İyi de sen böyle bilinçsizce devam edersen karnından sıpayı eksik etmez eş kişin..Evli misiniz bilmiyorum ama asıl daha kendi evine bile alışamamış, henuz mutfağına olan yadırgaması bile geçmeyen yeni gelin hamile kaldığı için karalar baglar. Siz biraz fazla saçmaladınız gidin bence buradan :
Bakın bilgilenmeye çalışıyorum bende o yüzdenİyi de sen böyle bilinçsizce devam edersen karnından sıpayı eksik etmez eş kişin..
Geç kalmadınız mı öğrenmek için?Bakın bilgilenmeye çalışıyorum bende o yüzden
Pöykürmek ne efendimGeç kalmadınız mı öğrenmek için?
Evlilik arefesinfe öğrenseydiniz madem..
Ayrıca bilginizde 28 yazıyor siz 22 yim diyorsunuz..
İnsanlar inanmayınca pöykürüyorsunuz..
Kusura bakmayın. Kendimi ifade etmeye çalışmaktan mesaj okuyamıyorum. Umarım değilimdirhuuuuu huuuuu
konu sahibi
daha önce de yazdım ama görmediniz
diyorum ki
sizin regl, evlenmeden gecikmiş zaten, evlendikten sonraki çalışmalardan ve o peçete olayından sonra değil
evlenmeden de denemeleriniz olmadıysa ki olmadığını yazmışsınız) hamile değilsiniz
Doğru söylüyorsunuz kusura bakmayın lütfenKonu sahibi sizi asagilayan insanlara degilde, yardimci olan insanlara cevap verirseniz seviniriz :)
Sonucu yazın lütfenn gerçekten merakla bekliyorum ben de.[/QUOTm
Muhakkak yazıcam :)Sonucu yazın lütfenn gerçekten merakla bekliyorum ben de.
Sizin yorumu okuyunca donüp bi daha baktim konuya, bi aydinlanma yaşadım tişikkirlirArkadaşları konudaki açıkları bulmaya davet ediyorum.
Eşimle tanıştıktan 6 ay sonra evlilik kararı aldık ve daha çok yeni evliyiz. Birbirimizi ne kadar takirsak tanıyalım olur ya insan farklı düşünmesinden korkuyorum. Çünkü ben evlendiğim zamanda gecikme vardı ve biliyodu. Simdi içime de girmedi 1 buçuk aylık gecikmeyi buradaki hanımlara Anlatamadım ona da anlatamam diye korkuyorum. Hani yanlış düşünür mü ki diyeHamıle olman mümkün degıl soyledıgın seyı sıkca yasıyoruz esımle gerı çekılıp dışa boşalma yanı tamamen strese bağlı oldugunu düşünüyorum kan testı yaptırmalısın reflü donemın gecıkdıgı ıcın degerlerınden dolayı cubukda cıft cızgı cıkabılır ama anlamadıgım esıne neden soylıyemıyorsun
Anlıyorum ama sana tavsıyem herşeyi Esin'le açık sekılde konusmalısın yoksa adı eş olmaz zaten bır yıllık evlıyım bende bızde 3 ay ıcınde evlendık tanışma vs ılk on gün zorlandık kayganlastırıcı muzık mum bı sekılde halletdık süreç uzarsa aranızda soğukluk olur bence sen bı sağlık ocağına götürüldü yarın kan testı yaptır rahatlarsın ayrıca Doğum kontrol hapı verırler oda duzene sokarEşimle tanıştıktan 6 ay sonra evlilik kararı aldık ve daha çok yeni evliyiz. Birbirimizi ne kadar takirsak tanıyalım olur ya insan farklı düşünmesinden korkuyorum. Çünkü ben evlendiğim zamanda gecikme vardı ve biliyodu. Simdi içime de girmedi 1 buçuk aylık gecikmeyi buradaki hanımlara Anlatamadım ona da anlatamam diye korkuyorum. Hani yanlış düşünür mü ki diye
Verilen tepkileri çok yersiz buluyorum açıkçası. İnternetteki aciklamalar ihtimallerle olduğu için belki burda yaşamış vardır diye sordum. 22 yaşındayım hayatımda ilk defa evlendim ve ilk defa cinsel hayatim oldu. Yorum yaparken ona göre yapılırsa sevinicem. Ayrıca ne yapmamı umardınız anlayamadım canım sıkılınca spermler Nasil hareket eder diye google araması mı yapsaydim ? Size öyle boooooolll arastirmalı bol posta gazeteleri hayat diliyorum hanim efendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?