Takmayayım da napayım canım
Emin ol kocan olacak adam senden çok daha fazla şey yapmış olacak. Ne olmuş sen de flört ettiysen seviştiysen? Günahsa tövbe et bir daha yapma. Ama erkekler konusunda kafaya takma. Onlar en çok kızlık zarını önemser zaten.
Ben dine uzak bir insanım ama sen yakınsan önemseyeceğin tek şey Allah olmalı. Ondan af dile tövbe et. Gerisini boşver.
Bu konuda erkeklerle bir farkımız olduğunu düşünmüyorum. Cinsellik bir ihtiyaç. İsteyen kadın da özgürce yaşamalı.
psikolejik sorunlarin var sanirim iyi bir psikolog bul kendine,sevgisiz büyüdüm dedin ya muhtemelen cinsellik yasamazsan seni birakip gideceklerini sevilmecegini sandın.ama bu durumu cok insan yaşıyor.kendini depresyona itelmeden tedavi ol. Sen kendini duzeltirsen hersey güzel olur.kimsenin kimseyi gecmisinden dolayida yargılamaya hakkı yoktur.Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
kaç yasındasın tatlım???Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Ben alakayı kurdum.
Vaktinde kırdığım cevizleri önüme getiren olur mu diye telaş ediyor konu sahibi.
Bu meseleleri takmayan çok insan var artık merak etmeyin.
Fuckbody kavramının kol gezdiği devirdeyiz.
Hayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
EvetGeçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
Kesinlikle çevreni değiştir. Liseni bitir, üniversiteyi şehir dışına yaz. Tüm yapman gereken eve kapanıp ders çalışmak. Çevrenle hiçbir ilişkinin olmasına gerek yok zaten bu dönemde.Bilen çok kişi var canım inanmasına inanır da çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyecek of of yaktım kendimi gençliğimitemiz sayfa da açamıyorum sürekli aynı çevredeyim her yerde bi iz var kişiler deliricem ben
inan bana evlenmeden önce bir çok ilişki yaşayıp sonradan sütten çıkmış ak kaşık gibi kendini tanıtıp çoook mutlu maddi manevi evlilik yapanlar var bunlar çok şanlı oluyor...Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
var. hatta her canının istediği ile sevişen erkek sevişiyorsa bende sevişirim diyen bir arkadaşım vardı. şuan senden benden mutlu :)Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama ondan hariç herşeyi yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
Bende anlatmam diyorum ama vicdan azabı duyarım veya duyar daha kötü olur canım
Çok acı bir yorum.inan bana evlenmeden önce bir çok ilişki yaşayıp sonradan sütten çıkmış ak kaşık gibi kendini tanıtıp çoook mutlu maddi manevi evlilik yapanlar var bunlar çok şanlı oluyor...
Ya onca şeyi yaşadıktan sonra bakireyim diyenler de ayrı bi komik..Birinde bekaret baki kaliyor demek istiyor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?