Yardım edin lütfen

Belki de ilahi bir işarettir bu, yani bu adamdan çocuk yapmamanız lazımdır, sana 4 ay veriyorum ne demek yahu
Hayır sizin hiç ama hiç çocuk sahibi olamayacağınız bir durumunuz olsa ne yapacaktı
Hemen kapıya mı koyacaktı

Evlimisiniz?

Evli idim, bosandim
Ben beş yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ve hala birbirimizi çok seviyoruz. Ne ben Tuğba Büyüküstün üm nede o Mehmet Gunsur benim o da beyenmedigin fiziksel ve ruhsal özellikleri var onunda bende ama bunu bunu yapmazsan seni bosarim kimse demedi.
Hangi çift esinin her dediğini 10 emir gibi kabul edip yapıyor.

Ben 12 sene evli kaldim ve bosandim. Esimle biz de severek evlendik ve bosanma sebebimiz kesinlikle fiziksel ozelliklerimiz degildi ama ben esim ne zaman kilo mu aldin dese diyet yaptim; ben ne zaman ona sakallarin uzadi desem gidip hemen tras oldu. Yani birbirimizin goz zevki de dahil rahatsiz eden her seyimizi 12 sene boyunca gidermeye calistik. Yoksa biz de soyle dusunebilirdik, yaaa ne var sacimin dibi geldiyse, nasil olsa benden bosanmaz. Ya da bugun de makyajla yatayim, yarin palyaco gibi uyansam da adam beni sever vs vs.
Ozetle hep diyorlar ya turk kadini evlenince saliyor kendini diye, konu sahibinin durumu tam olarak bu bence.
Hastalik vb istisna durumlari haric tutuyorum tabi

Sen kendini ne kadar itibarsızlaştırmış ne kadar basitleştirmiş ne kadar ezmişsin onun karşısında..

Senin yerinde olsam o kiloyu verir değişir ve onu boşardım. Anasını satiyim ben sevdiğim adamı kör olsa biaı kopsa sevmekten vazgeçmem öyle biriyim adam sırf kilo aldığın için tehditler ediyor. Böyle birşey olamaz. Birde anasına babasına söylemişmiş.

Umarım çalışıyorsunuzdur umarım sizi ezen biriyle yaşamak mutluluk vermiyordur. Umarım birleyler yapıo hayatınızı yoluna koyarsınız.

Sizinkiyle hiçbir alakası yok, adam boşanmakla tehdit ediyor üstüne ailesine söylediğini dile getiriyor..

İnsanlar kilo alabilir kilo verebilir bunun traşla çorapla ne ilgisi olabilir ki? İnsanlar zor zamanlardan geçerler kilo aldı diye hiçkimse sevdiği kadını boşarım seni demez.

Adama giydirenler tek tek alintilayamadim ama iyi misiniz ya?
1 2 3 yil degil, 7 yildan bahsediyoruz.
Ve inadina kilo vermeyen bir esten.

Baba olmak istiyorsa adam, gittiği her doktordan esinin kilo vermesi gerektigini duyuyorsa, esi inat ediyorsa ne yapsın?

Evet kilo gebeliğe engel degil, kilolu insan hamile kalıyor ama her insan ayni degil, bazen kilo hormonlarin dogru calismasina engel vs.

Ya Bir kadın anne olmak isterken esi ona bu konuda destek olup elinden geleni yapmasa, adami bosa, baba olmayi hak etmiyor dersiniz.
Soz konusu kadin olunca ne degisiyor?

ben inatla veremedim
Neden bu inat reis?
Esin belki artık yeter harekete geç diye seni korkutmak istemiştir..
Hakikaten kilonun ne yararı var ki arkadaşımım ister online ister yüzyüze gorusebilecegin bi diyetisyen bul kendine
Gir spor salonuna da kurtul kilolarından

Bunun için tup mide ameliyatlari var kocan biraz adamsa ve cocuk istiyorsa versin 10-15 bin lira gidin ameliyat olun kilonuz cok fazla ise 6 ayda 50 kiloya yakin verebilirsiniz

Adam 7 sene beklemiş zaten. Az bir süre mi. Çocuk sahibi olmaları için doktorda önermiş..

Bende insanın fiziksel özelliklerine karışılmasına karşıyım ama aşırı kilo da hayatın her yönünü olumsuz etkiler. Eşlerin birbirini beğenmesi önemli ve gerekli evlilikte

Siz bu kocayı boşayın ondan sonra kendiniz için zayıflayın. Bunun için diyetisyene bir bütçe ayarlayın. Çok güzel sonuçlar alırsınız. Bu adamdan çocuğunuzun olmaması belki de sizin için daha hayırlıdır.

Bu açıdan düşünmedim hiç

Mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…