Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Tabi ki de var. Benim yakın bi arkadaşım ilişkide yaşamıştı farklı kişilerle. Hep ağlar dururdu. Evlendi ve çok mutlu.
Önemli olan pişman olduklarımızı tekrar yapmamak üzlümeyin.
Kocası biliyor mu peki canım umut ışığı oldu bu yazı bana gerçekten

Yaw ilişkide yaşamamışsın ki, birileri adını mı çıkardı? Eski erkek arkadaşın mı? Mevzu ne anlatsan için rahatlar biraz ama durumunu yinede psikologluk görüyorum.

EVet var bir arkadaşım da senle ayni şeyler yaşadı suan evli çok mutlu sanırım eşi de geçmişini onemsemeyen anlayışlı biri 2 çocuğu var çok mutlu lar kendisi mutlu olamayacagini bu tür yanlislarindan kurtulamayacağını düşünüyordu hatta bende herkes Te öyle düşünüyorduk çünkü kendisi de bir çaba gostwrmiyordu sonra ne oldu anlamadik birden karşısına biri çıktı tüm herseyden kurtardı onu suan çok mutlular bence sen de olacaksın

Yaw ilişkide yaşamamışsın ki, birileri adını mı çıkardı? Eski erkek arkadaşın mı? Mevzu ne anlatsan için rahatlar biraz ama durumunu yinede psikologluk görüyorum.
İlişki yaşamadım canım ama yakın şeyler işte utanıyorum

canim bende cok uzuldum.suanda durumuna ..bircok erkekle evlenmeden iliskiey girmek cok kotu bence ya..hadi cok asik olursun evlenmeden birkisiyle olur evlenirsin falan ama sen baya hata yapmissin..umarim evlemecegin kisi bir kac kez baskalariyla iliskiyi kabul eder ve sorun yasamassin

Kocası biliyor mu peki canım umut ışığı oldu bu yazı bana gerçekten
Biliyor evlenmeden anlattı. Eşi ona güvenirse neden olmayacaģını söyledi şimdi mutlular 1 buçuk yıllık falan oldu evleneli ama kız da dort dörtlük oldu maşallah allah bozmasın. Sizde dürüstçe anlatın bence insanları severken kusurları ile sevmeliyiz ne olursa olsun.
Zaten hatasız kul olmaz sizde anlatın dürüstće zaten arkanızda durmazsada sevgiai gerçek olmayabilir.

Evet asosyalim canım net üzerinden tanıştım hepsiyle çok pişmanım çokkkk hiç mutlu olamıcam arkadaşlarım olmucak evlenip mutlu olamıcam

Offf yapma allah aşkına bu neyin vicdanı? Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?

Bir anket yapılsa şu forumda bu konu ile ilgili emin ol %80 kadın zamanında birşeyler yaşamıştır...

Birde bakireyim diyorsun bahssettiklerin öpüşme sevişme mevzusu ise inan şu devirde çok normal karşılanırsın hatta havada kapılırsın örümcek beyinli erkeklerimiz için bakire olman ciddi bir ayrıcalık çünkü...

Bırak düşünme bile elbet karşına birisi çıkacak ve mutlu olacaksın çok zor değil...

İllaki gerçek örnekler vermek gerekirse ooo dünya kadar örneği var öyle 3-5 değil...

Ben bi çok kişiyle yaşadım ama canım eşi biliyor mu acaba

tövbe edeni Allah bile affediyor sen kimsin ki kendini affetmiyorsun?
Haklısın canım Allah merhametlinin de merhametlisidir ama işte insanlar kötü gözle bakıyor bu yüzden kimseyle konuşamıyorum arkadaşlık kursam dahi ya birileri benim neler yaptıklarımı falan anlatırsa diye korkuyorum çok kötü çok

Ben bi çok kişiyle yaşadım ama canım eşi biliyor mu acaba
Burası da küçük bi yer o da çok kişiyle yaşadı kocası biliyor mu bilmiyorum ama çok anlayışlı biri bence bilse de aşk olduğu için takmiyor geçmiş geçmişte kalmıştır bence sende söyleme yalnız o başka şehire gelin gitti ama hep memlekete geliyor kocası da öyle hiç cekincesi olmadı eskiye nazaran erkekler daha anlayışlı inşallah senin de karşına anlayışlı biri çıkar suan biri var ama soyleyemiyosun değil mi bencr söyleme oda soylemesin geleceginize bakın

Senin için ne dediler ki canım ..

Olabilir neden olmasın hatandan dönmüşsün yani hata olarak kabul ettiğin için öyle söylüyorum da neden mutlu olmayacaksın ki sebebi ne yani eş adayını ona göre seçersin bunları bilerek seninle evlenecek insan mutlaka vardır bunlar kısmet işleri

İlişki olmadan cinsellik nasıl olacak pardon?

Şimdi fuckbody diye bir şey var.
Kıskançlık, trip, sahiplenme, sorumluluk gibi sıkıntılar olmadan özgürce sadece cinsellik yaşıyorlar. Sonra ayriliyorlar.
Hesap verme falan yok.
Günümüzde çok yaygın. .

Iliski şart değil yani.

Eee olan olmuş şimdi ne soruyorsunuz ben anlamadım, anlat dürüst ol diyorlar yok utanırım diyorsunuz, anlatma diyorlar anlatmam lazım diyorsunuz. Ne diyelim?? Naptınız bu kadar utanılacak ve neden GÜVENMEDİĞİNİZ insanlarla yaptınız?

Çevre değiştirme imkanın yok mu?
Ailenle taşınma konusunda konussan..

Olan olmuş üzülme artık.
Bir psikolog yardımı alsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…