Gelecegin neden mahvoldu anlayamiyorum.2 Side malesefnasıl yapabilmişim ben onları geleceğimi mahvettim
Kocası biliyor mu peki canım umut ışığı oldu bu yazı bana gerçektenTabi ki de var. Benim yakın bi arkadaşım ilişkide yaşamıştı farklı kişilerle. Hep ağlar dururdu. Evlendi ve çok mutlu.
Önemli olan pişman olduklarımızı tekrar yapmamak üzlümeyin.
İlişki yaşamadım canım ama yakın şeyler işte utanıyorumYaw ilişkide yaşamamışsın ki, birileri adını mı çıkardı? Eski erkek arkadaşın mı? Mevzu ne anlatsan için rahatlar biraz ama durumunu yinede psikologluk görüyorum.
canim bende cok uzuldum.suanda durumuna ..bircok erkekle evlenmeden iliskiey girmek cok kotu bence ya..hadi cok asik olursun evlenmeden birkisiyle olur evlenirsin falan ama sen baya hata yapmissin..umarim evlemecegin kisi bir kac kez baskalariyla iliskiyi kabul eder ve sorun yasamassinGeçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Biliyor evlenmeden anlattı. Eşi ona güvenirse neden olmayacaģını söyledi şimdi mutlular 1 buçuk yıllık falan oldu evleneli ama kız da dort dörtlük oldu maşallah allah bozmasın. Sizde dürüstçe anlatın bence insanları severken kusurları ile sevmeliyiz ne olursa olsun.Kocası biliyor mu peki canım umut ışığı oldu bu yazı bana gerçekten
iliski haric herseu mi yoksaİlişki yaşamadım canım ama yakın şeyler işte utanıyorum
Evet asosyalim canım net üzerinden tanıştım hepsiyle çok pişmanım çokkkk hiç mutlu olamıcam arkadaşlarım olmucak evlenip mutlu olamıcam
Ben bi çok kişiyle yaşadım ama canımEVet var bir arkadaşım da senle ayni şeyler yaşadı suan evli çok mutlu sanırım eşi de geçmişini onemsemeyen anlayışlı biri 2 çocuğu var çok mutlu lar kendisi mutlu olamayacagini bu tür yanlislarindan kurtulamayacağını düşünüyordu hatta bende herkes Te öyle düşünüyorduk çünkü kendisi de bir çaba gostwrmiyordu sonra ne oldu anlamadik birden karşısına biri çıktı tüm herseyden kurtardı onu suan çok mutlular bence sen de olacaksın
Haklısın canım Allah merhametlinin de merhametlisidir ama işte insanlar kötü gözle bakıyor bu yüzden kimseyle konuşamıyorum arkadaşlık kursam dahi ya birileri benim neler yaptıklarımı falan anlatırsa diye korkuyorum çok kötü çoktövbe edeni Allah bile affediyor sen kimsin ki kendini affetmiyorsun?
Arkadaşım Yok liseyi okumadım şuan açıktan bitirmek üzereyim çalışmıyorum dışarı çıkamıyorum kötü gözle bakıyorlar kimseyle konuşamıyorumGelecegin neden mahvoldu anlayamiyorum.
Burası da küçük bi yer o da çok kişiyle yaşadı kocası biliyor mu bilmiyorum ama çok anlayışlı biri bence bilse de aşk olduğu için takmiyor geçmiş geçmişte kalmıştır bence sende söyleme yalnız o başka şehire gelin gitti ama hep memlekete geliyor kocası da öyle hiç cekincesi olmadı eskiye nazaran erkekler daha anlayışlı inşallah senin de karşına anlayışlı biri çıkar suan biri var ama soyleyemiyosun değil mi bencr söyleme oda soylemesin geleceginize bakınBen bi çok kişiyle yaşadım ama canımeşi biliyor mu acaba
Senin için ne dediler ki canım ..Adını yayanlar sadece laf mı çıkarmışlar? Kayıt falan yoksa inkar et geç git. Benim için de neler dediler ama evlenince herkesin ağzı kapandı. Saygınlığım arttı :)) ot beyinlilerin bol olduğu bi ülkede yaşıyoruz ne yazık ki.. kimseye de güvenme ayrıca.
O haltı yerken kendi napıyomuş acaba? Neden sadece kadın ayıplanıyo faturası kadına kesiliyo? Bu ne biçim düzen ya küfür ederdim şimdi kibar bi kadın olmasaydım
Olabilir neden olmasın hatandan dönmüşsün yani hata olarak kabul ettiğin için öyle söylüyorum da neden mutlu olmayacaksın ki sebebi ne yani eş adayını ona göre seçersin bunları bilerek seninle evlenecek insan mutlaka vardır bunlar kısmet işleriGeçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
İlişki olmadan cinsellik nasıl olacak pardon?
Haklısın canım Allah merhametlinin de merhametlisidir ama işte insanlar kötü gözle bakıyor bu yüzden kimseyle konuşamıyorum arkadaşlık kursam dahi ya birileri benim neler yaptıklarımı falan anlatırsa diye korkuyorum çok kötü çok
Arkadaşım Yok liseyi okumadım şuan açıktan bitirmek üzereyim çalışmıyorum dışarı çıkamıyorum kötü gözle bakıyorlar kimseyle konuşamıyorumhep geçmişimi hatırlatıyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?