmazsan ezilirsin, sanane be yalak dersen sevilirsin :) Kendine karıştırmazsan kimse de sana çıkıp aaaa bak sen sevişmişsin diyemez. Herkes sütten çıkmış ak kaşık mı? Namus ne senin bedenin ne de bedenine verilen isim. Bence namussuz olanlar, yüz kızartıcı suç işleyenlerdir.

Hayır derdim kesinlikle o değil vicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam

Ya sanki karşındaki adam sana her şeyi anlatacak. Şu erkeklere bu kadar değer yüklemeyin :)

Kesinlikle çevreni değiştir. Liseni bitir, üniversiteyi şehir dışına yaz. Tüm yapman gereken eve kapanıp ders çalışmak. Çevrenle hiçbir ilişkinin olmasına gerek yok zaten bu dönemde.

Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
inan bana evlenmeden önce bir çok ilişki yaşayıp sonradan sütten çıkmış ak kaşık gibi kendini tanıtıp çoook mutlu maddi manevi evlilik yapanlar var bunlar çok şanlı oluyor...

Elbette insan başkasını da sever, beraber de olur, başkasıyla da olur..
İnsanız, aşık oluruz, severiz, yaşarız. Geçmiş bizi biz yapar.
Geçmişe kahrolacağınız ondan bir şeyler öğrenin. O zaman olgunlaşırsınız.
İnsan tek kişiyi sevecek, tek kişiyle bişey yaşayacak diye bir şey olabilir mi?
Bırakın artık bu saçmalığı ya azıcık öz güveniniz olsun. Yaşadıklarınızdan utanmayın.

sen ne diyosun, erkekler pavyondan kadın çıkarıp evleniyor. yapma allaşkına. yaşadığın şey tamamen psikolojik bir problem. kendin de diyorsun bende OKB var diye. önce onun bi çaresine bakmalısın. gerisi gelir zaten

Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
var. hatta her canının istediği ile sevişen erkek sevişiyorsa bende sevişirim diyen bir arkadaşım vardı. şuan senden benden mutlu :)

Bende anlatmam diyorum ama vicdan azabı duyarım veya duyar daha kötü olur canım

Olmuşa çare yok . Kendini sıkmanın, üzmeniz , depresyona girmenin senden başka kimseye zararı yok .Evleneceğin kişiye Bakire değilsen zaten saklayamazsın . Seni gerçekten seven insan zaten bunu (bakire) dert etmez . Ayrıca her kişi evlenecek diye bir durum da yok . Daha 21 yaşındasın hayatının baharındasın . Okul bitti ise işe gir çalış ayaklarının üzerinde dur. Gerekirse Başka büyük bir şehirde hayatını kur. Yıllar sonra bu konulara bakıp bakıp gül

inan bana evlenmeden önce bir çok ilişki yaşayıp sonradan sütten çıkmış ak kaşık gibi kendini tanıtıp çoook mutlu maddi manevi evlilik yapanlar var bunlar çok şanlı oluyor...
Çok acı bir yorum.
Ben de geçmişte sevgililerimle bir çok şey yaşadım. Sevdim, aşık oldum yaşadım.
Sütten çıkmış ak kaşık olmak demek ne demek? Ben şimdi sütten çıkmış kirli kaşık mı oluyorum mesela?
Sevdiğiyle sevişen, aşk yaşayan sonra ilişki ilerlemeyince ayrılan herkes 'kirli' mi? 'ikinci el kadın' mı?
Hiç biri benden yararlanmadı, sevdi, yıllarını verdi, evlilik düşündü ama olmadı ve bitti.
Çok güzel bir ilişkim var ve nişanlıyım, evleniyorum.
Emin olun nişanlımın geçmişimden haberi de var. Ondan önceki sevgililerimin de geçmişimden haberi vardı.
Bana hesap sormadılar, yargılamadılar çünkü kimsenin haddine değil!
Ben bir bireyim, güçlü bir kadınım, çok başarılı bir kadınım.
Birinin benimle evlenmesi benim şansım mı?
Hayır yanılıyorsunuz.
Ben ne kirliyim, ne ikinci el kadınım ne de birine olmadığım biri gibi tanıttım kendimi, ne 'koca bulduğum' için şanslıyım, ne de birine kendimi 'kakaladım'.
Çevremdeki insanlar insan evladı sadece. Kendime bu insanlardan çevre kurdum.
Okumuş, başarılı, ön yargısız, aydın ve insanı insan olduğu için seven insanlar var çevremde.
Tavsiye ederim.

Kimsenin canını yakmadık adam öldürmedik hırsızlık yapmadık, bi kötülükse bu evet sadece kendimize yaptık. İlerde karşılacağın adam bu konuda ne kadar Temiz ve dürüst gelecek ki sana? Mutlu olabiliriz. Hep iyisni düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…