Profilinde 28 yaziyorduNe 28'i kuzum ya 22 yaşındaýim diyor:))))
Haa ozaman biri yalanProfilinde 28 yaziyordu
Kan testi yaptır canım. Hamilelik kolay değil diyorlar ama bazen de gayet kolay bir şekilde hamile kalınabiliyor.Aynı peçeteyle sildim. Ondan tedirginim bende
Sanırım durumumu Anlatamadım ben.26 ağustosta evlendim. Son reglim 18 temmuzdu bunu hesaplayarak düğün gününe karar verdik her insan gibi. Ama adetim gecikti düğün stresine verdik. Hatta ilk gün gelir diye de çok korktuk. Ben 1,5 aydır adet görmüyorum derken evlenmeden önce olan geçirmeyi anlatmak için yazmıştım. Ama görüyorum ki gerçekten bazıları fazla kötü düşünüyor.
Hayır girmedik düğün stresine verdik gecikmeyiYani o zaman senin 15 ağustosta adet olman gerekiyordu ama olmadın? peki 15 ağustos tarihinden önce ilişkiye girdiniz mi?
Bu şekilde hamile kaldıysan ben kendimi kadın olarak görmüyorum kendimi 4yıllık evliyim hala gebelik yok nasıl becerdin o işi bacım sen banada söyle2 haftalik evliyim. Benim geri çekilmem yüzünden ilişkiye giremiyoruz. Hala bakireyim.Fakat gecen hafta birleşme olmadan yani bakireyken seviştik. Ve birleşmeye çalıştık ama olmadı yine. Ama eşimin spermleri göbeğime falan geldi. Peceteyle önce göbeğimi sonra vajinami sildim. Yani direk vajinamla teması olmadı spermlerin. Adetim 1 buçuk ay olacak gelmedi. Hamilelik testi yaptım 3 tane. biri silik cizgi 2 si negatif çıktı. Psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyor. Hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun. Esim dahil kimseye anlatamıyorum
2 haftalik evlilikten nasil gebelik trsti pozitif çikio. Helede çubuk test bu. Helede içinize boşalmamiş
evet bu kadar dalga geçecek ne var anlayamadım bende bu anlattıgı şekilde hamile kalmak evet çok zor ama imkansızda degil sonuçta boşalmadan önceki sıvıda bile sperm olabiliyor neden insanlar sürekli cahillikle suçlanıyor ve dalga geçiliyor bu sitede anlayamıyorumNe kolay insanlarla dalga geçmek. Çok acımasızsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?