Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Sonradan kafama dank etti birşeyler ama çok geçti çok

Temiz sayfa açamıyorum sürekli aynı çevredeyim canım

Öyle de işte sorgulayacak veya duyacak birinden
Onlarda evlenecek ilerde o adını çıkarmaya calisan insanlar. Temiz degilim diyorsun da kendine. Onlar cok mu temiz oluyor bu durum da ? Belki sen o sehirden gideceksin. Belki onlar gidecek. Belki hayatina giren adam dim dik yaninda durup herkesin agzini tikayacak. Nerden biliyorsun yarin ne olacagini ? Yapma gencligine yazik.

Haklısın canım yarın ne olacağımızı Allah biliyor gerçekten kadere inanmazdım büyük konuşurdum hep ama demek ki varmış kader diye birşey keşke öyle şeyler yapmasaydım pislik olmasaydım da ağızlarını tıkasaydı iftira olsaydı keşke

Haklısın canım yarın ne olacağımızı Allah biliyor gerçekten kadere inanmazdım büyük konuşurdum hep ama demek ki varmış kader diye birşey keşke öyle şeyler yapmasaydım pislik olmasaydım da ağızlarını tıkasaydı iftira olsaydı keşke

Kusura bakma senle alakalı değil.. Yorum sahibi bi daha bdv ye girmicem dedi de.. dayanamazsın diye iddialaşmıştık.. tekrar kusura bakma..

Senin konuna gelirsem tövbe edeni Allah affediyo.. biz kullara susmak düşer. .

Müthiş özgüven kutluyorum canım peki ayıp olacak belki ama ne yaşamıştın geçmişinde hep bir umut ışığı arıyorum
siradan iste ne olabilir ki :)
Ozguven ozguven deyip duruyorsun alakasi yok
Bu olmasi gereken...yani boyle bir gorusun varsa boyle bir durusun da olmasi lazim kendine ve hayata karsi...yani anliyormusun demek istedigimi...boyle dusunen boyle davranir...aksi cok sacma olur

Geçmişini vurmuyor bildiğim kadarıyla ikimizdw evlendik eski samimiyetimiz yok tabi ki ama hala mutlu bi evlilikleri varm bey birazda dindar yani ama yinede sorun etmemis tövbe et falan demis. Demekki kıza güvendinki hiç bir problem yok dediğim gibo önemli olan sizin tutumunuz pişmansanız birine sadık oldunuz mu geçmişinizi yargılayamaz bu kozu kimseye vermeyin. Herkeae güvenip anlatmayında sonra dediģiniz gibi kullanmaya kalkarlar.

Ne kadar da güzel ya inşallah allahım bana da nasip eder hemde dindar diyorsun canım

Tinder çıktı, cinsellik yayıldı. Bir çok insan o siteden cinselliği keşfediyor. Siz nasıl, kimle yaşadınız bilmem de ne olduysa oldu. Geçmişe değil geleceğe bak. Ben ilk cinselliği eski eşim ile yaşadım da ne oldu? Eskiye mazi derler kuzu.

Çok okuyamadın uzun sohbet ama ben de bekaretimi sarhoşken verdim yani . Sarhoşluğumu kullandı pis herif ama hiç dert etmedim. Bana 1 kaşık kan için yaklaşan gerek diğil beni severek yaklaşan lazm dedim yaşadım. Nişanlandım ayrıldım. Şşimdi 3 cü kişi hayatmda evliyim. Temizlik vajinada diğl kafadadır. Yaşa mutlu ol boşver herlesi. Kimse acken gelip kapına ekmek vermez ama dedikodu ustası herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…