Evet ablacığım sağolsunlar hep suçlu hissediyorum kendimi onlara karşıBak yanındalar bu o kadar güzel ki.Hayır anlatman iyi olmuş.Aile olmak bu demek,üzülsen de sevinsen de birbirine kızsan da beraber olmak demek
Sonradan kafama dank etti birşeyler ama çok geçti çokBende diyorum ki sen korktukça üstüne gelir karşına çıkar. Hem bu kadar ödün patlıyodu ne diye boyundan büyük işlere kalkışırsın ah be güzelim??
Sayfalardır herkes aynı şeyi anlatıyo ama sen odaklanmışsın kör noktaya hiçbi şey algılamıyosun.. ne desek boş..
Temiz sayfa açamıyorum sürekli aynı çevredeyim canımonce temiz bi sayfa ac. ve once kendin bu konulari kapat. oku kursa git hobiler edin. oralarda duzgun arkadasin olur. kendine guvenin gelir. ben sana layik degilim dedigin adamlar seni kullanmaya calisiyolar onlar sana layik mi acaba. birak bu laflari. insanlara hemen guvenme. buraz gozlemle gerekirse bi sure yanliz kalirsin sonra iyi insanlarla arkadaslik edersin. halk egitimin bi suru ucretsiz kursu var arastir.
Onlarda evlenecek ilerde o adını çıkarmaya calisan insanlar. Temiz degilim diyorsun da kendine. Onlar cok mu temiz oluyor bu durum da ? Belki sen o sehirden gideceksin. Belki onlar gidecek. Belki hayatina giren adam dim dik yaninda durup herkesin agzini tikayacak. Nerden biliyorsun yarin ne olacagini ? Yapma gencligine yazik.Öyle de işte sorgulayacak veya duyacak birinden
Haklısın canım yarın ne olacağımızı Allah biliyor gerçekten kadere inanmazdım büyük konuşurdum hep ama demek ki varmış kader diye birşey keşke öyle şeyler yapmasaydım pislik olmasaydım da ağızlarını tıkasaydı iftira olsaydı keşkeOnlarda evlenecek ilerde o adını çıkarmaya calisan insanlar. Temiz degilim diyorsun da kendine. Onlar cok mu temiz oluyor bu durum da ? Belki sen o sehirden gideceksin. Belki onlar gidecek. Belki hayatina giren adam dim dik yaninda durup herkesin agzini tikayacak. Nerden biliyorsun yarin ne olacagini ? Yapma gencligine yazik.
Müthiş özgüven kutluyorum canım peki ayıp olacak belki ama ne yaşamıştın geçmişinde hep bir umut ışığı arıyorumAilesine ne ya ? Hatta esime ne ? Hatta ve hatta benim aileme ne ...beden benim riza benim...
Iliski yasamadan cinsellik yasanmissa gercegi saklarsan mutlu olursunuz.
Ne oldu canım
Kusura bakma senle alakalı değil.. Yorum sahibi bi daha bdv ye girmicem dedi de.. dayanamazsın diye iddialaşmıştık.. tekrar kusura bakma..Ne oldu canım
Müthiş özgüven kutluyorum canım peki ayıp olacak belki ama ne yaşamıştın geçmişinde hep bir umut ışığı arıyorum
Geçmişini vurmuyor bildiğim kadarıyla ikimizdw evlendik eski samimiyetimiz yok tabi ki ama hala mutlu bi evlilikleri varm bey birazda dindar yani ama yinede sorun etmemis tövbe et falan demis. Demekki kıza güvendinki hiç bir problem yok dediğim gibo önemli olan sizin tutumunuz pişmansanız birine sadık oldunuz mu geçmişinizi yargılayamaz bu kozu kimseye vermeyin. Herkeae güvenip anlatmayında sonra dediģiniz gibi kullanmaya kalkarlar.Ne kadar güzel ya keşke böyle insanlar bulsa beni de ama yok işte hep kullan at veya yargıla tipinde insanlar çıkıyor sonran olan bana oluyor geçmişini yüzüne vuruyor mu acabaçok kişiyle mi yaşamıştı
Benim yaptıklarıma da öyle deniyor çevremdeKız orospuluk yapıb evlenenler var ne dert ediyorsum yaa. Biraz cesaretli olun allah aşkına rahat olun ya
Ne kadar da güzel ya inşallah allahım bana da nasip eder hemde dindar diyorsun canımGeçmişini vurmuyor bildiğim kadarıyla ikimizdw evlendik eski samimiyetimiz yok tabi ki ama hala mutlu bi evlilikleri varm bey birazda dindar yani ama yinede sorun etmemis tövbe et falan demis. Demekki kıza güvendinki hiç bir problem yok dediğim gibo önemli olan sizin tutumunuz pişmansanız birine sadık oldunuz mu geçmişinizi yargılayamaz bu kozu kimseye vermeyin. Herkeae güvenip anlatmayında sonra dediģiniz gibi kullanmaya kalkarlar.
Kız orospuluk yapıb evlenenler var ne dert ediyorsum yaa. Biraz cesaretli olun allah aşkına rahat olun ya
Takmayayım da napayım canımKadınlar ne kadar saçma sapan şeyleri kafaya takıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?